Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίξε 1 (αν παλεύεις τα graphs),2 (αν μπορείς να παλέψεις το απολύτως εκνευριστικό respawn) και μετά 5, το πρώτα είναι πολύ διαφορετικά ενώ τα υπόλοιπα είναι copy paste οποτε θα βαρεθείς την επανάληψη, το 3 έχει καλύτερο story και bad guy αλλα υστερεί πολύ σε gameplay με το 5, imho as always ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να ρωτησω κατι υπαρχει  καπιος που τερματισε το farcry 5??

θελω να πω με τα  updates ειδε καπιος αλλαγες στο farcry 5??

ειδατε  γενικως  bugs στο  farcry 5?? κατα την διαρκεια  του παιχνιδιου?

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ.

Πολλοί το τερμάτισαν διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Καμια ιδιαίτερη αλλαγή με τα updates. Έχει bugs όπως όλα τα games αλλα κανένα game breaking, υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενες σελίδες.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/20/2018 στις 10:08 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Το 3 οντως εκανε την ευχαριστη διαφορα και ηταν ισως το καλυτερο της σειρας. 

Το 1 βεβαια ηταν ενα απο τα πιο wtf graphic leaps που εχω δει ποτε στην ζωη μου σε παιχνιδι.. 

Το εχω ξαναγραψει και οσοι το εζησαν live θα με καταλαβουν.. Ακομη θυμαμαι την isdn?? μου να κατεβαζω ποση ωρα ενα demo 500mb για ενα παιχνιδι που ειχε ερθει απο το πουθενα και με το που βγαινεις στην βαρκα μεσα στην θαλασσα εμενες με το στομα ανοιχτο σαν χανος για μιση ωρα, μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι αυτα ηταν in game γραφικα.. 

Πόσο πίσω με πήγες φίλε.. από τα ελάχιστα PC games που είχα αγοράσει original τότε που δεν δούλευα, με χαρτζιλίκι από γονείς, το 2004..

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, firepc είπε

αφου θες να τα παιξεις απο την αρχη, ξεκινα με το 1

Για μενα τα καλυτερα ειναι το 1 και το 3

Δεν εχω παιξει το primal και το 5 (το 4 το τελειωνω οπου να ναι.. πιστευω δλδ)

Γιατί πιστεύεις ότι το 1 και το 3 είναι καλύτερα όμως?

Αξίζουν τα λεφτά τους? Είναι πολύ πολύ καλά δηλαδή?

@Kostas.karras καλημέρα, τι πιστεύεις Κώστα?

12 ώρες πριν, captain gold είπε

θελω να παιξω  τα  farcry απο  την αρχη  

πια  farcry  πιστευετε οτι εινε τα καλυτερα??

το 2 και το 3??

12 ώρες πριν, captain gold είπε

θελω να πω με τα  updates ειδε καπιος αλλαγες στο farcry 5??

Πιστεύεις στον Θεό?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

To αρχίζω και εγώ σε λίγες ώρες πρώτη φορά.Για να δουμε..

Thanx για το status update. Μερικοί νομίζουν εδώ είναι facebook/twitter :D Το τελευταίο patch αφαίρεσε το Vector btw και δεν το αναφέρουν στα notes.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, captain gold είπε

θελω να παιξω  τα  farcry απο  την αρχη  

πια  farcry  πιστευετε οτι εινε τα καλυτερα??

το 2 και το 3??

Αν δεν παίξεις τα 2 πρώτα δεν θα μάθεις τι εστί Far Cry.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το ότι το ένα είναι γραμμικό κ το άλλο open world. Σημασία έχει πως κ τα δυο έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που δεν τον συναντάς απο το 3 κ μετά.

Απο το 3 κ μετά τα FC έγιναν απλώ μια παιδική χαρά, που εντάξει, καλό το 3 όταν βγηκε αλλά παρατράβηξε το αστείο στους επόμενους τίτλους που ακολούθησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλα το τι "εστί Far Cry" είναι το πρώτο που είναι και το original (crytek) και μην ξεχνάς είναι διαφορετικό genre σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, εκτος του Primal.

Δημοσ.

Το παίζω αυτή την εποχή. Μια από τα ίδια.

Τα "καινούρια" στοιχεία που έχουν εισάγει (σκύλος, αρκούδα κτλ) είναι παντελώς αχρείαστα γιατί είναι απελπιστικά εύκολο. Πρέπει να έχει κάποιο bug. Δεν εξηγείται να είναι τόσο εύκολο στο hard.

Ιστορία και χαρακτήρες είναι παντελώς αδιάφορα.

Η ποικιλία των όπλων και οχημάτων για κάποιο λόγο φαίνεται φτωχή. Σαν re-skins είναι τα περισσότερα.

Τα γραφικά στους εξωτερικούς χώρους καλά, σε εσωτερικούς και χαρακτήρες όχι τόσο καλά. Τρέχει όμως νεράκι σε 1440p με 0.9 scaling με μια geforce 970.

Δημοσ.

Για αυτά που μας έχει συνηθίσει η Ubisoft τα τελευταία χρονια παιχνιδάρα είναι, θα μπορούσε να είναι καλύτερο?! Fuck yes αλλα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο είδος και οι τελευταίες απόπειρες ήταν αισχρές (Homefront, Sniper Ghost Warrior, etc). Οποτε try to enjoy it ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το 3 και μετα ειναι κονσολα και η δραση παει λες και παιζεις  pes σε ταχυτητα 2

παρολα αυτα λατρευω και τα 6 farcry και θελω κιαλλα

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...