Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

τύπισσα με το ελικόπτερο πωωω ο ορισμός του χαζού ΑΙ..Αλλού πάει,προσγειώνεται στο πουθενά! Πάνω σε δέντρα..της λες να πάτε σε ένα objective πάει με τα 5,και στην διαδρομή σταματάει και προσγειώνεται στο δάσος μέσα..Έχουμε ανατιναχτεί κοντά 10 φορές έτσι :P .

Αφού ξέρεις,  οι γυναίκες δεν το έχουν και πολύ με την οδήγηση... 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμος ήμουν να το ανεβάσω. Το είδα στο πρόσφατο poll για hardware του wccftech.

Το 2008-2009, μέσα από τα high end Crysis και FC2, έγινε ένα άλμα στην τεχνολογία που παρόμοιό του δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αν το καλοσκεφτεί κανείς μόνο τα screen space reflections, το ambient occlusion* και το PBR είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας από τότε.  Και κάτι ψίχουλα οπτικά όπως το tessellation και τα soft shadows**. Depth of field κυρίως στα cut scenes. Physics ελάχιστες αλλαγές. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα gpu σήμερα έχουν πάνω από 10 φορές την ισχύ που είχαν τότε.

*Εμφανίστηκε πρώτη φορά σαν SSAO στο Crysis και έκτοτε βελτιώθηκε λιγάκι.

**Τα shadows στο FC2 maxed είναι hard αλλά πεντακάθαρα. Όπως και τα περισσότερα textures. Ντροπιάζουν τα high settings πολλών τωρινών games που τρώνε Gigabytes Vram για πρωινό. Πραγματικά αξίζει να το βάλει κανείς για να δει πόση ισχύς χαραμίζεται σήμερα. Σίγουρα ανώτερο οπτικά από το Skyrim.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγει ο trainer για το single player του wemod.. Αλλά είναι banable ?
Διαβάζω για το easy anticheat στο SP.

αμάν με τα microtransactions...

https://www.wemod.com/cheats/far-cry-5

Σκέφτομαι να το βάλω, όπως κάνω με τα λεφτά! Πραγματικά,είναι πανάκριβα τα πάντα!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

αν βαλεις και trainer, παει όλο το παιχνίδι, κρίμα είναι. αλλα όπως την βρίσκεις.

Δημοσ.

Τι πανάκριβα?? δεν εχω φαρμαρει καθόλου λεφτά μονο οτι ζωο βρω μπροστα μου σκοτώνω και πουλάω τα skins, εχω οτι θελω και 30k στην ακρη.. Πρέπει να υπάρχει ένα progression για να εχει νόημα δεν μπορείς απο την αρχη να εχεις πρόσβαση σε ολα δεν εχει και νοημα ετσι.

Μπορει κάποιος να βρει αλλα αρνητικά αλλα για τα microtransactions πολύς λόγος για το τιποτα..

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνω και δεν εχει και τιποτα gated, απο όσο είδα τουλάχιστον, όλα τα ξεκλειδώνεις με in game currency. αν βαριέσαι, ανοίγεις πορτοφόλα (και αγοράζεις ωραίο και άχρηστο skin)

Δημοσ.

Δε πειράζει.

Δεν σας είπα εσας να βάλετε..Εγώ θέλω να βάλω για να έχω χρήματα!
Ναι χτες είχα και γω 45k και τα έφαγα σε διάφορες αγορές..Αλλά το να λες δεν είναι πανάκριβα,είναι ο ορισμός σε ωθώ να grindαρεις να μαζέψεις χρήματα, αλλιώς πλέρωσε silver αν θες να ξεκλειδώσεις οχήματα/όπλα πιο γρήγορα.
Ακριβώς αυτό,το παιχνίδι σε κάνει να ασχοληθείς με τρίτες ενέργειές και να σπαταλήσεις παραπάνω χρόνο..
Πιο πολύ ώρα κυνηγάω ζώα και βγάζω ψάρια,παρά ασχολούμαι με τα quests ή απαιτούν τόσο χρόνο.
Αν δεν είναι farming αυτό τότε τί είναι;
Κάπου 1 ώρα με το ρολόι ψάρευα :P

Η σφεντόνα και έχει 1700+ γελάω..! Το αεροπλάνο μου με τα γκάνια,εαν του τελειώσουν οι ρουκέτες ζητάει χρήματα να κάνει refill..Πιο τραγικοί τσιγκούνιδες εκεί στην ubi πεθαίνεις!

10 ώρες πριν, fernandes είπε

συμφωνω και δεν εχει και τιποτα gated, απο όσο είδα τουλάχιστον, όλα τα ξεκλειδώνεις με in game currency. αν βαριέσαι, ανοίγεις πορτοφόλα (και αγοράζεις ωραίο και άχρηστο skin)

Ναι γιατί εγω ας πούμε θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό;

μιλάμε για ένα *** SINGLE player παιχνίδι..ούτε στα mmo δε το κάνω αυτό.

---

Btw 15 ώρες έχω στο παιχνίδι,και τώρα τελείωσα 100% την περιοχή της Faith (διάλεξα αυτήν πρώτη να ασχοληθώ).. Το progress γράφει ότι είναι στο 42%.

Νταξ αν μου πάρουν τόσο και οι άλλες είναι καλά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν μπορεις να κανεις τα παντα στο SP χωρις να ξοδεψεις δεκαρα τσακιστη σε microtransactions τοτε προσωπικα δεν μπορεις να παραπονιεσαι για refill ομως οπως το λες.. Τα χρηματα ειναι τοσα οσα για να βγαλεις στο χαλαρο και σε perks και σε guns το campaign χωρις να χρειαζεται να ιδρωσεις καν και να φαρμαρεις-grindαρεις..

Tωρα αν εσυ θες εξ αρχης ολα τα οπλα, ολα τα perks και να ξεκλειδωσεις τα παντα ε λογικο ειναι να χρειαστει να το κανεις.. Το κανεις ομως τζαμπα το ξαναλεω δεν χρειαζεται να δωσεις μια για τιποτα παρα μονο για skins και βλακειουλες..

Ε οκ θα ηταν και βλακεια αν ειχες απειρα λεφτα εξ αρχης ή τα εβγαζες πανευκολα γιατι θα καθαριζες και τους χαρτες πολυ πιο ευκολα και να εκανες uneven τα story/side missions βγαζοντας τα για πλακα εχοντας τα παντα σε μικρο χρονο. Και μην ξεχνας οτι υπαρχει και το arcade στην μεση για αυτους που θελουν να τα εχουν ολα συντομα.. 

Αν ομως τα θες ολα σε μικρο χρονο πληρωσε σου λεει. 

Ετσι ειναι το σωστο imho.. Σου δινει διαφορες στρατηγικες και διαφορα playstyles αναλογα το τι θες να κανεις στο παιχνιδι. Οχι ομως ολα χωρις κοπo!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν micros ανεξαρτήτως ποσο intrusive ή necessary είναι στο gameplay, end of story.

Και  πολεμοι δεν θα επρεπε να  γινονται αλλα γινονται ,get over it .

Υπαρχουν γιατι υπαρχει κοσμος που τα δινει και καλα κανει εφ'οσον θελει .

Το κοστος για την αναπτυξη ενος ΑΑΑ τιτλου εχει εκτοξευθει τα τελευταια χρονια σε δυσθεωρητα υψη για αυτο και βλεπουμε τοσο μεγαλες αλλαγες στον  τεχνικο και οπτικο τομεα .θελουμε καλυτερα γραφικα ,μεγαλυτερα games,  open world  etc  αυτα κοστιζουν .Βαζεις gameς sto ps3  και σου ερχεται να κανεις εμετο απο τα γραφικα δεν βλεπονται πλεον  κ.ο.κ.

Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορα τα micros  ειτε υπαρχουν ειτε οχι δεν με απασχολουν καν  ,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου αρεσει το game γιατι εκει επενδυω τον χρονο μου που δεν κοστολογειται .

Στο συγκεκριμενο δεν παιζουν και απολυτως κανενα ρολο, σαν να μην υπαρχουν ειναι .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Το κοστος για την αναπτυξη ενος ΑΑΑ τιτλου εχει εκτοξευθει τα τελευταια χρονια σε δυσθεωρητα υψη για αυτο και βλεπουμε τοσο μεγαλες αλλαγες στον  τεχνικο και οπτικο τομεα .θελουμε καλυτερα γραφικα ,μεγαλυτερα games,  open world  etc  αυτα κοστιζουν .Βαζεις gameς sto ps3  και σου ερχεται να κανεις εμετο απο τα γραφικα δεν βλεπονται πλεον  κ.ο.κ.

Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορα τα micros  ειτε υπαρχουν ειτε οχι δεν με απασχολουν καν  ,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου αρεσει το game γιατι εκει επενδυω τον χρονο μου που δεν κοστολογειται .

Στο συγκεκριμενο δεν παιζουν και απολυτως κανενα ρολο, σαν να μην υπαρχουν ειναι .

Χωρίς πολλά πολλά.. Αν και συμφωνώ με τα υπόλοιπα φυσικά. Δεν με ενοχλούν στο ελάχιστο τα microtransactions εφόσον φυσικά δεν δημιουργούν ειδικά στο online κομμάτι τεράστιο handicap σε αυτούς που δεν τα θέλουν και δεν θα αγόραζαν ποτέ σαν εμένα.. 

It's  not a fair and perfect world και σίγουρα αν δεν υπηρχε ζήτηση για αυτά  και μόνο γκρίνια θα είχαν πάρει πόδι πρι πολλού. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

+1000 εκτος και αν επηρεαζουν το gameplay, λεγε με pay2win

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...