Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Την παλεύεις αγόρι μου; τι νταη και βλακειες γραφεις; ποσο χρόνων εισαι; και face2face τα λεμε και οπως θες αλλα sry κιολας ειμαι 42 και κατι ποστ που γράψαμε στο σχολειο τωρα αυτα θα κανουμε; 

Μίλησες ειρωνικα και με επιθετικό τροπο και σου απάντησα τι ειναι αυτα που  γράφεις και κατι get a life και @@..

Αν δεν θες να σου μιλανε ειρωνικα να μιλας ωραια και να σεβεσαι τον συνομιλητή σου..  Απλα και ωραια ελπιζω να εγινα κατανοητός αλλιώς ελα pm να το συνεχίσουμε να μου πεις αν θες κατι αλλο 

ξέρω γω,συ πές μου. Εσυ μου επιτέθηκες με αυτά που'γραψες..προσπάθησα να το φέρω σε ένα επίπεδο συνεννόησης κατάλληλο.
Πάτα το προφιλ μου να δεις πόσο χρονών είμαι,εσυ από την άλλη κρυφό το χεις αλλά δεν αναρωτιέμαι τι ηλικία έχει ο καθένας, γιατί δε σημαίνει ένας που είναι  αρκετά μεγάλος ότι είναι σοφός,όπως και ένας αρκετά μικρός ότι είναι χαζός, για να κάνω τέτοιον διαχωρισμό στο κεφαλί μου.

Παρόλο που είσαι 42 μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει ειρωνεία,γιατί δεν ειρωνεύτηκα. Είπα πάμε παρακάτω γιατί βαριέμαι,και έβαλα νερό στο κρασί μου. και μου πετάς ένα "ότι να ναι" . Άμα συ ψάχνεσαι για τραμπουκισμούς αποδω και δεν είσαι οκ με ένα οκ πάμε παρακάτω,δεν σου φταίω.

πις εν λοβ μπραδα

άσχετο,αλλά με τις σάχλες αυτές,πήγαμε το θέμα χοτ!

(από μένα θεωρείται ότι έληξε η χαζή παρεξήγηση πάντως)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε πισω τσέκαρε τα ποστ και δες ποιος εξέφρασε κοσμια την αποψη του και ποιος ξεκινησε το flaming θεωρώντας τις αποψεις των άλλων ανοησίες και @@  παλληκαρι μου και παμε παρακάτω οντως γιατί το κουράσαμε..  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Και  πολεμοι δεν θα επρεπε να  γινονται αλλα γινονται ,get over it .

Υπαρχουν γιατι υπαρχει κοσμος που τα δινει και καλα κανει εφ'οσον θελει .

Το κοστος για την αναπτυξη ενος ΑΑΑ τιτλου εχει εκτοξευθει τα τελευταια χρονια σε δυσθεωρητα υψη για αυτο και βλεπουμε τοσο μεγαλες αλλαγες στον  τεχνικο και οπτικο τομεα .θελουμε καλυτερα γραφικα ,μεγαλυτερα games,  open world  etc  αυτα κοστιζουν .Βαζεις gameς sto ps3  και σου ερχεται να κανεις εμετο απο τα γραφικα δεν βλεπονται πλεον  κ.ο.κ.

Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορα τα micros  ειτε υπαρχουν ειτε οχι δεν με απασχολουν καν  ,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου αρεσει το game γιατι εκει επενδυω τον χρονο μου που δεν κοστολογειται .

Στο συγκεκριμενο δεν παιζουν και απολυτως κανενα ρολο, σαν να μην υπαρχουν ειναι .

Σε μερικα που γραφεις οντως εχεις δικιο και συμφωνω,αλλα σε μερικα αλλα σε μερικα αλλα διαφωνω τελειως γινομαι πιο συγκεκριμενος.

Εχεις δικιο οτι μιας και ειναι πραγματα που και δεν ειναι υποχρεωτικα και στην τελικη αν ο αλλος θελει να τα αγορασει θα το κανει ουτως ή αλλως.Επισης ειναι γεγονος οτι γενικα τα συνολικα κοστη εχουν ανεβει γενικα στα παιχνιδια αναλογα βεβαια και το παιχνιδι και την εταιρεια.

Θα σου πω τωρα που εχεις αδικο.

Το οτι δεν θα τα αγορασω εγω,εσυ,ο Μακης,ο Βασιλης δεν σημαινει ομως οτι καλως μπηκαν εξ αρχης.Ειναι τσαμπα δουλεια που καλυτερα να εμπαινε αλλου στο παιχνιδι.Τι να τα κανω τα κουστουμια στην τελικη σε 1ου προσωπου παιχνιδι

Επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε παρομοια πραγματα(dead space 3,shadow of war)

Αν δεν κραξουμε εμεις στα forum που (αν και μειοψηφια) ασχολουμαστε με αυτα λιγο παραπανω,ποιος θα κραξει?Ο κλασσικος αδιαφορος Ελληνας που παει στα ραφια και αγοραζει οτι δημοφιλες κυκλοφορει(και κυριως pro,fifa,nba,gta v και minecraft)?Και δεν κραζεις επειδη δεν θα τα αγορασεις αυτα.Το κραξιμο πεφτει για να μην βλεπουμε τα ιδια και χειροτερα και σε μελλοντικα παιχνιδια.

Τελος για το κοστος παραγωγης επειδη εχει αναφερθει και σε αλλα παιχνιδια θα σου πω που εχεις μερικο αδικο.Στο οτι δεν παει ολο το κοστος πανω στην αναπτυξη του ιδιου του παιχνιδιου,αλλα πηγαινει και σε αλλα.

Παραδειγματα τα πολλα χρηματα που σκαει η Ubisoft(και η ΕΑ)σε marketing και συγκεκριμενα σε προωθηση και διαφημιση και μιλαμε για τεραστια ποσα,γιαυτο και ολα της τα παιχνιδια αν και ειναι μια απο τα ιδια πουλανε παρα πολυ.Μεσα σε αυτο το κοστος ειναι και τα διαφορα events που προσκαλει πολλους youtubers στα γραφεια της για να παιξουν τα παιχνιδια και να τα διαφημιζουν στα καναλια τους.

Και για να δεις τι φυκια μας εχουν πουλησει δες και μονος σου τι χρηματα φευγουν και που σε σχεση με το κοστος αναπτυξης ενος παιχνιδιου. Που ειναι που εχουν αυξηθει τα κοστη αναπτυξης που μας λενε?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop

https://gamerproblems.net/17-expensive-video-games-ever-created/

Και πιστευω να γνωριζεις αν εγω προσωπικα οταν ειναι το παιχνιδι και το αξιζει αν τα δινω τα χρηματα ή οχι.

Στα του Far Cry 5 χωρις πολλα πολλα ναι το παιχνιδι αξιζει σαν αγορα κυριως επειδη δεν κυκλοφορει και τιποτα αλλο αυτη την στιγμη αλλα οπως αναφερθηκε απλα αγοραστε το βασικο παιχνιδι οσο φθηνοτερα γινεται και μην δωσετε αλλα χρηματα τσαμπα,ουτε καν στο season pass του.

Προσωπικα θα συμφωνησω με το πιο πισω video που αναφερθηκε απο τον γνωστο Jim Sterling(αν και ειναι λιγο ακραιος) .Ναι ειναι ενα καλο Far Cry συνολικα(bonus και το coop για οποιον παιξει) αλλα δυστηχως ειναι μια απο τα ιδια με τα περισσοτερα αλλα παιχνιδια της εταιρειας ως τωρα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

ρε παιδια τι το κουραζετε, μετοχές έχετε; σε όποιον αρέσει, αρέσει και όποιος ζορίζεται δεν το αγοράζει και τέλος. Ούτε εδώ ουτε πουθενά δεν θα υπάρξει thread που θα αλλάξει τις κάκιστες πολιτικές των microtransaction. Πές την γνώμη σου και προχώρα. 

εμένα προσωπικά μου φάνηκε απολαυστικό και σε σύγκριση με το προηγούμενο (Primal) σαφώς ανώτερο. Μέχρι εκεί. το Origins πχ, το έχω για top 10 τελευταίων χρόνων, πάλι απο την ίδια εταιρία.

Έχει παραγίνει το κακό με τα links απο τον κάθε reviewer, λες και εμείς δεν έχουμε άποψη, περιμένουμε τον οποιοδήποτε για να δικαιώσουμε την αγορά μας (ή την αποχή) απο τον εκάστοτε τίτλο. Καλός και ο Sterling, άριστος για μένα ο TB αλλά μέχρι εκεί.

Συγκεκριμένα για το FC5, τα ms του είναι αρκετά ήπια, υπάρχουν για να υπάρχουν, είναι gear που αποκτάς αν θες παίζοντας το παιχνίδι. Υπάρχει εναλλακτική δλδ. Θα προτιμούσα να μην υπάρχουν; Σε αυτή την μορφή που υλοποιήθηκαν δεν με ενοχλούν. Δεν είναι competitive για να υπάρχει θέμα edge. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Σκουπίδι παιχνίδι, το μόνο που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον θυμάμαι ήταν οι φωτιές που έκαιγαν το περιβάλλον..

Ήταν σπαστικό σε πολλά πράγματα και γενικά άρεσε σε λίγους που περίμεναν πράγματα από την συνέχεια του πρώτου fc που τελικά τα βρήκαν στο crysis, αλλά όχι και σκουπίδι

Μετά το 3 εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Quote από Giantbomb για microtransactions που imho τα λέει όλα. "I'm tired of playing this game so let me give you more money to play less of this game". Το να λέτε δεν με ενοχλούν άμα είναι μονο cosmetics κτλ δεν βοηθάει κάπου not giving a shit και κανένας αντίλογος δεν πρόκειται ποτε να υπερτερήσει ότι τα micros είναι ok σε game που δεν είναι f2p, ποσο μάλλον full AAA priced title. Δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα τα αφαίρεσαν τελείως από το Shadow of War. Και στην τελική άμα ήταν οικονομικό το θέμα και όχι κερδοσκοπικό θα είχαν τα indie πρώτα από όλα, well they dont γιατί δεν έχουν fuckin greedy publishers. It's wrong, period.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Quote από Giantbomb για microtransactions που imho τα λέει όλα. "I'm tired of playing this game so let me give you more money to play less of this game". Το να λέτε δεν με ενοχλούν άμα είναι μονο cosmetics κτλ δεν βοηθάει κάπου not giving a shit και κανένας αντίλογος δεν πρόκειται ποτε να υπερτερήσει ότι τα micros είναι ok σε game που δεν είναι f2p, ποσο μάλλον full AAA priced title. Δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα τα αφαίρεσαν τελείως από το Shadow of War. Και στην τελική άμα ήταν οικονομικό το θέμα και όχι κερδοσκοπικό θα είχαν τα indie πρώτα από όλα, well they dont γιατί δεν έχουν fuckin greedy publishers. It's wrong, period.

Αυτο ομως στο bold αν το διαβασεις ειναι απο μονο του αντιφατικο. Πως μπορει να εχεις βαρεθει την σειρα και το παιχνιδι το ιδιο και να θες να πληρωσεις και παραπανω για να το τελειωσεις; Ειναι καποιου ειδους σαδισμος να θες να τελειωσεις ή να ξεκινησεις καν ενα παιχνιδι που σε εχει κουρασει με την επαναληψη του, ποσο μαλλον να πληρωσεις κιολας για να το παιξεις αν σιχαινεσαι τις πρακτικες της εταιρειας και κατ'επεκτασιν της gaming βιομηχανιας;

Και ναι προσωπικα δεν με ενοχλουν εφοσον ομως παιζουν ρολο κοσμητικο και αν καποιον πρεπει να κραξω δεν ειναι οι εταιρειες που τα βαζουν αλλα σορρυ κιολας οι μαλακες που τα αγοραζουν τα micros και τους κανουν και συνεχιζουν τις ιδιες πρακτικες. Τα παντα ειναι προσφορα και ζητηση. Αν δεν υπηρχε ζητηση δεν θα υπηρχε και προσφορα. 

Και αν υπηρχε και ισχυρος αντιλογος θα ειχαν αφαιρεθει..

Αρα λοιπον αυτο που λεμε ΔΕΝ ειναι οτι συμφωνουμε με αυτες τις τακτικες, ειναι οτι εφοσον δεν επηρεαζουν το παιχνιδι μας δεν μας απασχολουν.

Tα indie ΔΕΝ μπορουν να το κανουν αυτο γιατι δεν εχουν ονομα για να βασιστουν, οι περισσοτεροι gamers θα πουν "αυτοι ακομη δεν εβγαλαν παιχνιδι θελουν και micros? ποιοι νομιζουν πως ειναι; "

Τα indies μπορουν να κανουν ομως kickstart campaigns για να μαζεψουν χρημα και να βασιστουν σε αυτο, γιατι ας μην ξεχναμε δεν ειναι μη κερδοσκοπικα ή φιλανθρωπικα ιδρυματα οι εταιρειες αυτες. 

Και για να το παω λιγο παραπερα ακομη και οι indie εταιρειες αν αποκτησουν καποιο κυρος σε βαθος χρονου το πιθανοτερο ειναι να αναλωθουν σε τετοιου ειδους πρακτικες.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ήταν σπαστικό σε πολλά πράγματα και γενικά άρεσε σε λίγους που περίμεναν πράγματα από την συνέχεια του πρώτου fc που τελικά τα βρήκαν στο crysis, αλλά όχι και σκουπίδι

Μετά το 3 εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου

Το πρώτο Far Cry και τα Crysis είναι "παιδιά" της Crytek.  Το καταλαβαίνεις από το pseudo-open world, το είδος του gameplay και την εξέλιξη της ιστορίας που το γυρίζει κάποια στιγμή σε sci-fi.

Τα FC από το 2 και έπειτα ,της Ubisoft. Δηλαδή έμφαση στο open world στοιχείο, όπου κάνεις διάφορα πράγματα άσχετα με το main mission μαζί με άφθονο πειραματισμό στο gameplay. Συν τον κεντρικό vilain, τις αντιμαχόμενες πλευρές κτλ. Κατανοώ λοιπόν την απογοήτευση όσων περίμεναν από το 2 να δουν κάτι σε στυλ crysis.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει παιδια το πρωτο δεν μπορει να συγκριθει με τα επομενα γιατι ειναι αλλη engine και αλλου ειδους παιχνιδι μονο στο ονομα ειναι της σειρας.

Και οπως ειπαμε το 2 θα μπορουσε υπο συνθηκες να ειναι πολυ καλυτερο και ισως να εχει αδικηθει απο το γεγονος οτι αποτελεσε ενα απο τα πρωτα της σειρας και γενικοτερα του genre οποτε ακομη πειραματιζονταν με ιδεες και η Ubi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ σε αρκετά d4y, το quote πήγαινε στο βαρέθηκα να grind οποτε ας πληρώσω να grind less σε κάτι που ήδη βαρέθηκα ;) Πάει πιο πολύ στα boosters και το off-game currency, και εννοείτε το βάρος πάει στον καταναλωτή. Επίσης από την στιγμή που δεν στάζεις extra φράγκο το part σου το εκτέλεσες σωστά αλλα παρόλα αυτά σαν πολύ σωστός gamer με αρχές θα έπρεπε να είσαι τελείως κάθετος σε οποιοδήποτε μορφής micro, imho as always. Όσο για το FC δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι οι τιμές δεν έχουν επηρεαστεί έστω και λίγο από το market. Προσωπικά στο συγκεκριμένο game δεν μου λένε τίποτα τελείως όλα τα όπλα default τα έχω, i hate skins, παρόλα αυτά i feel i have το stand my ground με την ελπίδα αλλαγής (BF2) ;) Loving the game btw, repetitive yes, αλλα fun for sure. Άμα δεν είχα παίξει όλα τα FC ίσως να έλεγα το καλύτερο ever.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως για τα microtransactions που λετε το shadow of war θα τα αφαιρεσουν στο επομενο update. Ειναι απαραδεκτο κατι τετοιο και περιμενω να τα βγαλουν και στο far cry 5. Δεν ειναι αυτο το gaming που αγαπησαμε ολα αυτα τα χρονια. Παιχνιδια στο play store με in app τρωνε ακυρο μολις τα δω και ας αξιζουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ta f2p τα δικαιολογω, γτ καπως πρεπει να ζησουν οι developers, και τα μελη του team, και αν αξιζει θα τα σκασω 

Σε παιχνιδια οπως το shadow of war που ανεφερες το προσπερναω και δε επαιζε να το αγορασω, οσο και να γουσταρω τον κοσμο του, γτ ειναι απλα greedy εκει, τωρα που τα βγαλανε σε γερο sale θα τιμηθει

Σε αλλα παιχνιδια βλεπε overwatch που εχω ριξει 500 ωρες+ μπορει να παρω καποιο skin, γενικα με cosmetics δεν εχω κανενα θεμα η pay 2 advance, To pay2win ειναι που μου τη σπαει ειδικα οταν εχουν μπει progress walls στο παιχνιδι

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ομολογώ εγώ είμαι τελείως αντίθετος γιατί με βγάζουν και από το immersion, ειδικά στο Shadow of War, orcs σε crates ffs. :eek: Επίσης ποτε δεν κατάλαβα skins σε fps games, but hey whatever floats your boat. ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Συμφωνώ σε αρκετά d4y, το quote πήγαινε στο βαρέθηκα να grind οποτε ας πληρώσω να grind less σε κάτι που ήδη βαρέθηκα ;) Πάει πιο πολύ στα boosters και το off-game currency, και εννοείτε το βάρος πάει στον καταναλωτή. Επίσης από την στιγμή που δεν στάζεις extra φράγκο το part σου το εκτέλεσες σωστά αλλα παρόλα αυτά σαν πολύ σωστός gamer με αρχές θα έπρεπε να είσαι τελείως κάθετος σε οποιοδήποτε μορφής micro, imho as always. Όσο για το FC δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι οι τιμές δεν έχουν επηρεαστεί έστω και λίγο από το market. Προσωπικά στο συγκεκριμένο game δεν μου λένε τίποτα τελείως όλα τα όπλα default τα έχω, i hate skins, παρόλα αυτά i feel i have το stand my ground με την ελπίδα αλλαγής (BF2) ;) Loving the game btw, repetitive yes, αλλα fun for sure. Άμα δεν είχα παίξει όλα τα FC ίσως να έλεγα το καλύτερο ever.

To έχουμε ξανασυζητησει εμείς και μόνο στο ηθικό δεν τα βρίσκουμε.. Απλά εγώ το βλέπω πιο κυνικα. Αν είμαι εναντίον της τακτικής κάθετα δεν θα έπαιζα κανένα game με micros.. But it's just a game dude.. Αυτο.. Κατά τα άλλα ξέρω ότι καταλαβαινομαστε.. 😉

14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το ομολογώ εγώ είμαι τελείως αντίθετος γιατί με βγάζουν και από το immersion, ειδικά στο Shadow of War, orcs σε crates ffs. :eek: Επίσης ποτε δεν κατάλαβα skins σε fps games, but hey whatever floats your boat. ;)

Easy tiger 😂😂

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...