Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nipoa είπε

μου φαινονται πολυ "ξεβαμενα" τα γραφικα του.. πολυ φωτεινο το παιχνιδι και οσο και να προσπαθησα απο τα σετινγκς δε μπορω να κανω το οπτικο αποτελεσμα οπως θα ηθελα

χρησιμοποιειτε κατι εξτρα για τα γραφικα?

Reshade φίλε μου δες παραπάνω τις φωτογραφίες που έβαλα. Άλλο παιχνίδι δεν ξεκολλάω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Reshade φίλε μου δες παραπάνω τις φωτογραφίες που έβαλα. Άλλο παιχνίδι δεν ξεκολλάω. 

επειδη τις ειδα ρωταω :P

to reshade πως το χρησιμοποιω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nipoa είπε

επειδη τις ειδα ρωταω :P

to reshade πως το χρησιμοποιω?

Θα σου στείλω λιγο αργότερα που θα πάω σπίτι αναλυτικά. Πάντα βάζω Reshade στα παιχνίδια της ubisoft. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Θα σου στείλω λιγο αργότερα που θα πάω σπίτι αναλυτικά. Πάντα βάζω Reshade στα παιχνίδια της ubisoft. 

ωραιος μαν θα περιμενω

νομιζω παλια το ειχα χρησιμοποιησει στο GTA και αν θυμαμαι καλα ηταν η μερα με τη νυχτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στο παιχνίδι για πιστολίδι και Michael Bay φάση, και κατέληξα για καμιά ώρα να ψαρεύω και να κυνηγάω ταράνδους.

WTF is wrong with me.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nipoa είπε

ωραιος μαν θα περιμενω

νομιζω παλια το ειχα χρησιμοποιησει στο GTA και αν θυμαμαι καλα ηταν η μερα με τη νυχτα

Λοιπον κοιτα τι θα κανεις. Κατεβαζεις το παρακατω exe

https://reshade.me/#download

Το τρεχεις και θα επιλεξεις το facry 5.exe αρχειο μεσα στο φακελο του παιχνιδιου στο bin στο program files. Θα βαλεις dirext 10+  και θα κανει Install τα reshade απο μονο του. Επειτα θα κατεβασεις το αρχειο txt απο εδω:

https://sfx.thelazy.net/games/preset/9008/download/

Θα το μετανομασεις σε Game.ini Θα βγαλεις το txt στο τελος. Θα το βαλεις μεσα στο bin φακελο του παιχνιδιου που υπαρχει και το exe. Θα τρεξεις το παιχνιδι και θα πατησεις f2+shift. Θα επιλεξεις απο τα reshade colorfull και clarity. Στη διπλα στηλη θα βαλεις για toggle το F1. Μπαινεις στο παιχνιδι πατας F1 και θα ενεργοποιεις και απενεργοποιεις το reshade για να δεις τη διαφορα. Η διαφορα ειναι τεραστια θα το δεις αμεσως. Μονο αυτα τα 2 βαλε μην ασχοληθεις με τα αλλα. Το hdr και ακομα ενα το κανουν ακομα πιο εντονο αλλα πολλα σημεια τα σκοτεινιαζουν πολυ πολυ δεν ειναι καλο.

Δημοσ.

μπαινω στο παιχνιδι παταω  shift+f2 ανοιγει το προγραματακι αλλα μετα τι κανω. πως βρισκω τα πρεσετς που μου λες, στο ντροπ νταουν δεν εμφανιζει κατι

Δημοσ.

Συμβουλή για όσους ξεκινάν το game τώρα είναι να κάνετε τα main missions όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί άμα ανεβεί αρκετά το resistance meter γίνονται complete αυτομάτως, όλα τα υπόλοιπα sides παραμένουν και μετά τα boss battle ;)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nipoa είπε

μπαινω στο παιχνιδι παταω  shift+f2 ανοιγει το προγραματακι αλλα μετα τι κανω. πως βρισκω τα πρεσετς που μου λες, στο ντροπ νταουν δεν εμφανιζει κατι

Εκεί στο home από κάτω δεν σου έχει τα reshades? Θα έχει καμία 50αρια εσύ θα βάλεις colour και clarity. 

1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Συμβουλή για όσους ξεκινάν το game τώρα είναι να κάνετε τα main missions όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί άμα ανεβεί αρκετά το resistance meter γίνονται complete αυτομάτως, όλα τα υπόλοιπα sides παραμένουν και μετά τα boss battle ;)

Για αυτό ρε συ χωρίς να κάνω τίποτα πχ μια φορά που έχασα κατευθείαν με πάει στο cut scene για τη συνέχεια? Λέω και εγώ τι γίνεται. Πάντα πρώτα απολαμβάνω το παιχνίδι και μετά πάω για main missions. 

Δημοσ.

δε περασα αυτα που ειχε μεσα, κατεβασα το αρχειο που μου ειπς και το εκανα ρεναμε και το εβαλα στο μπιν..

να το βγαλω και να το ξαναπερασω? πως γινεται ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nipoa είπε

δε περασα αυτα που ειχε μεσα, κατεβασα το αρχειο που μου ειπς και το εκανα ρεναμε και το εβαλα στο μπιν..

να το βγαλω και να το ξαναπερασω? πως γινεται ?

Στην εφαρμογή reshade κάποια στιγμή σε ρώτησε να τα κάνεις install. Εκεί τα επιλέγεις όλα και τα κάνεις. Το αρχείο txt που το έκανες game.ini ρυθμίζει αυτά που κατέβασες από το reshade. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι

δε τα επελεξα εκεινη την στιγμη. τα αφησα αντσεκ ολα.. πως τα ξαναβρισκω?

Επεξ/σία από nipoa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Heybro είπε

Για αυτό ρε συ χωρίς να κάνω τίποτα πχ μια φορά που έχασα κατευθείαν με πάει στο cut scene για τη συνέχεια? Λέω και εγώ τι γίνεται. Πάντα πρώτα απολαμβάνω το παιχνίδι και μετά πάω για main missions. 

Δεν μιλάω για αυτό αν και το hunting party είναι tied στο resistance progression. Like i said πρώτα main μετά sides, άμα θες sides πρώτα θα χάσεις κάποια main. No way around it

p.s. Βασικά όχι sides μονο αλλα και τα υπόλοιπα, saving ppl, blowing shit, etc. Ψάρεμα, stashes κτλ είναι ok αφού δεν δίνουν resistance points ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nipoa είπε

ναι

δε τα επελεξα εκεινη την στιγμη. τα αφησα αντσεκ ολα.. πως τα ξαναβρισκω?

Ξανά τρέξε το reshade και κάνε reinstall. 

Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν μιλάω για αυτό αν και το hunting party είναι tied στο resistance progression. Like i said πρώτα main μετά sides, άμα θες sides πρώτα θα χάσεις κάποια main. No way around it

p.s. Βασικά όχι sides αλλα τα υπόλοιπα, saving ppl, blowing shit, etc.

Κατάλαβα οπότε μπορεί να χάσουμε επεισόδια εφόσον κάνουμε τα υπόλοιπα πριν πάμε σε main. Απλά πάντα έμαθα να κάνω side κτλ πρώτα και μετά main. Γιατί αν τελειώσω το παιχνίδι μετά δύσκολα επιστρέφω να κάνω τα υπόλοιπα. Πάντως 2 φορές που πήγα να χάσω με βγάζει loading και με πάει σε cutscene που με πιάνουν οι κακοι η δεύτερη είναι με τον John και την κοπέλα στην καρέκλα. 

Δημοσ.

Συμπαθητικο το story, σιγουρα πολυ πιο ενδιαφερον απο το ghost recon wildlands, απο την αλλη η gaming engine σαφως κατωτερη, φαινεται και οπτικα και στην τεραστια διαφορα στις απαιτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...