ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, fernandes είπε Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά, νομίζω οτι το weapon wheel είναι μόνο για consoles, αλλά τσέκαρε μια τα options μπορεί να έχει κανένα toggle. Εχει
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Παντως για οποίον το βρίσκει επαναλαμβανόμενο είναι επειδή προσπαθει να ολοκληρώσει στο 100% το game. Δε βρισκω το λογο σε οποιοδήποτε game να παίζεις μέχρι και τα side mission να το ξεκοκαλιζεις δλδ τόσο πολύ χάνει την ουσία και καταντάει βαρετό. Παίζεις απλα το main story, το τερματίζεις και uninstall οπως κάνω εγώ απο παντα. 2 1 1
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ο καθένας το παίζει οπως νομίζει , προσωπικά παίζω τα side missions οταν τα βρίσκω μπροστά μου γιατι να τρέξω το main story και να τελειώσω το παιχνίδι μπαμ μπάμ δεν έχει και ουσία τσάμπα και τα χρήματα και τις ώρες που επένδυσα , σκοπός ειναι να το απολαμβάνεις το παιχνίδι και ας πάρει 1 μήνα , έτσι παίζω εγω δηλαδή ολα τα παιχνίδια μου. Edit: Ελπίζω πάντως να βάλουν και αλλο content να έχει να κάνεις και αλλα πράγματα μεσα στο game 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SPANK είπε Ο καθένας το παίζει οπως νομίζει , προσωπικά παίζω τα side missions οταν τα βρίσκω μπροστά μου γιατι να τρέξω το main story και να τελειώσω το παιχνίδι μπαμ μπάμ δεν έχει και ουσία τσάμπα και τα χρήματα και τις ώρες που επένδυσα , σκοπός ειναι να το απολαμβάνεις το παιχνίδι και ας πάρει 1 μήνα , έτσι παίζω εγω δηλαδή ολα τα παιχνίδια μου. Edit: Ελπίζω πάντως να βάλουν και αλλο content να έχει να κάνεις και αλλα πράγματα μεσα στο game Ετσι ακριβως. Ακομη και να το τελειωσω θα συνεχισω ειδικα τα παιχνιδια της Ubi για να βγαλω οσο περισσοτερο content μπορω οπως φυσικα συμβαινει με ολα τα open world που ειναι τα αγαπημενα μου.. Αυτο που οι αλλοι βρισκουν βαρετο στα παιχνιδια της Ubi εμενα μου αρεσει σε ολα τα μεγαλα IP της. Εμενα ή δεν θα με τραβηξει καθολου ενα παιχνιδι εξ αρχης και θα το παρατησω και δεν θα ασχοληθω (γιατι θελω να πιστευω μετα απο 30 χρονια περιπου ξερω τι μου αρεσει και τι οχι) ή δεν θα θελω να τελειωσει. Επισης ειδικα την σημερινη εποχη εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι υπαρχει κοσμος που πιο πολυ καταπιανεται με το hype ενος παιχνιδιου μεχρι και 1-2 χρονια πριν βγει, διαβαζει,βλεπει βιντεακια,γραφει σχολια και μολις βγαινει το game ουτε που ασχολειται συνηθως και παει στον επομενο επερχομενο τιτλο. Το φαινομενο αυτο παρατηρειται γενικοτερα και στο h/w.. Θα μου πεις τεχνολογικο site ειναι ολα θα τα συζητησουμε σαφεστατα αυτο ελειπε, απλα δεν συναδει ο αρχικος ενθουσιασμος και οι ωρες ενασχολησης με κατι που ουσιαστικα δεν τους τραβαει καν.. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 2
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Ετσι ακριβως. Ακομη και να το τελειωσω θα συνεχισω ειδικα τα παιχνιδια της Ubi για να βγαλω οσο περισσοτερο content μπορω.. Αυτο που οι αλλοι βρισκουν βαρετο στα παιχνιδια της Ubi εμενα μου αρεσει. Εμενα ή δεν θα με τραβηξει καθολου ενα παιχνιδι εξ αρχης και θα το παρατησω και δεν θα ασχοληθω (γιατι θελω να πιστευω μετα απο 30 χρονια περιπου ξερω τι μου αρεσει και τι οχι) ή δεν θα θελω να τελειωσει. Επισης ειδικα την σημερινη εποχη εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι υπαρχει κοσμος που πιο πολυ καταπιανεται με το hype ενος παιχνιδιου μεχρι και 1-2 χρονια πριν βγει, διαβαζει,βλεπει βιντεακια,γραφει σχολια και μολις βγαινει το game ουτε που ασχολειται συνηθως και παει στον επομενο επερχομενο τιτλο. Το φαινομενο αυτο παρατηρειται γενικοτερα και στο h/w.. Θα μου πεις τεχνολογικο site ειναι ολα θα τα συζητησουμε σαφεστατα αυτο ελειπε, απλα δεν συναδει ο αρχικος ενθουσιασμος και οι ωρες ενασχολησης με κατι που ουσιαστικα δεν τους τραβαει καν.. Ακριβώς αυτο , εχω πχ στο far cry primal αγορασμένο κανονικά έπαιξα 2 3 ώρες και δεν με τράβηξε απλα το παιχνίδι ε ετσι έφαγε λοιπόν uninstall και δεν ξανα ασχολήθηκα , τωρα αν κάποτε το ξάνα πιάσω ειναι αλλο θέμα 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Ακριβώς αυτο , εχω πχ στο far cry primal αγορασμένο κανονικά έπαιξα 2 3 ώρες και δεν με τράβηξε απλα το παιχνίδι ε ετσι έφαγε λοιπόν uninstall και δεν ξανα ασχολήθηκα , τωρα αν κάποτε το ξάνα πιάσω ειναι αλλο θέμα Το primal ειναι η αληθεια και εμενα ετσι και ετσι μου φανηκε ισως ο μονος τιτλος που τον τελειωσα χλιαρα χωρις πολλα πολλα.. Το χειροτερο FC σιγουρα για εμενα μετα το 2.. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Εγώ παλι δε πιστεύω πως έχει να κάνει το hype με τις ώρες ενασχόλησης, αφού έτσι ή αλλιώς θα το παίξεις το game λίγο ή πολυ, έχει να κάνει πιο πολύ με το playstyle του καθενως, οπως είπε και ο SPANK ο καθενας παιζει οπως νομίζει, εγώ πχ παίζω 15 παιχνίδια ταυτόχρονα, δε μπορω να αφοσιοθω σε ενα, και όταν τερματιζω το ενα (rush mode) το σβηνω και στα καπάκια παίζω το άλλο. Δεν ειμαι ο gamer που θα καταναλώσει 100αδες ώρες και δε θα αφήσει τίποτα στο χαρτί γιατί βαριεμαι εύκολα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Εγω βαριεμαι ακομη πιο πολυ για να καταλαβεις.. Για αυτο δεν ασχολουμαι καν με καποια τα καιω day 1 δεν τα παιζω με το κιλο για να πω οτι τα επαιξα.. Γενικα σε μια προχωρημενη ηλικια μετα απο χρονια gaming δεν μπορεις να παιζεις τα παντα οπως ειπα, βαριεσαι αφορητα ξερεις τι σου αρεσει και τι σου τραβαει την προσοχη, τι ειναι χλιαρη κατασταση και τι καθολου..Δεν πεφτεις ευκολα στο hype (εδω κολλαει) Μονο αν κατι τραβηξει την προσοχη μου θα δωθω.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 εγώ θα το ξαναβάλω μια το Primal, στο 40% το έχω αφήσει, τώρα που γυριζει
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Παίζεις απλα το main story, το τερματίζεις και uninstall οπως κάνω εγώ απο παντα. Εσυ αγαπητε το κανεις αυτο για τον πολυ απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζεις δωρεαν απο το Θειο. Στα ειχαμε πει και περυσι που ειχες γραψει αναλογα πραγματα στα θεματα του nier και του evil within 2. Γιατι οποιος παει με αυτη την νοοτροπια βλεπει τα παιχνιδια ως fast food τροφη που θελει να τα φαει/τερματισει οσο πιο γρηγορα γινεται και μετα γρηγορα uninstall.... Προφανως αν εχεις πληρωσει 35-40+ευρω για ενα παιχνιδι day one,δεν θα το κανεις speedrun να το βγαλεις στις 10ωρες γιατι ειναι πολλα τα χρηματα που εδωσες,ειδικα αν αγοραζεις συχνα παιχνιδια. 5 1 1
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, fernandes είπε εγώ θα το ξαναβάλω μια το Primal, στο 40% το έχω αφήσει, τώρα που γυριζει Και εγω λιγο πριν το τελος το ειχα παρατησει, μη σου πω θα βαλω και FC 4 που δεν εχω παιξει σχεδον καθολου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αυτό που όταν γίνεσαι στόχος σε πιάνουν ΟΠΟΥ κι αν είσαι, χαλάει το immersion κατά πολύ. Τι παπάτζα είναι αυτή ; Και δεν φτάνει που σε πιάνουν 800 φορές, τους αρέσει και καλά να παίζουν μαζί σου και δεν σε καθαρίζουν..Α ρε σαν το FC3 τίποτα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, ADHD είπε Και εγω λιγο πριν το τελος το ειχα παρατησει, μη σου πω θα βαλω και FC 4 που δεν εχω παιξει σχεδον καθολου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να το ξεχάσεις πριν πιάσεις άλλο FC γιατί το copy paste repetition might actually kill you
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Όποιος το έχει αρχίσει ή θα το αρχίσει καντε κανα add spankoner να δοκιμάσουμε κανα co op , σήμερα ξεκινάνε και τα live events να δούμε πως θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα