Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μόλις ανακάλυψα ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν στο παιχνίδι!
Αυτή η άθλια αντιγραφή που έκαναν από το ghostrecon με τα region bosses πριν το final boss,έχει το εξής ελάττωμα-ξενέρωμα!

Για να κάνεις το region boss battle,πρέπει να μαζέψει resistance points! Ωραία..Καθίστε μέσα στον δρόμο,πάρτε το όπλο και ότι φορτηγό/κλούβα/vip cult έρχεται σκοτώστε/ελευθερώστε/λουταρετε το! Θα μαζέψετε τους πόντους χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ούτε ένα mission! ούτε καν side quest..

Πολύ τραγικό IMHO!

Το παρατήρησα κι εγω αυτο και όντως είναι τραγικό, κωμικοτραγικό θα έλεγα ομως δε θα το κουρασω πολυ, όπως είπα εξαρχής, main story only, rush mode, uninstall και οποίος είναι πρόβατο του καταναλωτισμου ας πληρωνει dlc. 

Χωρίς παρεξήγηση δεν απευθυνομαι σε κάποιον προσωπικά αλλά εν έτη 2018 θεωρώ πως πρεπει να εισαι πολυ πρόβατο για να αγορασεις dlc εκτος απο σπάνιες περιπτωσεις που το game μπορεί να αξίζει και 10/10 και παλι με δυσκολία... 

Τα έχω πει και τα ξαναλεω, αν ενα παιχνιδι δε βγει απο την αρχή ολοκληρωμένο ή και με τα "158" dlc που θα βγάλει στο μέλλον μαζι καλυτερα να μη βγει καθολου. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Το παρατήρησα κι εγω αυτο και όντως είναι τραγικό, κωμικοτραγικό θα έλεγα ομως δε θα το κουρασω πολυ, όπως είπα εξαρχής, main story only, rush mode, uninstall και οποίος είναι πρόβατο του καταναλωτισμου ας πληρωνει dlc. 

Χωρίς παρεξήγηση δεν απευθυνομαι σε κάποιον προσωπικά αλλά εν έτη 2018 θεωρώ πως πρεπει να εισαι πολυ πρόβατο για να αγορασεις dlc εκτος απο σπάνιες περιπτωσεις που το game μπορεί να αξίζει και 10/10 και παλι με δυσκολία... 

Τα έχω πει και τα ξαναλεω, αν ενα παιχνιδι δε βγει απο την αρχή ολοκληρωμένο ή και με τα "158" dlc που θα βγάλει στο μέλλον μαζι καλυτερα να μη βγει καθολου. 

darks souls/bloodborne ειναι αξιόλογα dlc και αξίζουν κάθε δεκάρα.

Αποψεις ειναι αλλα οκ εμενα δεν με πειραζει αν ειναι καλο το dlc στο επιπεδο των soulsborne πχ ισως και λιγο παρακατω αναλογα το game.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

πάντως του fc5, δεν είναι κάτι που λείπει από το base game! Είναι τελείως άσχετα τα 3 DLC που χει το season pass...εως ανούσια προσθήκη θα έλεγα.

-------------

Ο χάρτης του 5 είναι πιο μικρός και από του 2 και από του 3 και από του 4? Δεν λέω των 3 μαζί, από κάθε ένα ξεχωριστά.

β00μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

darks souls/bloodborne ειναι αξιόλογα dlc και αξίζουν κάθε δεκάρα.

Αποψεις ειναι αλλα οκ εμενα δεν με πειραζει αν ειναι καλο το dlc στο επιπεδο των soulsborne πχ ισως και λιγο παρακατω αναλογα το game.

Τα dark souls ειναι επος, τα θεωρώ και εγω εξαίρεση, εκει αξίζει να αγορασεις ναι. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τα dark souls ειναι επος, τα θεωρώ και εγω εξαίρεση, εκει αξίζει να αγορασεις ναι. 

Witcher 3 :ph34r:

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά το παιχνίδι κουράζει πολύ...επαναλαμβανόμενες μικρές σε διάρκεια αποστολές. Τρέχω τώρα να το τελειώσω για να μην ασχοληθώ άλλο με το SP.

21 ώρες φαντάζουν άπειρος χρόνος και το 61% που έχω κάνει..

Δημοσ.

Εγώ πάντως το τέλειωσα στο 95 % ( uninstall ) και περιμένω αν κάποια στιγμή στο μέλλον βάλουν καποιο dlc με extra αποστολές ή καλύτερα καμια αλλη περιοχή για να ξανα ασχοληθώ , σε γενικές γραμμές πάντως το ευχαριστήθηκα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο 66% και το έχω ευχαριστηθεί μέχρι τώρα. 

Δεν προέκυψαν bug ούτε άλλα διάφορα και γενικά το παιχνίδι κυλάει σωστά.:D

Επεξ/σία από THEONASCHR
  • Like 1
Δημοσ.

Ελεος τι κατεβαζει παλι το ***παιχνιδο?? 16 gb update? DLC εβαλαν? με 7mbps συνδεση? Και πρεπει να περιμενω εγω τωρα 7 ωρες για να παιξω???

Απο που και ως που, πως γινεται να κανω bypass το update ρε παιδια γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.

1111.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...