Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ξερω ειναι νωρις ακομα να το ρωταω αυτο γιατι μολης το αρχισα και δε το εχω προχωρησει πολυ αλλα υπαρχει καποιο σημειο στο χαρτι που να μπορω να φαρμαρω και να βγαλω κανα φραγκο γιατι μου τα δινει με το σταγονομετρο τα λεφτα και εχει τοσα καλουδια να αγορασεις στο shop :'(

Ειχα μαθει απο το far cry 4 να παιζω με σιγαστηρα και ουτε αυτο μπορω να αγορασω, πανακριβο τον εχουν, μηπως σε σπρωχνει στα microtransaction και υπαρχει αυτη η αναλογια, πανακριβο shop & λιγα λεφτα.

Είναι αρχή ακόμα θα σου δώσουν αρκετά χρήματα οι αποστολές και τα side missions όπως επίσης κάποια στιγμή πάρε το perk που ξεκλειδώνεις τα χρηματοκιβώτια που δίνουν αρκετά χρήματα.

Edit : Άρχισα και το ψάρεμα τώρα και απο εκει μπορείς να βγάλεις χρήματα και ειναι και πολύ διασκεδαστικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα τα χρηματοκιβωτια "ξεκλειδωνουν" και με "δυναμικο" τροπο.. :D

Τα perks καλο ειναι στην αρχη να τα χρησιμοποιουμε για πραγματα πολυ χρησιμα οπως dual weapon slot (αυτο που επρεπε στην αρχη να διαλεξω αναμεσα σε bow και αυτοματο ηταν λιγο θεματακι σπαστικο), health increase κλπ που βοηθανε σημαντικα και ενεργα. 

Χρημα θα βρεθει.. Προσωπικα λεφτα χαλαω μονο για weapon upgrade αυτη την στιγμη, ολα τα αλλα τα βρισκεις με ψαξιμο.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι χαλασμενο το game ή κανω κατι εγω λαθος? στο σημειο αυτο που μολης σκοτωνεις τον cook επρεπε να γινεται αυτο που δειχνει και στο walkthrough εμενα δεν συνεβη τιποτα απολυτως, εχω κανει τα παντα απο αποστολες και δεν μου βγαζει καμια καινουρια ουτε main ουτε side και το μονο που κανω ειναι να πηγαινω απο μονος μου να κανω fangs for hire.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αν και μου αρεσε παντα το bow παιζω με dual rifles, το ενα ειναι προς το παρον το AR-C με reflex και silencer και extended mag για close range και το αλλο AR-CL με ADVX scope και silencer για long range. Δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα κανουν τη δουλεια, δεν ειχα προβλημα σε κανενα outpost, βαζω το σκυλο να κανει scout οσους μπορω τους τρωω απο μακρια και αν ειναι πιο κοντα βγαζω το AR-C. Τα επομενα καλα upgrades νομιζω αργουν λιγο.

Οσο για τα λεφτα δεν ειχα θεμα, απλα σκοτωνω οτι ζωο βρω και πουλαω το skin, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει και καλυτερος τροπος αλλα w/e πηρα οτι θελω και μου εμειναν και 5k.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το παιχνίδι από UPLAY Ρωσίας με VPN,κοστίζει 28€ ..όμως αγγλικά έχει μόνο στις ομιλίες των χαρακτήρων,τα υπόλοιπα είναι στα ρώσικα,δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους/μενου.

Αν κάποιος έχει βρει κάποιο δωρεάν VPN ας κοιτάξει και για Αργεντινή,που είναι ίδια τιμή κοντά 27€..και έχει αγγλικά για υπότιτλους+μενου!

Επίσης αν έχετε το κουπόνι -20% που μπορείτε να πάρετε με uplay points (100) τότε μπορείτε να το συνδυάσετε για μεγαλύτερη έκπτωση.

Στην Ευρώπη έχουμε την ακριβότερη τιμή..πουθενά αλλού δεν κοστίζει 60€.(ακόμα και με βάσει μισθών των άλλων χωρών)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το παιχνίδι από UPLAY Ρωσίας με VPN,κοστίζει 28€ ..όμως αγγλικά έχει μόνο στις ομιλίες των χαρακτήρων,τα υπόλοιπα είναι στα ρώσικα,δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους/μενου.

Αν κάποιος έχει βρει κάποιο δωρεάν VPN ας κοιτάξει και για Αργεντινή,που είναι ίδια τιμή κοντά 27€..και έχει αγγλικά για υπότιτλους+μενου!

Επίσης αν έχετε το κουπόνι -20% που μπορείτε να πάρετε με uplay points (100) τότε μπορείτε να το συνδυάσετε για μεγαλύτερη έκπτωση.

Στην Ευρώπη έχουμε την ακριβότερη τιμή..πουθενά αλλού δεν κοστίζει 60€.(ακόμα και με βάσει μισθών των άλλων χωρών)

Αγορές με vpn μπορεί να φέρουν BAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν εχει 60 ευρω, μπορει να το αγορασει καποιος και απο εδω, χρονια αγοραζω απο τετοια site, δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα, γινεται και αυτο που λες με το vpn αλλα ουσιαστικα ειναι παρανομο και μπορει να φαει ανετα ban το account, υπαρχουν χιλιαδες αναφορες για ban που εφαγαν steam accounts, οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι με το τι ενημερωνουμε και να λεμε και τους πιθανους κινδυνους γιατι υπαρχουν και ατομα που δεν γνωριζουν, φιλικα παντα.

EDIT: Απαντω και στο δευτερο post, το οτι δεν εφαγες εσυ ban δεν σημαινει οτι μπορει να μη φας ποτε αν το ξανακανεις ή οτι δεν μπορει να φαει καποιος αλλος που θα το κανει, με μια αναζητηση εδω μπορεις να βρεις τα αναλογα αποτελεσματα σχετικα με το αν εχουν φαει οσοι το εκαναν ban και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν φαει εν τελη.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Αγορές με vpn μπορεί να φέρουν BAN

ok ok! λες και είναι η 1η μου φορά..

βρες μου έναν που έφαγε ban

1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν εχει 60 ευρω, μπορει να το αγορασει καποιος και απο εδω, χρονια αγοραζω δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα, γινεται και αυτο που λες με το vpn αλλα ουσιαστικα ειναι παρανομο και μπορει να φαει ανετα ban το account, υπαρχουν χιλιαδες αναφορες για ban που εφαγαν steam accounts, οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι με το τι ενημερωνουμε και να λεμε και τους πιθανους κινδυνους γιατι υπαρχουν και ατομα που δεν γνωριζουν, φιλικα παντα.

σώπα..λες και δεν ήξερα να δώσω κλειδάδικο!

Σας έδωσα tip για αγορά 28€ ,αν το κλειδάδικο ήταν τόσο δεν θα το ανάφερα ποτέ.
Επίσης μιλάω για UPLAY. Όταν μάθετε να διαβάζετε ελάτε να τα πούμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

ok ok! λες και είναι η 1η μου φορά..

βρες μου έναν που έφαγε ban

Είπα "μπορεί".

Εσύ ήσουν τυχερός μέχρι τώρα. Πολλοί έχουν φάει ban απο αγορές μέσω VPN.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Είπα "μπορεί".

Εσύ ήσουν τυχερός μέχρι τώρα. Πολλοί έχουν φάει ban απο αγορές μέσω VPN.

δείξε μου posts των πολλών λοιπόν,περιμένω!

9 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

EDIT: Απαντω και στο δευτερο post, το οτι δεν εφαγες εσυ ban δεν σημαινει οτι μπορει να μη φας ποτε αν το ξανακανεις ή οτι δεν μπορει να φαει καποιος αλλος που θα το κανει, με μια αναζητηση εδω μπορεις να βρεις τα αναλογα αποτελεσματα σχετικα με το αν εχουν φαει οσοι το εκαναν ban και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν φαει εν τελη.

περιμένω να μου δείξεις πραγματικά τα σχετικά αποτελέσματα με το πόσους έχουν φάει ban!
Δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω,αφού εσύ έχεις τις πηγές και ξέρεις άτομα που έφαγαν ban στο uplay δείξε μου.
Είμαι όλος αφτιά!
Μέχρι να τα βρεις,ας δούμε κάνα βίντεο!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

δείξε μου posts των πολλών λοιπόν,περιμένω!

περιμένω να μου δείξεις πραγματικά τα σχετικά αποτελέσματα με το πόσους έχουν φάει ban!
Δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω,αφού εσύ έχεις τις πηγές και ξέρεις άτομα που έφαγαν ban στο uplay δείξε μου.
Είμαι όλος αφτιά!
Μέχρι να τα βρεις,ας δούμε κάνα βίντεο!

Spoiler

943.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...