Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικο δεν είναι αυτό ρε παιδια...;;Εγω ας πουμε μπορει να πεθανω πιο πολλες φορες και σιγουρα το playstyle ενός παιχτη είναι διαφορετικο από του αλλου..

Θυμαμαι μια αποστολή ας πουμε με το αεροπλανο από τις πρωτες που πεθανα 5-6 φορες άλλος μπορει να το εβγαλε με τη μια.Η ας πουμε εγω να ψαρευω  1 ωρα την ημερα. Ενώ άλλος να μην ασχοληθεί καθολου. 

Αρα εννοείται ότι οι ωρες του ενός και του αλλου δεν θα εχουν καμια σχεση

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείτε Alex για αυτό και το site βγάζει overall αποτελέσματα και τα χωρίζει σε κατηγοριες, στο leisure γράψανε 64 ώρες για παράδειγμα. Να ανοίγετε το page του κάθε game ώστε να βλέπετε λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στο search results page.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα παιδιά δεν ξέρω μόνο αν μετράνε τα παιχνίδια στις συνολικές ώρες και αυτές που έχουμε χάσει. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πάντως ότι έχω παίξει παραπάνω από όσο λένε τα stats του uplay.. Γιατί με βάση ότι γράφουν πάει όντως για 18-20 ως το main game.. Το hltb πάντως έχει αναλυτικά στατιστικά για κάθε playstyle πάντα βοηθάει

Δημοσ.

Δεν μετράνε τις φορές που έχεις παίξει λογικά και έχασες το πάει σερί δηλαδή και μετράει από checkpoint σε checkpoint χωρίς death. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

That makes no sense whatsoever. Δεν θα έβαζαν όλα τα playstyle αν ήταν έτσι..  Περαν αυτου δεν εχω την ίδια αίσθηση για κανένα άλλο game που έχω παίξει από τα στατιστικά στο uplay. Δεν ξέρω ίσως να είναι ιδέα μου. Εγώ διαφωνώ πάντως ότι είναι μέτριο το story του ειδικά αν διαβάζεις την ιστορία  και στα side  missions που δεν είναι άσχετη με το main story.. Οκ 3 δεν είναι αλλά μου αρέσει μέχρι στιγμής περισσότερο από το 4 και το primal.. Σιγουρα περισσότερο από το 2.. Το ένα ήταν άλλο game.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τερμάτισα και γω το παιχνίδι σε λιγότερο από 15 λεπτά :lol:

No spoilers,just easter egg.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
13 ώρες πριν, naruto14 είπε

Για το πολύ 30 ώρες διαβάζω για 100%. Το 4 μου είχε πάρει κοντά στις 25 και δεν τα είχα κάνει όλα οπότε δεν ξέρω...

Εχω 20 και δεν πλησιαζω καθολου στο 100%, ρεαλιστικά με normal playthrough οχι να το κανεις rush θα ελεγα 40-50 ωρες για 100% ειναι πιο κοντα, πχ μπορεις να φας ανετα 1-2 ωρες για money farm/fishing/hunting, να δοκιμαζεις weapons κλτπ. Αν θες απλα να κανεις ενα rush για 100% στο easy τοτε ναι μπορει να ειναι το πολυ 30 ωρες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα πάντως γράφει 18 ώρες, περιοχή Jacob την καθάρισα, john επίσης, faith άφησα κάποια shrines και ένα sidequest. χωρίς να έχω πάρει το τελευταίο καλάμι για ψάρεμα και να έχω ψαρέψει ιδιαίτερα. Θα έλεγα πως rushαρα την τελευταία περιοχή που πήγα (Faith) καθώς καηκα λίγο απο την επανάληψη.

εδιτ: επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλα προσοχή στα side quest και γενικά στα activities που ανεβάζουν το resistance meter γιατι κάποια story quest κάνουν autocomplete και δεν μπορείς να τα κάνεις μετά. Επομένως καλή πρακτική είναι να ασχολείστε με όλα τα main σε κάθε περιοχή και μετα τα side.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν λες τις καθαρισες Φερναντες εννοεις οτι εβγαλες 52 quests του John, 41 και 40 κατι στην αλλη σε 18 ωρες; :o

Η μονο οσες χρειαζονταν για να φτασεις να κανεις complete το level quest και να εχεις boss fight? Γιατι για το δευτερο χρειαζονται οι μισες αποστολες και αν.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Οταν λες τις καθαρισες Φερναντες εννοεις οτι εβγαλες 52 quests του John, 41 και 40 κατι στην αλλη σε 18 ωρες; :o

Η μονο οσες χρειαζονταν για να φτασεις να κανεις complete το level quest και να εχεις boss fight? Γιατι για το δευτερο χρειαζονται οι μισες αποστολες και αν.. 

Κοίτα μέχρι να παρω χαμπάρι (διαβάσω στο reddit δλδ) οτι παίζει να χάσεις και main story missions, σίγουρα κάτι έχω χάσει. Το θέμα είναι δεν ξέρω πόσες και τι, δεν μπορώ να το κανω track κάπως. Όπως και να έχει, αν ΔΕΝ το δεις σαν themepark, καβαλάς ενα ελικόπτερο, πλακώνεσαι στα fast travel και σίγουρα βγαίνουν. δεν είναι και τόσο σύνθετες :)

Παιχνιδάρα πάντως μπράβο τους. Προσεγμένο και με αρκετές λεπτομέρειες. Λίγο καλύτερο ai να είχε γιατι ειναι κρίμα, οι guns for hire πάνε στράφη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως μέχρι τώρα απο αυτούς που έχω πάρει να με βοηθάνει μακρά ο καλύτερος ειναι ο cheeseburger :P :P , και ο sniperας θα ηταν καλός αρκεί να μην έκανε θόρυβο το sniper

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν το ειπα απο θεμα δυσκολιας και πολυπλοκου gameplay, απλα επειδη ειπες οτι τις καθαρισες και λεω ποτε προλαβε να καθαρισει τους χαρτες με τοσες αποστολες διαθεσιμες..Σαφεστατα με rush gameplay βγαινει γρηγορα με λιγη τυχη..Αλλα ποιο το point σε rush σε open world? Εχει πολυ πραγμα και ευτυχως μονο με free roaming το ανακαλυπτεις βρισκοντας NPCs ή locations που δεν φαινονται στο χαρτη αν δεν περασεις απο εκει ή δεν βρεις καποιους χαρτες ψαχνοντας. Kαι αυτο ειναι ενα μεγαλο συν στο νεο FC για εμενα.. Το γεγονος οτι πρεπει να περασεις απο καπου για να ανοιξει ο χαρτης και να βρεις πραγματα και οχι με βλακειες τυπου ξεκλειδωνω checkpoints/ραδιο πυργους/ταρατσες κ.ο.κ.

Και να συμφωνω οτι χρειαζονταν λιγο καλυτερο AI για να κανει το παιχνιδι πιο challenging πραγματικα.. Οχι δυσκολο με βλακειες τυπου σου ριχνω με πιστολακι απο χιλιομετρο και σε πετυχαινω με τη μια.. 

Βασικα αυτο ειναι το ζητημα με τα περισσοτερα games.. Το AI imho.

Παντως το χαιρομαι και περναει η ωρα αβιαστα δεν θελω να το τελειωνω να το ξεπεταξω.. Σπανια το παθαινω πλεον με παιχνιδια.. Μου αρεσει το στυλακι του open world της Ubi με τα οποια "handicaps" και παραξενιες εχει..Θελω να πω οτι τα βγαζει τιμια τα λεφτα του το παιχνιδι..

7 λεπτά πριν, SPANK είπε

Πάντως μέχρι τώρα απο αυτούς που έχω πάρει να με βοηθάνει μακρά ο καλύτερος ειναι ο cheeseburger :P :P , και ο sniperας θα ηταν καλός αρκεί να μην έκανε θόρυβο το sniper

Εμενα ο αεροπλανος μου αρεσει και ο σκυλακος γιατι κανει καλο enemy tagging και weapon ammo/loot fetching :P

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...