Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το κόστος εκτοξεύθηκε; από πού και ως πού; το fc2 που βλέπουμε πιο πάνω είναι μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα για την εποχή του σε σχέση με το 5, για ποιο λογο το 5 να έχει κοστίσει περισσότερο; 

είναι δικαιολογία αυτή, υπάρχουν πανάκριβα παιχνίδια που δεν υπάρχει   το χάλι μερικών, ίσα ίσα microtransactions συναντάς σε σαβούρες του κιλού όχι σε πραγματικά ΑΑΑ 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

επειδή πολύ παιζει το FC2, εγώ γιατι θυμάμαι πως ήταν αδιάφορο; όχι τεχνικά, γενικά. πάνε χρόνια αλλα θυμάμαι πως όπως είχε μπει έτσι και βγήκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τεχνολογικο επιτευγμα του 2 δεν ειναι τιποτα μπροστα στην επανασταση που εφεραν τα γραφικα στο 1. Δεν θυμαμαι αλλωστε να ειχαμε ασχοληθει και τρομερα με την engine του 2 τοτε αλλα μπορει να κανω και λαθος.. Αλλη engine φυσικα.. Αλλες εποχες, αλλα limitations, και κυριως αλλα graphic leaps απο direct x σε direct x.. Τοτε εκανε τρομερη εντυπωση η αλλαγη απο API σε API και απο engine σε engine γιατι τα πραγματα ηταν ακομη σε νηπιακο επιπεδο σε 3D γραφικα..

Το development πλεον και το production ενος παιχνιδιου αρχιζει και πιανει budget μικρων ταινιων και πραγματα που σε εμας φαινονται δεδομενα δεν ειναι..

5 λεπτά πριν, fernandes είπε

επειδή πολύ παιζει το FC2, εγώ γιατι θυμάμαι πως ήταν αδιάφορο; όχι τεχνικά, γενικά. πάνε χρόνια αλλα θυμάμαι πως όπως είχε μπει έτσι και βγήκε.

Ετσι αυτο θυμαμαι και εγω και παροτι με λες και fan της Ubi ειχα φαει ξενερα με το FC2 οταν ειχε βγει.. Το εντονο ενδιαφερον ειχε δωθει για το Warhammer και φυσικα το GTA που μολις ειχε βγει θυμαμαι

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά get a life,πραγματικά!

Φτωχοί είμαστε στην πραγματική ζωή,ε όχι και στον virtual κόσμο..ΜΙΛΑΜΕ για παιχνίδια! ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Για διασκέδαση! Πόσο μάλλον σε SP παιχνίδι.

Εγώ έτσι διασκεδάζω,να έχω πολλά και να σκορπάω σε ένα SINGLE PLAYER παιχνίδι!
Εσείς καθίστε με φιλοσοφίες τύπου,πόλεμοι γίνονται ενώ δεν θα έπρεπε και εξισώστε κι άλλο τον μιλιταρισμό(ΤΙ?) με την ψυχαγωγία! Πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου η σύγκριση αυτή!Και οι άλλες δικαιολογίες φάση, "δεν με ενοχλούν τα microTr" είναι εξίσου επικίνδυνες και ζημιογώνες με αυτούς που αγοράζουν όντως με πραγματικά χρήματα ingame currency.
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου!

Εσείς μπορείτε να το παίξετε ηθικοί και να λιώσετε,άλλοι δεν θέλουμε να λιώνουμε με στοιχεία που υπάρχουν για να μην ολοκληρωθεί το παιχνίδι πιο γρήγορα.
Δεν σας υποχρέωσε κανείς να βάλετε trainer,cheatengine κτλ
-------

Υπόψιν τα pekrs,παίζουν ρόλο και στο arcade! Το παρατήρησα σήμερα που το διάβασα όταν ξεκλείδωνα κάτι.
Και btw,δεν ήταν 15 ώρες να ολοκληρώσω την περιοχή της faith,αλλά ένα 3ωρο το χω και στο online. Αλλά και πάλι οκ!

Πέρσι λέγαμε,πωω το ghost recon έβαλε στοιχεία από το farcry,φέτος λέμε το farcry έβαλε στοιχεία από το ghostrecon!
To map ολόιδιο με του ghostrecon..Ειδικά με τα region points και bosses!
Γελοία εταιρία η ubisoft,δεν κουράζεται καθόλου να βγάλει παιχνίδια.. κοπι παστε το ένα από το άλλο και το αντίστροφο!

Δείτε μόνο στο origins(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ac) τί θα βάλουν με το animus! Kλαίω!! COMPANIONS στο assassins creed...

Τέσπα,στο θέμα μας. Το τερμάτισε κανείς σας;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mandal είπε

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, το βρήκα σήμερα 

ναι μια σελίδα πίσω,20 ώρες πριν..
Δεν πειράζει όμως..

Ερώτηση, γιατί δεν το συγκρίνουν με το FC3?

Δημοσ.

Xtrmsnpr sry αλλα ειλικρινα δεν κατάλαβα τιποτα man το σκεπτικό σου περασε και δεν ακούμπησε .. 

Get a life? Srsly? 

6 λεπτά πριν, mandal είπε

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, το βρήκα σήμερα 

Και 3-4 φορες.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Xtrmsnpr sry αλλα ειλικρινα δεν κατάλαβα τιποτα man το σκεπτικό σου περασε και δεν ακούμπησε .. 

Get a life? Srsly? 

Και 3-4 φορες.. 

γκετ ε λαηφ!
Δε πειράζει,άστο,πάμε παρακάτω μαν μου! Άσε μη φαω μπαν στο uplay και κλαίω!

Δημοσ.
3 hours ago, fernandes said:

Σκουπίδι παιχνίδι, το μόνο που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον θυμάμαι ήταν οι φωτιές που έκαιγαν το περιβάλλον..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Ε; οτι να ναι,  εννοείται παμε παρακάτω.. 

άμα θες το συνεχίζω να σου πω τί @@ λέτε,αλλά δεν έχω όρεξη.
Να δεις τα ότι να ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

άμα θες το συνεχίζω να σου πω τί @@ λέτε,αλλά δεν έχω όρεξη.
Να δεις τα ότι να ναι.

Ακου φιλαράκι επειδή δεν με γνωριζρις και δεν σε γνωρίζω μαζεψε λιγο την γλώσσα σου και μιλα πιο ομορφα γιατί εσυ το  πηγές στην ειρωνεια.. @@ και λοιπα εκει που σε περνει οκ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Ακου φιλαράκι επειδή δεν με γνωριζρις και δεν σε γνωρίζω μαζεψε λιγο την γλώσσα σου και μιλα πιο ομορφα γιατί εσυ το  πηγές στην ειρωνεια.. @@ και λοιπα εκει που σε περνει οκ;

Μπα όχι οκ!κουμπώσου και λίγο τσουτσούριασα "φιλαράκι". Τον νταή κάντον face2face,όχι πίσω από την οθόνη,όχι τίποτα ανατριχιάζω και κρίμα είναι να μας σβήνουν τα ποστς οι mods.
Ελεύθερος είμαι να χαρακτηρίζω τις γνώμες των άλλων όπως τις κρίνω και θέλω,όπως και σεις άλλωστε.

• Sad 1
Δημοσ.

Την παλεύεις αγόρι μου; τι νταη και βλακειες γραφεις; ποσο χρόνων εισαι; και face2face τα λεμε και οπως θες αλλα sry κιολας ειμαι 42 και κατι ποστ που γράψαμε στο σχολειο τωρα αυτα θα κανουμε; 

Μίλησες ειρωνικα και με επιθετικό τροπο και σου απάντησα τι ειναι αυτα που  γράφεις και κατι get a life και @@..

Αν δεν θες να σου μιλανε ειρωνικα να μιλας ωραια και να σεβεσαι τον συνομιλητή σου..  Απλα και ωραια ελπιζω να εγινα κατανοητός αλλιώς ελα pm να το συνεχίσουμε να μου πεις αν θες κατι αλλο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...