d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Η ασπρίλα καλά κρατεί πάντως, το SweetFX είναι must ξανά. Παιζω με HDR και ΚΑΜΙΑ σχεση.. Πολυ καλη υλοποιηση..
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωση οτι η καμερα εχει ενα lag ανα διαστηματα και μου φαινεται καπως σπασμενη η κινηση, δεν ξερω αν φταιει που παιζω με controller. Μαλλον τα γνωστα ''κολπα'' της nvidia τη κανουν παλι τη ''δουλιτσα'' τους. Παντως απο benchmarks τα παει περιφημα, αν δεν ηταν χαλασμενοι και οι drivers και δουλευε το fast sync και το synchronization γενικοτερα θα ηταν διαμαντι. Κάποια πρωτα συμπεράσματα. Απο γραφικα μετρια θα ελεγα, θα μπορουσαν να τα βελτιωσουν πολυ περισσοτερο, δεν ειδα διαφορα σε σχεση με του 4 στο pc παντα, δε μιλαω για κονσολες. Ο χειρισμός με τους αναλογικούς κάπως ενοχλητικός και περιεργος δε με βολεψε καθόλου (xbox one controller) οποτε πιθανόν θα παιχτεί με mouse, μην επιχειρήσετε ουτε για πλάκα να παιξετε χωρίς aim assist με controller. Τωρα, απο gameplay που ειναι και ολη η ουσια, θα το δουμε στη πορεια, εχω δει πολυ εντυπωσιακα βιντεο και με ειχε ψησει σε μεγαλο βαθμο απο καιρο ασχημα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μόνο σε εμένα μου φαίνονται παλούκι η οδήγηση στα αυτοκίνητα .... οχι παλούκι αλλα κατι μου φαίνεται off στην οδήγηση .... Επίσης μακάρι να βάλουν με patch να βλέπεις τον χαρακτήρα σου οταν παίζεις και οχι μονο fps οπως τώρα. Ερώτηση στα live events πρέπει να τα κάνεις αναγκαστικά με φίλο σου ή θα σε βάζει σε matchmaking κατάσταση ; Πάντως τώρα αν θέλεις να σε βοηθήσει καποιος σε μια αποστολή ειναι μονο με φίλο που εχεις στην friend lisr
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 6 hours ago, d4ydr33m3r said: Παιζω με HDR και ΚΑΜΙΑ σχεση.. Πολυ καλη υλοποιηση.. Σίγουρα θα δείχνει πολύ καλύτερο, αλλά για την ώρα δεν έχω HDR monitor και στην TV δεν ψήνομαι να το παίξω με controller 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το gunplay έχει αλλάξει πάντως, δεν είναι το ίδιο με FC3/4. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το gunplay έχει αλλάξει πάντως, δεν είναι το ίδιο με FC3/4. Είναι λιγο πιο ελαφρυ ε? Εγω μετα από μιαμιση ωρα που επαιξα χθες μπορω να πω ότι μου αρεσει και στον οπτικο τομες. Και σαν ιστορια φαινεται να αρχιζει ομορφα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σίγουρα θα δείχνει πολύ καλύτερο, αλλά για την ώρα δεν έχω HDR monitor και στην TV δεν ψήνομαι να το παίξω με controller Ποιος ειπε οτι το παιζω με χειριστηριο; Δειχνει πολυ καλυτερο το δυναμικο ευρος αρχιζει και φτιαχνει η κατασταση με το HDR.. 6 ώρες πριν, SPANK είπε Μόνο σε εμένα μου φαίνονται παλούκι η οδήγηση στα αυτοκίνητα .... οχι παλούκι αλλα κατι μου φαίνεται off στην οδήγηση .... Επίσης μακάρι να βάλουν με patch να βλέπεις τον χαρακτήρα σου οταν παίζεις και οχι μονο fps οπως τώρα. Ερώτηση στα live events πρέπει να τα κάνεις αναγκαστικά με φίλο σου ή θα σε βάζει σε matchmaking κατάσταση ; Πάντως τώρα αν θέλεις να σε βοηθήσει καποιος σε μια αποστολή ειναι μονο με φίλο που εχεις στην friend lisr Είναι λίγο off μαλλον λογω περίεργου χειρισμου σαν να κανεις strafe το κεφαλι ενα πράγμα και λίγο πιο αργο στην αποκριση απο οτι εχουμε συνηθίσει απο οχηματα σε Far Cry.. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r
logistoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SPANK είπε Μόνο σε εμένα μου φαίνονται παλούκι η οδήγηση στα αυτοκίνητα .... οχι παλούκι αλλα κατι μου φαίνεται off στην οδήγηση .... Επίσης μακάρι να βάλουν με patch να βλέπεις τον χαρακτήρα σου οταν παίζεις και οχι μονο fps οπως τώρα. Ερώτηση στα live events πρέπει να τα κάνεις αναγκαστικά με φίλο σου ή θα σε βάζει σε matchmaking κατάσταση ; Πάντως τώρα αν θέλεις να σε βοηθήσει καποιος σε μια αποστολή ειναι μονο με φίλο που εχεις στην friend lisr δεν έχω παίξει ακόμα το συγκεκριμένο, αλλά τα far cry εδώ και καιρό πρώτα προβλέπουν τον χειρισμό με controller και μετά με k/m αν βάλεις χειριστήριο πάω στοίχημα ότι όλα θα σου φανούν πιο φυσιολογικά Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από logistoulis
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό στο να παίζεις fps με gamepad. Το μονο καλο είναι το analog movement. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Επιτελους καποιος το ειπε...Διαβαζα gamepad και δακρυζα...Και η κινηση με το αμαξι που λετε αφου υπαρχει το autodrive ποιος νοιαζεται...Θες να πυροβολήσεις η να χαζεψεις?Το βαζεις και όλα κομπλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα