Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δε το έχει κατεβασει κανείς ακομα να μας πει ποσα gb πιάνει τελικα? Εχω αγχωθει γιατι απο τα 24mbps που εχω πιανω τα 2 και θα κανει 10 μηνες να κατεβει

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

26.6 Gb πιανει στο σκληρο το ειχα γραψει σελιδες πισω οτι το preload μου φανηκε μικρο κοντα στα 25Gb αν δεν το διαβασατε.

Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και παιζοντας στο στην oled 55αρα μου με HDR δειχνει μαγεια σε 4k.. Ειναι πραγματικα πολυ πιο ωραιο σε HDR ..

Επαιξα λιγο στο νησακι που ξεκινας για μιση ωρα και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.. Ωραια mechanics, το gunplay τα σπαει ως συνηθως, και το hud ειναι οκ λειτουργικο χωρις πολλες αλλαγες. Δεν παρατηρησα το stuttering που αναφερουν παροτι παιζω σε ultra 4k..

Δεν ειχα δει σχεδον καθολου βιντεακια για να μην μου χαλασει την εικονα του παιχνιδιου και η εισαγωγη ηταν πολυ καλη και ατμοσφαιρικη. Τα επομενα εν καιρω.. 

Αρκετα καλες εντυπωσεις παντως για αρχη και πολυ καλο performance για day 1

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μετά βίας κρατάς 60+ στην αρχή του παιχνιδιού τουλάχιστον.. Meh..Θέλουμε νέες κάρτες. 

Στο benchmark ομως τουλαχιστον τα min/avg ειναι πολυ κοντα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. Ουτε εγω 60αριζω (νομιζω 56-57 ειμαι σε avg αν θυμαμαι καλα με min 44-45) αλλα δεν παρατηρησα θεματα.. Ισως αργοτερα σε outposts με πολλους NPCs και πολλα particle fx να ειναι χειροτερα θα δειξει.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Jaggies bro όχι δικαστές :D

Δεν θυμόμουν πως γράφετε νόμιζα είναι jajjies το ψάχνω στο ίντερνετ έγραφε graphics judges οπότε το κοπανησα. Ήξερα ότι σημαίνει δικαστής θα ξεχάσουμε τα αγγλικά που ξέρουμε. 

12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μετά βίας κρατάς 60+ στην αρχή του παιχνιδιού τουλάχιστον.. Meh..Θέλουμε νέες κάρτες. 

Μέσα στο game να κρατάμε 75 και ας πέφτει και στα 65 στην αρχή. Μου αρέσει που ήθελα 2k 144hz όταν ούτε η 1080ti δεν τα έχει σε νέα παιχνίδια. 75hz σταθερά έχουμε μέλλον για σταθερά 144 σε υψηλές αναλύσεις. 

9 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

26.6 Gb πιανει στο σκληρο το ειχα γραψει σελιδες πισω οτι το preload μου φανηκε μικρο κοντα στα 25Gb αν δεν το διαβασατε.

Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και παιζοντας στο στην oled 55αρα μου με HDR δειχνει μαγεια σε 4k.. Ειναι πραγματικα πολυ πιο ωραιο σε HDR ..

Επαιξα λιγο στο νησακι που ξεκινας για μιση ωρα και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.. Ωραια mechanics, το gunplay τα σπαει ως συνηθως, και το hud ειναι οκ λειτουργικο χωρις πολλες αλλαγες. Δεν παρατηρησα το stuttering που αναφερουν παροτι παιζω σε ultra 4k..

Δεν ειχα δει σχεδον καθολου βιντεακια για να μην μου χαλασει την εικονα του παιχνιδιου και η εισαγωγη ηταν πολυ καλη και ατμοσφαιρικη. Τα επομενα εν καιρω.. 

Αρκετες καλες εντυπωσεις παντως για αρχη και πολυ καλο performance για day 1

Στο benchmark ομως τουλαχιστον τα min/avg ειναι πολυ κοντα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. Ουτε εγω 60αριζω (νομιζω 56-57 ειμαι σε avg αν θυμαμαι καλα με min 44-45) αλλα δεν παρατηρησα θεματα.. Ισως αργοτερα σε outposts με πολλους NPCs και πολλα particle fx να ειναι χειροτερα θα δειξει.. 

Από που το αγόρασες και πόσο? Είδα κάτι για 32 δολάρια σε ένα κατάστημα. 

Δημοσ.

Για να καταλαβω για να μην μου σποιλαρει το game γιατι με skip οπου πηγαινα μονο gameplay εβλεπα, σχολιαζει κατι ο τυπος ή απλα παιζει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dude τόσο μεγάλοι youtubers αν όχι πάντα τις περισσότερες φορες έχουν spoiler warning ;) Έχει λίγο από εισαγωγή και λίγο από κάποιο αρχικό main mission, τα υπόλοιπα είναι freeroam (πάντα έχει commentary ο Jack). Εγώ αυτό που βλέπω σε όλα τα video είναι αυτό που είπε ο Karak για το AI ότι δηλαδή συνεχεια γίνετε ένας αχταρμάς με enemies, civilians και wildlife, συνεχεια, και στο video δείχνει ποσο συχνά συμβαίνει, εντωμεταξύ αυτό με τους οδηγούς να οδηγάνε όπως νάνε και να πατάνε κόσμο γίνετε από το 3.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν τις ξερω τις διασημοτητες ολες ειδικα για gaming, πιο πολυ για h/w κοιταω μονο απο την "εγκυκλοπαιδεια" του youtube και του twitch.. :D 

Οκ οταν παιξω και αποκτησω προσωπικη αποψη θα δω αν συμφωνω ή οχι, κυριως εμπιστευομαι την προσωπικη μου εκτιμηση :)

Απλα ηθελα να δω αν σημαινει κατι το I'm so sorry αλλα προφανως θα ειναι το motto του..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους, θα ηθελα μια βοηθεια αν είναι δυνατον.

Εκανα pre-order to far cry 5 gold edition από το steam, μπηκα να παιξω αλλα δεν βλεπω ingame τα bonus της gold.

Τι κανω λαθος?

• Moderators
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Installer είπε

Καλημέρα σε ολους, θα ηθελα μια βοηθεια αν είναι δυνατον.

Εκανα pre-order to far cry 5 gold edition από το steam, μπηκα να παιξω αλλα δεν βλεπω ingame τα bonus της gold.

Τι κανω λαθος?

@Installer δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το θέμα. Εδώ λένε ότι το εξετάζουν. Λογικά μπορείς να κοιτάξεις εκεί για να παρακολουθείς πως προχωρά η επίλυση του

https://steamcommunity.com/app/552520/discussions/0/1698294337787771102/

• Like 2
Δημοσ.

Έπαιξα καμία ωρίτσα.

Τα γραφικά μου φάνηκαν σχετικά μέτρια για παιχνίδι του 18. Σίγουρα όχι άσχημο αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο...

Maxed out 1080ti 71fps min /91avg σε 1440p.

Από gameplay η γνωστή συνταγή αλλά με λίγο διαφορετικό feeling και ωραία εισαγωγή.

Μου φάνηκε μικρή η ποικιλία των οπλων(Και τα κλειδωμένα) και με ξένισε ο πιο Yolo προσανατολισμος(εχθροι παντου και συνεχεια).

Δεν ξετρελαθηκα αλλά έπαιξα λίγο όποτε επιφυλάσσομαι...;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dude αφού τρέχει στο ίδιο engine εδώ και 10 χρονια, τι περίμενες? Πάλι καλά να λες που είναι κάπως καλύτερα από του Primal. ;) Όσο για τα όπλα έχεις δίκαιο, φαίνεται να έχει λιγότερα από το 4 και τα ίδια περίπου με το 3 με μια γρηγορη ματια, σίγουρα περισσότερα από το Primal :D Εχθροί παντού indeed όπως είπα και πιο πάνω, δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν προτάσεις τα npcs :D Τo game απευθύνεται περισσότερο πια σε newcomers, οποιος έχει παίξει 3-4 είναι ήδη κορεσμένος imho (in most cases). Νομίζω το game πρέπει να ξανά γυρίσει στις ρίζες του που ήταν το survival. Έχει καταντήσει τελείως sandbox και κάθε game είναι λιγότερο σοβαρό από το προηγούμενο. Που είναι κρίμα imho γιατί έχει από τα καλύτερα gameplay mechanics σε fps. Ubisoft...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Έπαιξα ενα 3ωράκι χαλαρά και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολύ θετικές , απο θέμα performance στην 970 τρέχει μια χαρά στα high settings δεν έχω δεί fps αλλα σίγουρα είμαι κοντά στα 60 γιατί τρέχει εντελώς ομαλά ακόμα και όταν γίνεται χαμός απο εκρήξεις και εχθρούς.

Απο θέμα ιστορίας ούτε κρύο ουτε ζέστη βασικά είναι πολύ αμερικανιά αλλα εντάξει δεν με χαλάει κιόλας , οι περιοχές ειναι πολύ όμορφες και η μουσική ταιριάζει με το περιβάλλον γύρω του. Το αστείο και συνάμα ενδιαφέρον ειναι οτι όσο κάνω μια αποστολή μπορεί να σκάσουν ορδές απο εχθρούς συνέχεια :P , πολύ πιστολίδι και της έκρηξης το κάγκελο.

Μου άρεσε επίσης που κάνεις hire διαφορετικά άτομα και σε βοηθάνε στο killing των εχθρών ενώ εσυ κάνεις την dirty work :P

Μέχρι στιγμής μονο θετικά βλέπω αν και θα το παίξω με ηρεμία χωρίς να βιάζομαι οποτε θα πάρει λίγο χρόνο , ακόμα co op δεν εχω παίξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...