captain gold Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 συμφωνοι θα τα παιξω ολα απο την αρχη..,
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Παίξε 1 (αν παλεύεις τα graphs),2 (αν μπορείς να παλέψεις το απολύτως εκνευριστικό respawn) και μετά 5, το πρώτα είναι πολύ διαφορετικά ενώ τα υπόλοιπα είναι copy paste οποτε θα βαρεθείς την επανάληψη, το 3 έχει καλύτερο story και bad guy αλλα υστερεί πολύ σε gameplay με το 5, imho as always
captain gold Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) θελω να ρωτησω κατι υπαρχει καπιος που τερματισε το farcry 5?? θελω να πω με τα updates ειδε καπιος αλλαγες στο farcry 5?? ειδατε γενικως bugs στο farcry 5?? κατα την διαρκεια του παιχνιδιου? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από captain gold
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Πολλοί το τερμάτισαν διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Καμια ιδιαίτερη αλλαγή με τα updates. Έχει bugs όπως όλα τα games αλλα κανένα game breaking, υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενες σελίδες. 1
polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 3/20/2018 στις 10:08 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε Το 3 οντως εκανε την ευχαριστη διαφορα και ηταν ισως το καλυτερο της σειρας. Το 1 βεβαια ηταν ενα απο τα πιο wtf graphic leaps που εχω δει ποτε στην ζωη μου σε παιχνιδι.. Το εχω ξαναγραψει και οσοι το εζησαν live θα με καταλαβουν.. Ακομη θυμαμαι την isdn?? μου να κατεβαζω ποση ωρα ενα demo 500mb για ενα παιχνιδι που ειχε ερθει απο το πουθενα και με το που βγαινεις στην βαρκα μεσα στην θαλασσα εμενες με το στομα ανοιχτο σαν χανος για μιση ωρα, μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι αυτα ηταν in game γραφικα.. Πόσο πίσω με πήγες φίλε.. από τα ελάχιστα PC games που είχα αγοράσει original τότε που δεν δούλευα, με χαρτζιλίκι από γονείς, το 2004.. 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) To αρχίζω και εγώ σε λίγες ώρες πρώτη φορά.Για να δουμε.. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, firepc είπε αφου θες να τα παιξεις απο την αρχη, ξεκινα με το 1 Για μενα τα καλυτερα ειναι το 1 και το 3 Δεν εχω παιξει το primal και το 5 (το 4 το τελειωνω οπου να ναι.. πιστευω δλδ) Γιατί πιστεύεις ότι το 1 και το 3 είναι καλύτερα όμως? Αξίζουν τα λεφτά τους? Είναι πολύ πολύ καλά δηλαδή? @Kostas.karras καλημέρα, τι πιστεύεις Κώστα? 12 ώρες πριν, captain gold είπε θελω να παιξω τα farcry απο την αρχη πια farcry πιστευετε οτι εινε τα καλυτερα?? το 2 και το 3?? 12 ώρες πριν, captain gold είπε θελω να πω με τα updates ειδε καπιος αλλαγες στο farcry 5?? Πιστεύεις στον Θεό?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε To αρχίζω και εγώ σε λίγες ώρες πρώτη φορά.Για να δουμε.. Thanx για το status update. Μερικοί νομίζουν εδώ είναι facebook/twitter Το τελευταίο patch αφαίρεσε το Vector btw και δεν το αναφέρουν στα notes.
tonkpils Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, captain gold είπε θελω να παιξω τα farcry απο την αρχη πια farcry πιστευετε οτι εινε τα καλυτερα?? το 2 και το 3?? Αν δεν παίξεις τα 2 πρώτα δεν θα μάθεις τι εστί Far Cry.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Πως θα μάθει τι εστί FC όταν τα δυο πρώτα είναι τελείως διαφορετικά αναμεταξύ τους?! 1
tonkpils Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δεν έχει σημασία το ότι το ένα είναι γραμμικό κ το άλλο open world. Σημασία έχει πως κ τα δυο έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που δεν τον συναντάς απο το 3 κ μετά. Απο το 3 κ μετά τα FC έγιναν απλώ μια παιδική χαρά, που εντάξει, καλό το 3 όταν βγηκε αλλά παρατράβηξε το αστείο στους επόμενους τίτλους που ακολούθησαν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Συμφωνώ, αλλα το τι "εστί Far Cry" είναι το πρώτο που είναι και το original (crytek) και μην ξεχνάς είναι διαφορετικό genre σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, εκτος του Primal.
godlike Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το παίζω αυτή την εποχή. Μια από τα ίδια. Τα "καινούρια" στοιχεία που έχουν εισάγει (σκύλος, αρκούδα κτλ) είναι παντελώς αχρείαστα γιατί είναι απελπιστικά εύκολο. Πρέπει να έχει κάποιο bug. Δεν εξηγείται να είναι τόσο εύκολο στο hard. Ιστορία και χαρακτήρες είναι παντελώς αδιάφορα. Η ποικιλία των όπλων και οχημάτων για κάποιο λόγο φαίνεται φτωχή. Σαν re-skins είναι τα περισσότερα. Τα γραφικά στους εξωτερικούς χώρους καλά, σε εσωτερικούς και χαρακτήρες όχι τόσο καλά. Τρέχει όμως νεράκι σε 1440p με 0.9 scaling με μια geforce 970.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Για αυτά που μας έχει συνηθίσει η Ubisoft τα τελευταία χρονια παιχνιδάρα είναι, θα μπορούσε να είναι καλύτερο?! Fuck yes αλλα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο είδος και οι τελευταίες απόπειρες ήταν αισχρές (Homefront, Sniper Ghost Warrior, etc). Οποτε try to enjoy it 1
3DJIN Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) απο το 3 και μετα ειναι κονσολα και η δραση παει λες και παιζεις pes σε ταχυτητα 2 παρολα αυτα λατρευω και τα 6 farcry και θελω κιαλλα Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από 3DJIN 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα