Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα με 47 ώρες και 97 % το story progress και με 75.000 gold , οσο αφορά το τέλος της ιστορίας δεν το περίμενα έτσι νομίζω θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Απο εκει και πέρα τώρα θα ασχοληθώ με οτι missions εχουν μείνει , τα stashes για περισσότερο χρήμα και υπάρχουν και κάποια rare ψάρια που θέλω να πιάσω

• Like 3
Δημοσ.

Far Cry 5 Title Update 4 Release Notes

Stability & Performance

• Fixed low occurrence crashes and walkthrough breaks
  • Additional quality bug fixes
  • Fixed low occurrence save corruption

Companion, Enemy, & Animal AI

• -Fixed low repro AI issues

Design & Mission Progression

• Fixed issues preventing silver bar purchase
  • Fixed minor bugs

Gameplay & UI

• Fixed minor bugs

COOP and Online

• Improved COOP connectivity
  • Fixed low occurrence COOP specific walkthrough breaks
  • Fixed voice communication issue where players could be permanently muted
  • Hurk was blowing up the client player when in a helicopter, fixed that.

Far Cry Arcade

• Improved map download efficiency
  • Fixed various Arcade gameplay issues
  • Fixed issue where map textures would be extremely low
  • Improved PVP matchmaking
  • Fixed lobby loadout selection and map selection issues

Map Editor

• Fixed issue with Arcade Editor crashes

PC Patch Only:

• Fixed issues that were causing incorrect spawn if the game was minimized during loading
  • Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα, έγραψα 28h χωρίς να κάνω τα πάντα αλλά και χωρίς να αφήσω τίποτα ουσιώδες, το ψάρεμα δεν μου άρεσε αλλά δεν μου αρέσει και σε κανένα παιχνίδι οπότε δεν ασχολήθηκα. :P 

Προσωπικά το "true ending" μου άρεσε αρκετά σε αντίθεση με ότι comments διαβάζω.

Γενικά δεν ήταν κακό αλλά είχε και τα θέματα του και στο gameplay και στο story.

6.5/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το βιντεακι είναι ένα δείγμα του πόσο διαδραστικό είναι το παιχνίδι, πόσο δουλειά έχει πέσει με τους npc(s) και τι γίνεται αν κοντό σταθείς και το ψάξεις.. Μιλαμε για ολόκληρα τραγούδια όχι 5 δευτερόλεπτα επανάληψης και δύο λόγια, οι τυποι χορεύουν δίπλα.. Διάλογοι ακατάπαυστοι και όχι συνέχεια generic και επαναληπτικοι, και όλα αυτά μπορείς να τα συναντήσεις όχι σε κάποιο mission αλλά μες την μέση του πουθενά από ένα τύπο σε campfire.. Και στο βάθος ακούγονται πυροβολισμοί, συμβαίνουν δηλαδή real time events όλη την ώρα ακόμη και σε σημεία του χάρτη που μπορεί να είναι δεν ξέρω και εγώ πόσο μακριά.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι τα ξέρουμε αυτά απλά καμία φορά θεωρούμε δεδομένα πράγματα που θέλουν πολύ δουλειά για να υλοποιηθούν. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Μόλις ανακάλυψα ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν στο παιχνίδι!
Αυτή η άθλια αντιγραφή που έκαναν από το ghostrecon με τα region bosses πριν το final boss,έχει το εξής ελάττωμα-ξενέρωμα!

Για να κάνεις το region boss battle,πρέπει να μαζέψει resistance points! Ωραία..Καθίστε μέσα στον δρόμο,πάρτε το όπλο και ότι φορτηγό/κλούβα/vip cult έρχεται σκοτώστε/ελευθερώστε/λουταρετε το! Θα μαζέψετε τους πόντους χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ούτε ένα mission! ούτε καν side quest..

Πολύ τραγικό IMHO!

Δημοσ.

αν το κάνεις έτσι, χωρίς να ακολουθείς story missions, τιγκάρει το meter και χάνεις content απο story.

Δημοσ.

Επισης θα παρει τις ιδιες ωρες με το αν εκανες κανονικα τα missions καθως τα φορτηγα κτλπ δινουν πολυ λιγα points συγκριτικα με τα υπολοιπα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fernandes είπε

αν το κάνεις έτσι, χωρίς να ακολουθείς story missions, τιγκάρει το meter και χάνεις content απο story.

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Επισης θα παρει τις ιδιες ωρες με το αν εκανες κανονικα τα missions καθως τα φορτηγα κτλπ δινουν πολυ λιγα points συγκριτικα με τα υπολοιπα.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνεννόησης-κατανόησης του γραπτού λόγου στο φόρουμ έτσιε; Δεν εξηγείται αλλιώς βρε Σερλοκς μου.

ΕΙΠΑ,ότι είναι ΣΑΠΙΟ-τραγικό ότι μπορείς να κάνεις ΑΥΤΟ & ΜΟΝΟ και να σε πάει στο region boss fight.
Δεν είπα,"αααα κάντε αυτό μωρέ,μην κάνετε τα missions".

22 λεπτά πριν, KilliK είπε

το DLC με τους τζιχαντιστες ποτε βγαινει; 

Δεν υπάρχει τέτοιο DLC.. Move along..

https://far-cry.ubisoft.com/game/en-us/season-pass-dlc/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Δεν υπάρχει τέτοιο DLC.. Move along..

κριμα. :( oποτε θα μεινουμε να σκοτωνουμε μονο χριστιανους φονταμελιστες.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Ελπίζω πάντως να εμπλουτίσουν το παιχνίδι με κάποιους αλλους χάρτες / αποστολές για να κρατήσει λίγο το ενδιαφέρον , προσωπικά τα συγκεκριμένα που εχει το dlc μεσα με αφήνουν αδιάφορο οποτε θα προσπεράσω μεχρι να βγάλουν κατι αλλο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...