{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Επιτελους καποιος το ειπε...Διαβαζα gamepad και δακρυζα...Και η κινηση με το αμαξι που λετε αφου υπαρχει το autodrive ποιος νοιαζεται...Θες να πυροβολήσεις η να χαζεψεις?Το βαζεις και όλα κομπλε Τώρα που είπες αυτό θυμάμαι την πρώτη φορα που έπαιξα GTA σε pc ποσο εύκολο ήταν το shooting από το αμάξι σε σχέση με το gamepad που σου έβγαζε την παναγια. Το autodrive όπως είπες λύνει όλα τα προβλήματα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Εντωμεταξύ ολο παω να κάνω το main mission και απο το πουθενά πετάγονται τα side missions , τα έχω λιώσει , βέβαια μαζεύω και reputation point οποτε χρήσιμα ειναι 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, SPANK είπε Εντωμεταξύ ολο παω να κάνω το main mission και απο το πουθενά πετάγονται τα side missions , τα έχω λιώσει , βέβαια μαζεύω και reputation point οποτε χρήσιμα ειναι Ε καλό είναι αυτο.. Ασε που τα main missions θα δυσκολεύουν αργότερα οποτε λιγο (ή πολυ grind) πότε δεν εκανε κακό.. Αυτο που μου αρεσει είναι οτι πλεον πρεπει να κανεις εξερεύνηση μονος σου για να ανοίγει ο χάρτης και δεν ανοιγει με φρουρια και κεραιες.. Ειναι πιο ρεαλιστικό το να ψαχνεις για να ανοίγουν 1
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αυτό που μάλλον δεν γίνεται ειναι οτι για να κάνουμε πχ μια αποστολή μαζι πρέπει να σε ενα στο friend list ... δεν υπάρχει δηλαδή φάση matchmaking δυστηχώς 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αμφιβάλλω να περνούσες τέλεια με random τυπά στο save σου αλλα still περίεργο που δεν μπορείς να κανεις public το game σου. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αμφιβάλλω να περνούσες τέλεια με random τυπά στο save σου αλλα still περίεργο που δεν μπορείς να κανεις public το game σου. Ισχυει δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι..
ADHD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Επαιξα κανα 2ωρο, το performance ειναι πολυ καλο και μου αρεσει που εχει και ακριβές fps limiter οχι μονο 60-120-144 που βαζουν αρκετά, το εχω 141 με gsync και παει νερο. Τα γραφικά δεν ειναι κατι εξαιρετικό αλλα δεν με χαλάνε ισα ισα φαίνεται πολυ ομορφο. Στα υπολοιπα, το setting μου αρεσει πολυ οπως ειχα πει αλλα ειναι και γουστα αυτα, το soundtrack ειδικα οταν κανεις liberate outpost μου αρεσει επίσης. Το gunplay του ειναι πολυ καλο αν και οχι κατι που δεν έχουμε δει ξανα. Προτιμω το bow προς το παρόν αλλα θελω να ξεκλειδώσω τα silencers οσο το δυνατον γρηγορότερα για να εχω περισσοτερες επιλογες στο stealth. Στο θεμα των microtransactions λιγο που ειδα δεν καταλαβαινω γιατι πεφτει γκρινια, τα περισσότερα ειναι weapon skins και outfits, τα οπλα θα ερθουν ετσι και αλλιως με το natural progression και ετσι ειναι και το σωστο imo. Θα με χαλαγε για παραδειγμα αν μπορουσα να αγοράσω δευτερο weapon slot, καποιο skill η κατι τετοιο αν και το advantage δεν θα ηταν σε βάρος άλλων παιχτών αλλα οκ, τωρα για τα υπολοιπα δεν με νοιαζει καθολου προσωπικα. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες για εμενα, πιστεύω μιλαμε για ενα πολυ καλο far cry.
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει τρόπος να κοιμάσαι και να ξυπνάς μέρα στο παιχνίδι; δεν μπορώ την νύχτα (γενικά σε όλα τα παιχνίδια)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δώστε κανένα username να κάνουμε κανένα co op, κατεβάζω και εγώ και από αύριο θα παίξει λίγο.λιωσιμο.
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερω ειναι νωρις ακομα να το ρωταω αυτο γιατι μολης το αρχισα και δε το εχω προχωρησει πολυ αλλα υπαρχει καποιο σημειο στο χαρτι που να μπορω να φαρμαρω και να βγαλω κανα φραγκο γιατι μου τα δινει με το σταγονομετρο τα λεφτα και εχει τοσα καλουδια να αγορασεις στο shop :'( Ειχα μαθει απο το far cry 4 να παιζω με σιγαστηρα και ουτε αυτο μπορω να αγορασω, πανακριβο τον εχουν, μηπως σε σπρωχνει στα microtransaction και υπαρχει αυτη η αναλογια, πανακριβο shop & λιγα λεφτα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ξερω ειναι νωρις ακομα να το ρωταω αυτο γιατι μολης το αρχισα και δε το εχω προχωρησει πολυ αλλα υπαρχει καποιο σημειο στο χαρτι που να μπορω να φαρμαρω και να βγαλω κανα φραγκο γιατι μου τα δινει με το σταγονομετρο τα λεφτα και εχει τοσα καλουδια να αγορασεις στο shop :'( Ειχα μαθει απο το far cry 4 να παιζω με σιγαστηρα και ουτε αυτο μπορω να αγορασω, πανακριβο τον εχουν, μηπως σε σπρωχνει στα microtransaction και υπαρχει αυτη η αναλογια, πανακριβο shop & λιγα λεφτα. Κάνε side missions πρώτα και μετά πήγαινε σε main.
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Farm ζωακια και πουλα το δερμα τους δινει χρημα.. Και κανε side missions οπως σου ειπε δεν υπαρχει αλλος τροπος. Η μαλλον υπαρχει αν εισαι ανυπομονος να αγορασεις credits Επισης οι περιοχες δεν ξεκλειδωνουν απλα πλεον βγαζοντας outposts και κεραιες, πρεπει να το κανεις με free roaming το οποιο βρισκω τρομερο και πιο σωστο και ρεαλιστικο. Προχωρας και ανακαλυπτεις διαβαζοντας πινακιδες,παρατηρωντας γυρω σου το περιβαλλον ετσι ειναι το ρεαλιστικο.. Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι για εμενα το 5 και στο σωστο δρομο.. Ειμαι σιγουρος θα γραψω αρκετες ωρες. Ελπιζω να εχει μονο ωραια main missions κατα κυριο λογο και side κατα δευτερο και ολα τα αλλα ειναι μια χαρα.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα