Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εσυ αγαπητε το κανεις αυτο για τον πολυ απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζεις δωρεαν απο το Θειο.

Στα ειχαμε πει και περυσι που ειχες γραψει αναλογα πραγματα στα θεματα του nier και του evil within 2. Γιατι οποιος παει με αυτη την νοοτροπια βλεπει τα παιχνιδια ως fast food τροφη που θελει να τα φαει/τερματισει οσο πιο γρηγορα γινεται και μετα γρηγορα uninstall....

Προφανως αν εχεις πληρωσει 35-40+ευρω για ενα παιχνιδι day one,δεν θα το κανεις speedrun να το βγαλεις στις 10ωρες γιατι ειναι πολλα τα χρηματα που εδωσες,ειδικα αν αγοραζεις συχνα παιχνιδια.

Το far cry 5 και να το ηθελα πρωτον απο το θειο δεν υπαρχει καν και ναι και 40 που εδωσα speedrun θα το βγαλω αλλα και να μη το αγοραζα οπως λες και αυτο επιλογη μου θα ηταν, δε θα εβγαινα φυσικα να το φωναζω στο φορουμ γιατι σεβομαι τους κανονες του, αλλα δε δινω εκει σημασια οσο στο οτι παραμενεις στο βιολι σου εσυ... προσωπικα οσα παιχνιδια εχω πληρωσει οσα λεφτα και να εχω δωσει speedrun τα βγαζω για τον απλουστατο λογο οτι ετσι τη βρισκω εγω.

Εχω παρει μπλοκακι και σημειωνω ποσες φορες εχεις πει το ιδιο και το ιδιο.. Εβγαλες παλι συμπερασμα απο μονος σου οτι ψωνιζω απο το θειο και επιπλεον παλι δε θες να δεχτεις οτι μπορει να υπαρχουν και ανθρωποι που οσα λεφτα και αν εχουν δωσει για ενα game δεν ειναι υποχρεωμενοι να παιζουν 2 μηνες το ιδιο και να το βγαλουν στο 100% επειδη εχουνε δωσει πολλα λεφτα οπως λες, ναι, κι ομως υπαρχει αυτη η μαγικη λεξη κατσε να δεις πως τη λενε.. διαφορετικοτητα. 

KEEP WALKING

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

και να μη το αγοραζα οπως λες και αυτο επιλογη μου θα ηταν, δε θα εβγαινα φυσικα να το φωναζω στο φορουμ γιατι σεβομαι τους κανονες του, αλλα δε δινω εκει σημασια οσο στο οτι παραμενεις στο βιολι σου εσυ... προσωπικα οσα παιχνιδια εχω πληρωσει οσα λεφτα και να εχω δωσει speedrun τα βγαζω για τον απλουστατο λογο οτι ετσι τη βρισκω εγω.

Εχω παρει μπλοκακι και σημειωνω ποσες φορες εχεις πει το ιδιο και το ιδιο.. 

Μα δεν σχολιασα εγω εξ αρχης το πως παιζει ο καθενας το παιχνιδι στο εν λογω θεμα,εσυ το ξεκινησες στην προηγουμενη σελιδα αρα για τι μπλοκακια και λοιπα καθεσαι και γραφεις?

Εγραψα εγω πουθενα οτι πρεπει με το ζορι ολα τα παιχνιδια να τα παιζει καποιος στο 100%?

Ειπα πιο πισω οτι καταλαβαινω και γιατι καποιος μπορει να βγαζει τα παιχνιδια γρηγορα και να μην κανει πολλα side quests.

Δεν θα το κανει αυτο συνεχεια αν αγοραζει πολλα παιχνιδια day one γιατι ειναι πολλα τα λεφτα(οπως τονισα)και φυσικα οι περισσοτεροι παιζουν ετσι κυριως λογω λιγου ελευθερου χρονου/υποχρεωσεων πραγμα που φυσικα ειναι απολυτα δεκτο και σεβαστο.

Υπαρχουν απο την αλλη και αυτοι που σε παιχνιδια που τους αρεσουν αρκετα και ειδικα αν τα εχουν αγορασει day one(που κοστιζουν ακριβοτερα)θελουν να ψαχνουν τα παντα να δουν οτι εχει το παιχνιδι να τους προσφερει και να αποκτησει η αγορα τους παραπανω αξια(value). 

Φυσικα και οι δυο περιπτωσεις αν εχουν σοβαρους λογους οπως αναφερω για τις επιλογες τους ειναι απολυτως δεκτο και σεβαστο.

Το αν ειναι επιλογη/δικαιωμα του καθενος να αγοραζει ενα παιχνιδι ή να το παιζει απο το Θειο ας το αφησουμε για αλλο θεμα καλυτερα.

Προσωπικα επειδη περιμενω αλλα παιχνιδια περισσοτερο απο το Far Cry 5 και ειναι την παρουσα χρονικη στιγμη ακριβο(+οτι με εχει κουρασει το ιδιο μοτιβο αυτης της εταιρειας στα παιχνιδια της οπως αναφερθηκε πιο πισω απο τον Jim)μαλλον θα το παιξω στην κατωτερη/κουτση εκδοση του ps4 μιας και το βρισκω φθηνοτερα,και αυτο επειδη διαβαζω γενικα καλα λογια για το single player του,αν και τα dlc του μου ειναι αδιαφορα και τα dlc που εχει τα οποια οπως φαινεται θα ειναι ασχετα απο το κεντρικο story του παιχνιδιου

https://www.polygon.com/2018/2/2/16964762/far-cry-5-season-pass-gold-dlc-far-cry-3-price-release-date

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

πρεπει με το ζορι ολα τα παιχνιδια να τα παιζει καποιος στο 100%?

(αλλα δεν θα το κανει αυτο συνεχεια αν αγοραζει πολλα παιχνιδια day one γιατι ειναι πολλα τα χρηματα οπως το τονισα) δεν ειναι και λιγα τα χρηματα τα 40+ευρω για ενα παιχνιδι να το κανεις speedrun στις 10ωρες και μετα uninstall.

Δες τι γραφεις, τη μια λες πως δε χρειαζεται με το ζορι  καποιος να παιζει τα παιχνιδια στο 100% και μετα το αλλαζεις παλι, φασκεις και αντιφασκεις προσωπικα αυτο καταλαβα εγω, πες με λαθος αν δε καταλαβα καλα αλλα στο τελος επιμενεις πως εφοσον εχει δωσει καποιος τοσα λεφτα και το εχει παρει day one δε θα το κανει συνεχεια το να τα παιζει speedrun, γιατι οχι? δεν καταλαβαινω, κι ομως μπορει να το κανει και συνεχεια, μπορει να το βγαλει σε μια ωρα που λεει ο λογος δε καταλαβαινω γιατι να ειμαστε τοσο απολυτοι, προσωπικο γουστο του καθενως, μπορει να βγαζω πολλα λεφτα, μπορει να μη βγαζω και να το κανω ετσι επιλογη μου και αυτο.

22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οσο για για τα περι του αν ειναι δικαιωμα/επιλογη σου να παιζεις/τερματιζεις παιχνιδια απο το θειο και να εκφερεις και αποψη για αυτα ας το αφησουμε για αλλο θεμα καλυτερα.

Δεν θα σχολιασω κατι παρα ενα πραγμα, φυσικα και ειναι δικαιωμα και επιλογη ολα τα παραπανω που ανεφερες οπως και ολα τα πραγματα στη ζωη, καποιος που εχει γραψει 100 ωρες σε ενα παιχνιδι που εχει πληρωσει εχει δικαιωμα να εκφερει αποψη αλλα αυτος που ''δεν το εχει πληρωσει'' και μπορει να εχει γραψει και 200 ωρες δεν εχει δικαιωμα? αλλο παιχνιδι επαιζε αυτος?

Συγνωμη δε καταλαβαινω τι ενοεις. Τελως παντων το κλεινω εγω εδω το θεμα απο τη δικη μου μερια γιατι εχουμε βγει και οφτοπικ, δεν εχω να πω κατι αλλο.

Φιλικα παντα, κουβεντα να γινεται.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

λίγο fail video,αλλά μας κάνει!

Είναι η πιο δίκαιη παρουσίαση για το Far Cry 2 και για όλη τη σειρά. Καθόλου fail.

Πολύ σωστά λέει ότι το 2 είχε mixed responses, πράγμα που διαφέρει από τον χαρακτηρισμό "κακό" και είναι το σωστό. Για τους λάτρεις του ρεαλισμού(στη μάχη) και της ατμόσφαιρας ήταν καλό. Πρωταγωνιστής ήταν το ίδιο το αφρικανικό setting. Δεν χρειαζόταν ποιοτικούς διαλόγους και χαρακτήρες. Πολλές πληροφορίες για το story δίνονταν μέσα από tapes.

Από την άλλη για τους λάτρεις των arcade όχι. Το ξεκαθαρίζει παρακάτω λέγοντας ότι το FC3 ήταν πιο fun(=ψεύτικο), πιο story driven, με δυνατότητα fast travel και διάφορες διευκολύνσεις προς τον παίκτη. Πιο κονσολάδικο με άλλα λόγια και γι 'αυτό τον λόγο πέτυχε εμπορικά.

Ενώ όμως από το 2 στο 3 υπήρξε η, έστω και αυτής της μορφής, δραστική αλλαγή στο gameplay, από κει και μετά είναι το ίδιο ακριβώς game με διαφορετικό περιβάλλον. Ίδιο gunplay.

Δημοσ.

Καλα σιγα μην ηταν και ARMA το δυο.. Ολα arcade ειναι αυτα τα παιχνιδια και καλως ειναι.. Αν θελει καποιος  true combat gameplay σε sandbox πηγαινει αλλου οχι σε FC..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Καλα σιγα μην ηταν και ARMA το δυο.. Ολα arcade ειναι αυτα τα παιχνιδια και καλως ειναι.. Αν θελει καποιος  true combat gameplay σε sandbox πηγαινει αλλου οχι σε FC..

Το stealth στο 2 ήθελε ικανότητα. Στο 3 και μετά βλέπεις όλη την πορεία των εχθρών και κάνεις crouch με ταχύτητα πυραύλου, ώστε τα πάντα γίνονται πανεύκολα.

Οι σύγχρονοι pc gamers είναι αποδεδειγμένο πολλάκις ότι δεν θέλουν πρόκληση. Θα τους άρεσε κιόλας να κάθονται να παρακολουθούν cut scenes αρκεί να υπήρχε καλή ηθοποιία, καλά animation, χαρακτήρες, βαθύτερα νοήματα κλπ. Τα είδαμε και στο ME Andromeda σε ποιά ζητήματα στράβωσαν όλοι. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Οι σύγχρονοι pc gamers είναι αποδεδειγμένο πολλάκις ότι δεν θέλουν πρόκληση. Θα τους άρεσε κιόλας να κάθονται να παρακολουθούν cut scenes αρκεί να υπήρχε καλή ηθοποιία

Στο πρώτο μέρος έχεις δίκαιο αλλα δεν λες τον σωστό λόγο που είναι ότι τα games κατά κυρια βάση απευθύνονται σε παιδιά με μικρή υπομονή, hence checkpoints, regeneration, etc. Στο δεύτερο part πως φτάνεις στο συμπέρασμα όταν τέτοιου είδους games είναι μετρημένα στα δάχτυλα?! Μονο η Telltale και η Quantic Dream φτιάχνουν αποκλειστικά τέτοια games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το stealth στο 2 ήθελε ικανότητα. Στο 3 και μετά βλέπεις όλη την πορεία των εχθρών και κάνεις crouch με ταχύτητα πυραύλου, ώστε τα πάντα γίνονται πανεύκολα.

Οι σύγχρονοι pc gamers είναι αποδεδειγμένο πολλάκις ότι δεν θέλουν πρόκληση. Θα τους άρεσε κιόλας να κάθονται να παρακολουθούν cut scenes αρκεί να υπήρχε καλή ηθοποιία, καλά animation, χαρακτήρες, βαθύτερα νοήματα κλπ. Τα είδαμε και στο ME Andromeda σε ποιά ζητήματα στράβωσαν όλοι. 

Το εχω παιξει το game μαν εδω και χρονια.. Προσωπικα θεωρω οτι προσπαθησε να γινει πιο ρεαλιστικο αλλα δεν τα καταφερε και λογικο ειναι.. Οπως ειπα αυτα τα παιχνιδια οφειλουν να εχουν το arcade στοιχειο απο το enemy approach μεχρι και το gunplay και τα mechanics (που σημειωτεον στο 2 ηταν off για εμενα).. Δεν ειναι οπως ειπα combat simulators ειναι fun open world games και ετσι πρεπει να τα βλεπουμε.. Οταν προσπαθεις να τα κανεις ολα σε ενα παιχνιδι το πιθανοτερο ειναι να αποτυχεις. Τους δινω βεβαια ενα point γιατι ηταν η πρωτη προσπαθεια στο νεο style και τα παντα ειναι δυσκολα οταν κανεις τετοιο turning point..
Τωρα αναφορικα με τις αποψεις καποιων σχετικα με τα παιχνιδια και τα franchise δεν τα εκλαμβανω σοβαρα υποψιν και ξερεις γιατι; Γιατι απο την μια ο κοσμος οταν περνει απο ενα franchise μια απο τα ιδια οπως στο FC κλαιγεται για repetition και απο την αλλη αν αλλαξει κατι (προς το χειροτερο ή το καλυτερο) το ριχνει στα ταρταρα..

Οποτε οπως εχω επανειλλημενα πει εγω κρινω με βαση τα δικα μου δεδομενα και προσπαθω τουλαχιστον να ξεπερασω το επικριτικο και συγκριτικο στοιχειο οσο μπορω..

Αν εψαχνα για νοημα σε ενα game θα επαιζα fallout 1,2 και Bioshock series στο replay για παντα.. :D

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι μιλάμε έχει γελοία bugs!
Παρατήρησα τρελά fps drops..αλλά νομίζω φταίει αυτός ο beta driver της amd..
Μου κράσαρε και 3 φορές..

Και το ΑΙ είναι για κλάματα!Των special companion, η τύπισσα με το ελικόπτερο πωωω ο ορισμός του χαζού ΑΙ..Αλλού πάει,προσγειώνεται στο πουθενά! Πάνω σε δέντρα..της λες να πάτε σε ένα objective πάει με τα 5,και στην διαδρομή σταματάει και προσγειώνεται στο δάσος μέσα..Έχουμε ανατιναχτεί κοντά 10 φορές έτσι :P .

Άντε να τα φτιάξουν,όχι τίποτα είναι ενοχλητικά πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...