Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Όχι και θα ήθελα για την οδήγηση, πάντως τα ragdolls είναι γελοία..Καθόλου ρεαλισμός στα kills. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηταν πολυ ωραιο αν ειχε 3d person ή να εβγαινε κανενα mod, παντως εμενα στην οδηγηση δε με δυσκολεψε να πω την αληθεια, πιο πολυ δυσκολευομαι να οδηγησω στο pubg παρα στο far cry Τα ragdolls οντως σε πανε πολυ πισω αλλα σε γενικες γραμμες οσο το εξερευνας ανακαλυπτεις ομορφα τοπια, ειναι ωραιο το setup οπως το εχουν φτιαξει και ειδικα βραδυ ειναι πολυ ωραιο, επισης αν το εχετε παρατηρησει μ' αρεσει που εχει και bullet drop, γενικα δεν το λες ασχημο αν και τη μερα φαινονται σε καποια σημεια οι ατελειες αλλα οκ δε μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Οποιος εχει παντως HDR το ξαναλεω παντως σε TV γιατι σε μονιτορ δυσκολο, αξιζει να το βαλει να το δει.. Ειναι πολυ ωραια υλοποιηση..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, naruto14 είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείται με τον όρο ασπρίλα, αλλά εμένα μου φαίνεται πιο "άσπρο" και άχρωμο με το preset στις συγκριτικές εικόνες... Γούστα είναι αυτά και γω default μια χαρά το βλέπω κ το ευχαριστιέμαι.
Cowboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να προσπερνάμε το βράδυ όπως στα προηγούμενα Farcry μπορούσες να κοιμηθείς?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είδα κάτι dude, συνήθως το συγκεκριμένο mechanic παρουσιάζεται στην αρχή οποτε όχι. Btw από ότι φαίνεται είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια FC. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Για το πολύ 30 ώρες διαβάζω για 100%. Το 4 μου είχε πάρει κοντά στις 25 και δεν τα είχα κάνει όλα οπότε δεν ξέρω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον CPU τον ψιλοξεσκίζει πάντως..Αλλά δεν έχει ίχνος stutter το παιχνίδι. Μου την σπάει ο μουγκός πρωταγωνιστής, μου την σπάει που δεν έχω τον έλεγχο του φακού και τον ανοίγει το παιχνίδι μόνο όταν κρίνει αυτό ότι χρειάζεται και οι εχθροί έχουν απίστευτα καλό σημάδι για κάποιο λόγο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, naruto14 είπε Για το πολύ 30 ώρες διαβάζω για 100%. Το 4 μου είχε πάρει κοντά στις 25 και δεν τα είχα κάνει όλα οπότε δεν ξέρω... Για το 100% λιγο εως πολυ δυσκολο.. Για να τελειώσεις το main story καπου εκει.. Εχει πολυ side mission και outposts/assignments..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Get your facts right for the love of the monkey god...προσωπικά μιλούσα για το main story που είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια. FC5: 19 Hours, FC4: 16,5, FC3: 15.5. Για 100% (why bother?) το 4 είναι ελάχιστα μεγαλύτερο κατά μια ώρα από το 5. Για τα υπόλοιπα μπορείτε εύκολα και απλά (απορώ πως ακόμα δεν έχετε μάθει το site) να πάτε στο: https://howlongtobeat.com/
Heybro Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Εγώ μπαίνω πάντα σε αυτό το site αυτά που έγραψα ήταν από προσωπική εμπειρία δεν πέφτει πάντα μέσα το συγκεκριμένο πάντως.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως, αλλα είναι ότι καλύτερο υπάρχει atm, έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Heybro Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ίσως, αλλα είναι ότι καλύτερο υπάρχει atm, έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?! Όχι μόνο αυτό βλέπω και εγώ η απόκλιση είναι στις 4 5 ώρες συνήθως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα