Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α δεν εχει τελειώσει; παιζει τότε να είναι το παλιό και να ειναι temp files που απλα πιανουν χωρο τωρα για την εγκατάσταση και μετα θα σβηστούν αυτοματα.. Τωρα που θυμαμαι ειχε ενα μεγαλο update πριν καποιες μερες δεν θυμάμαι αν ηταν τοσο μεγάλο ομως.. Anyway 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Α δεν εχει τελειώσει; παιζει τότε να είναι το παλιό και να ειναι temp files που απλα πιανουν χωρο τωρα για την εγκατάσταση και μετα θα σβηστούν αυτοματα.. Τωρα που θυμαμαι ειχε ενα μεγαλο update πριν καποιες μερες δεν θυμάμαι αν ηταν τοσο μεγάλο ομως.. Anyway 

1.4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να μου πει καποιος ενα τροπο να μεταφερω το savegame απο το account ενως φιλου μου στο δικο μου account, δοκιμασα χειροκινητα και παιρνω συνεχεια error λογω οτι καθε savgame ειναι encrypted με το καθε account ξεχωριστα, αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο ας δωσει λιγο τα φωτα του γιατι ειναι απαραδεκτο εν ετη 2018 να μην ειναι δυνατον κατι τετοιο και να μη μπορεις απλα να μεταφερεις ενα savegame σε ενα αλλο account.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

1.4.png

Τωρα ειμαστε στα ιδια.. Λογικα θα εχει φτιαχτει και το μεγεθος του φακελου..

39 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Θελω να μου πει καποιος ενα τροπο να μεταφερω το savegame απο το account ενως φιλου μου στο δικο μου account, δοκιμασα χειροκινητα και παιρνω συνεχεια error λογω οτι καθε savgame ειναι encrypted με το καθε account ξεχωριστα, αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο ας δωσει λιγο τα φωτα του γιατι ειναι απαραδεκτο εν ετη 2018 να μην ειναι δυνατον κατι τετοιο και να μη μπορεις απλα να μεταφερεις ενα savegame σε ενα αλλο account.

Δεν νομιζω οτι μπορουν να μεταφερθουν τα encrypted αρχεια.. Ισως μονο αν κανεις sign in με το account του φιλου σου στο δικο σου pc και υπαρχει η δυνατοτητα να φτιαξει local save game κανοντας synchronise τα δικα του απο το cloud του..

Στο witcher θυμαμαι το εκανε αυτο.

Δημοσ.

Με αφορμή το βίντεο σύγκρισης FC2-FC5 του Crowbat (γνωστός και άπο άλλα ξεμπροστιάσματα της Ubi) που έφτασε τα 2,5 εκ. views:

-Το gamegpu τρέχει δοκιμές στο FC2 και FC3 με σύγχρονο hardware.

http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/far-cry-2-retro-test-gpu-cpu

http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/far-cry-3-2012-test-gpu-cpu

-Το eurogamer αναλύει τις διαφορές και την εξέλιξη των δύο games μαζί και του crysis. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσπάθεια υπεράσπισης της σημερινής Ubisoft με αναφορές σε δήθεν διαφορετικούς στόχους με τότε(immersion και ρεαλισμός έναντι fun). Λες και ότι είναι fun δεν μπορεί να έχει ποιότητα στη λεπτομέρεια. Έχουν δίκιο πάντως όσον αφορά την κονσολοποίηση του gameplay για να μην δυσαρεστηθεί η πλειοψηφία των pc gamers, που είναι casuals.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-far-cry-engine-tech-evolution

Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια τελικα το game, αυτο το κακο που μας εχει βρει τα τελευταια χρονια και πανε να τα rpgιοποιησουνε ολα δεν εχει σταματιμο, εχω ξοδεψει 3 ωρες να εξερευνω ολοκληρο το χαρτι και δε μου εχει ξεκλειδωσει ουτε ενα main mission, βαρετο και επαναλαμβανομενο, δεν υπαρχει καμια φυσικη ροη στο story, καταπιανεται με χιλια δυο σαχλα πραγματακια του τυπου κατεστρεψε, σωσε, κατεστρεψε και παλι απ την αρχη, οτι χειροτερο εχω παιξει, μετα απο το πρωτο κομματι του χαρτι που τελειωσα δυστηχως δε μου αφηνει αλλα περιθωρια για να το κρατησω εγκατεστημενο στο σκληρο μου δισκο.

• Like 1
Δημοσ.

Χειρότερη εμπειρία online δεν μπορεί να υπάρξει!

Όλο bookworm error! Πρέπει να κλείσουμε όλοι το παιχνίδι κ να ξανακάνουμε πάρτι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μεγαλη βλακεια τελικα το game, αυτο το κακο που μας εχει βρει τα τελευταια χρονια και πανε να τα rpgιοποιησουνε ολα δεν εχει σταματιμο, εχω ξοδεψει 3 ωρες να εξερευνω ολοκληρο το χαρτι και δε μου εχει ξεκλειδωσει ουτε ενα main mission, βαρετο και επαναλαμβανομενο, δεν υπαρχει καμια φυσικη ροη στο story, καταπιανεται με χιλια δυο σαχλα πραγματακια του τυπου κατεστρεψε, σωσε, κατεστρεψε και παλι απ την αρχη, οτι χειροτερο εχω παιξει, μετα απο το πρωτο κομματι του χαρτι που τελειωσα δυστηχως δε μου αφηνει αλλα περιθωρια για να το κρατησω εγκατεστημενο στο σκληρο μου δισκο.

Γι αυτό και μετά το πρώτο ούτε καν ασχολήθηκα ξανά. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, captain gold είπε

θελω να παιξω  τα  farcry απο  την αρχη  

πια  farcry  πιστευετε οτι εινε τα καλυτερα??

το 2 και το 3??

αφου θες να τα παιξεις απο την αρχη, ξεκινα με το 1

Για μενα τα καλυτερα ειναι το 1 και το 3

Δεν εχω παιξει το primal και το 5 (το 4 το τελειωνω οπου να ναι.. πιστευω δλδ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...