Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εχει παιξει κανεις στο Arcade? Επεξα ενα τυπου zombie mode πριν με απειρα ammo χωρις flame damage χωρις health regen και ειχε πλακα.Απο lvl 1 σε 2 παιρνεις και 1000dollars 

Ναι επαιξα και εγω δεν ενθουσιαστηκα αλλα δινει λεφτα ειναι μια καλη πηγη..Τρομερος editor πρεπει να ειναι παντως

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 8:34 ΜΜ, fernandes είπε

Δώστε κανένα username να κάνουμε κανένα co op, κατεβάζω και εγώ και από αύριο θα παίξει λίγο.λιωσιμο. 

makismakis2004

Φανταστικό το game πραγματικά και πολύ διασκεδαστικό. Χαμός με αποστολές κυνήγι ψάρεμα loot τα πάντα έχει να κάνεις. Δεν μετάνιωσα τα 60 ευρώ γιατί θα μου πάρει χρόνο... Περιμένω invite για coop makismakis2004 μιας και δεν μπορείς να βρείς κάποιον στο ξεκάρφωτο να παίξεις μαζί του, ίσως το μόνο άσχημο που βρήκα. Αυτά προς το παρόν.

Δημοσ.
11 hours ago, giorgosmcmc said:

Ακριβως αυτο, και οποίος δεν θελει να πληρώσει 40 και 50 ευρω για τον οποιονδήποτε λόγο και απολύτως σεβαστό, μπορεί απλα να κανει υπομονη και να περιμένει να πέσει η τιμή, μιλαμε για pc, οι τιμες πέφτουν πριν το παρουμε χαμπαρι. 

Begin the reaping !

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

με το ψαρεμα τι παιζει?Αξιζει οντως?

Αξίζει και με το παραπάνω , τα ψάρια πουλάνε αρκετά εχει φυσικά quests για το ψάρεμα. Δεν το έχω πιάσει πάρα πολύ οποτε δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να έχει αργότερα , η φάση θα ειναι αν θα έχει και live events για ψάρεμα

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάρτε και μια αληθινή ιστορία να μπείτε ακόμα πιο πολύ στο κλίμα του παιχνιδιού!
Οι κοντά 30ριδες θα θυμάστε σίγουρα το 1993 τί είχε γίνει..
Religious Cult τρέλα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Πάρτε και μια αληθινή ιστορία να μπείτε ακόμα πιο πολύ στο κλίμα του παιχνιδιού!
Religious Cult τρέλα!

Εχουν παραδοση τα αμερικανακια με αυτα αρκετες ιστοριες τετοιες branch davidians μετεξελιξη κοκ

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Religious Cult τρέλα!

Μόνο που οι Branch Davidians δεν είχαν ουδεμία σχέση με τους παρανοϊκούς αιρετικούς του Far Cry 5. Ήταν μια φιλήσυχη κοινότητα που κατασφάχτηκε (δεκάδες ανήλικα ανάμεσα στα θύματα) από την αμερικανική κυβέρνηση χωρίς λόγο. Είχαν μεν οπλισμό για αυτοάμυνα αλλά δέχτηκαν πρώτοι επίθεση και μάλιστα απρόκλητη.

Όποιος θέλει, ας δει την εκπληκτική μίνι-σειρά Waco για να μάθει τι έγινε. Αρκετά πιστή στα πραγματικά γεγονότα.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση πως αλλαζω το interface του weapon list??? μου τα βγαζει σε τετραγωνο πλαισιο ενω θελω το κλασσικο το wheel οπως και στα προηγουμενα, βασικα και στο youtube που βλεπω το wheel εχουν, πως γινετε να ειναι διαφορετικο σε εμενα????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...