xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ελεος τι κατεβαζει παλι το ***παιχνιδο?? 16 gb update? DLC εβαλαν? με 7mbps συνδεση? Και πρεπει να περιμενω εγω τωρα 7 ωρες για να παιξω??? Απο που και ως που, πως γινεται να κανω bypass το update ρε παιδια γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. τώρα έπεσες στην γη με ίντερνετ και παιχνίδια εσύ; Δε ντρέπονται λεω γω,που τόλμησαν να βγάλουν update χωρίς να σε ρωτήσουν; Αρκουδέιδες Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε τώρα έπεσες στην γη με ίντερνετ και παιχνίδια εσύ; Δε ντρέπονται λεω γω,που τόλμησαν να βγάλουν update χωρίς να σε ρωτήσουν; Αρκουδέιδες Ελα μου ντε?? Αληθεια τι update ειναι αυτο ακριβως και πιανει 16gb, το far cry 6?
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ελα μου ντε?? Αληθεια τι update ειναι αυτο ακριβως και πιανει 16gb, το far cry 6? google? 1
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε τώρα έπεσες στην γη με ίντερνετ και παιχνίδια εσύ; Δε ντρέπονται λεω γω,που τόλμησαν να βγάλουν update χωρίς να σε ρωτήσουν; Αρκουδέιδες Εγώ δεν έπεσα τώρα, αλλά είναι τραγικό, απαράδεκτο αν όντως δε μπορείς να skipάρεις το update και πρέπει υποχρεωτικά να περιμένεις. 2
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gamespot.com/articles/far-cry-5-update-now-out-on-ps4-and-xbox-one-here-/1100-6458079/ Ωραια πρεπει να φαμε το co op update (44gb) ακομη και εμεις που δε θα ασοχληθουμε ποτε με το online. Ε ναι ρε παιδια αυτο λεω κι εγω, υπαρχουμε και εμεις οι κακομοιροι που δεν εχουν 50αρα και 100αρα αλλα ενα ρημαδο adsl που πιανει με το ζορι τα 7 mbps, γιατι να υποστουμε τετοιο μαρτυριο αναμονης? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγώ δεν έπεσα τώρα, αλλά είναι τραγικό, απαράδεκτο αν όντως δε μπορείς να skipάρεις το update και πρέπει υποχρεωτικά να περιμένεις. Ισχυει απλα καποια τα βαφτιζουν "critical updates" και τα κανουν αναγκαστικα.. Ετσι απο περιεργεια παντως τσεκαρα τωρα και το τελευταιο update ηταν το 1.4 στο uplay και ηταν σχετικα μικρο δεν βλεπω πουθενα 16Gb update, ουτε θυμαμαι να εκανε καποιο τοσο μεγαλο εκτος και αν δεν πηρα χαμπαρι και ηταν ανοιχτη η πλατφορμα και το εκανε.. 25Gb ηταν ολο το game.. PC Patch Only: Fixed issues that were causing incorrect spawn if the game was minimized during loading Mηπως εχασε τιποτα αρχειο ο φιλος και τα ξανακατεβαζει; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ετσι απο περιεργεια παντως τσεκαρα τωρα και το τελευταιο update ηταν το 1.4 στο uplay και ηταν σχετικα μικρο δεν βλεπω πουθενα 16Gb update.. 25Gb ηταν ολο το game.. Mηπως εχασε τιποτα αρχειο ο φιλος και τα ξανακατεβαζει; 16GB κανονικοτατα ειναι το update, εχει προδεσμευσει και το χωρο ηδη. 44GB παρακαλω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Περιεργο εχει κανει το 1.4 σε εμενα που κανει fix το spawning issue που περιγραφει στο τελευταιο update σαν PC only αλλα οχι το μεγαλο.. Μπορει να εχει αργησει να το κανει circulate παντου..
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ε ναι θα σου ερθει κι εσενα σιγουρα και μαλιστα συντομα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Ε ναι θα σου ερθει κι εσενα σιγουρα και μαλιστα συντομα. To περιεργο δεν ειναι οτι δεν μου εχει ερθει, ειναι οτι εχει κανει μερος του update που μιλαμε και το δειχνει στο readme file και οχι ολο.. Μπορεις να ανοιξεις το readme file απο το support στην καρτελα του παιχνιδιου κατω αριστερα και να δεις ποια ειναι η τελευταια updated version?
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1.2 λεει, πως γινεται αυτο? Μηπως πρεπει να ολοκληρωσει το update για να ανανεωσει? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 wtf? δεν εχει readme file? τι σοι πλατφορμα εχουν αλλα βγαζει σε εμενα αλλα σε εσενα; nm θα το παρακολουθησω και θα δω..Λογικα θα το λεει και στην intro screen του παιχνιδιου ή αν δεν σου κανει κοπο δες στο φακελο του παιχνιδιου που εχει κανει installation/support/readme/readme_EN που εχει τα readme text files.. Toυλαχιστον σε εμενα..λολ
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε wtf? δεν εχει readme file? τι σοι πλατφορμα εχουν αλλα βγαζει σε εμενα αλλα σε εσενα; nm θα το παρακολουθησω και θα δω..Λογικα θα το λεει και στην intro screen του παιχνιδιου ή αν δεν σου κανει κοπο δες στο φακελο του παιχνιδιου που εχει κανει installation/support/readme/readme_EN που εχει τα readme text files.. Toυλαχιστον σε εμενα..λολ Εκανα edit και το βρηκα απ το game folder, πως γινεται να λεει 1.2?
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Λολ δεν ξερω φιλος εμενα 1.4 λεει και περιγράφει μονο αυτο που σου είπα.. Μήπως έχεις παρει season pass και εχει κατεβασει τιποτα new dlc περιεχόμενο;
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Λολ δεν ξερω φιλος εμενα 1.4 λεει και περιγράφει μονο αυτο που σου είπα.. Μήπως έχεις παρει season pass και εχει κατεβασει τιποτα new dlc περιεχόμενο; Οχι δεν θυμαμαι κατι τετοιο, απλα ειχα κλεισει τελειως τα update και πιθανων να μην εχει ανανεωσει το text file γι αυτο λλει 1.2 ακομα, θα δουμε μολης τελειωσει τι θα γραφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα