Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, king_k είπε

Εγω παντως να πω την αμαρτια μου σαν το gunplay των FC δεν εχω βρει πουθενα αλλου...

Παω να κοιταχτω.....:P

Έχει καλο gunplay και από τα καλύτερα cover system σε fps imho, υστερεί λίγο σε bullet reg αλλα its ok σε sp game, απλά ο συνδυασμός stealth/gunplay/melee είναι που έκανε την διαφορα, τουλάχιστον στο 3.

• Like 1
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος θα το περιμενε? Ακομα ενα καλο αλλα οχι φοβερο παιχνιδι της Ubi κοντα στα 80 του metacritic,οπως και τα προηγουμενα δεκα .Αν  η Ubisoft ηταν αλυσιδα fast food θα λεγοταν Mcdonalds η Μικελ αν πουλουσε καφεδες.

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Ποιος θα το περιμενε? Ακομα ενα καλο αλλα οχι φοβερο παιχνιδι της Ubi κοντα στα 80 του metacritic,οπως και τα προηγουμενα δεκα .Αν  η Ubisoft ηταν αλυσιδα fast food θα λεγοταν Mcdonalds η Μικελ αν πουλουσε καφεδες.

Ξεχασες το season pass :).

Εγω γελαω με την συνοψη απο το πρωτο review

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-5?ref=hp

Far Cry 5 is hands down the best yet for the series, and may be the best Ubisoft title ever.

Μεγαλο θετικο ειναι η συνολικη διαρκεια του οπως φαινεται. Μην ξεχνας οτι η Ubisoft ριχνει πολλα φραγκα στην προωθηση των παιχνιδιων της(ειτε με τα event που κανει με τους youtubers,ειτε με διαφημισεις).

Σιγουρα οι επομενες μερες θα ειναι γυρω απο το Far Cry 5.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ένα πράγμα που με ενοχλεί σε όλα τα παιχνίδια της ubisoft είναι το ψέμα στον χάρτη. Δηλαδή δείχνει τόσο μεγάλος ενώ δεν είναι ούτε μισός. Ο χαρακτήρας περπατάει 10 μέτρα και δείχνει ότι μειώνεται κατά 20.... 

Δημοσ.

Θελω μια βοηθεια καπου αν γνωριζει καποιος, θελω να αγορασω το far cry 5 κουτατο απο μαγαζι αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια πιθανοτητα μεσα στις επομενες μερες να μην εχω καθολου ιντερνετ για πολυ καιρο, οποτε μετα την ενεργοποιηση αν μου κοψουνε το ιντερνετ θα πρεπει να συνδεομαι σε offline mode στο uplay για να μπορω να παιξω.

Η ερωτηση ειναι αν μεσα σε αυτες τις μερες που δε θα εχω ιντερνετ ερθει καποιο μεγαλο update και δε μπορω να συνδεθω online για να το κανω, θα με αφησει να συνεχισω να παιζω offline ή θα μου ζηταει το update? Και αν ναι υπαρχει καποιος τροπος να παιζω χωρις το update?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Θελω μια βοηθεια καπου αν γνωριζει καποιος, θελω να αγορασω το far cry 5 κουτατο απο μαγαζι αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια πιθανοτητα μεσα στις επομενες μερες να μην εχω καθολου ιντερνετ για πολυ καιρο, οποτε μετα την ενεργοποιηση αν μου κοψουνε το ιντερνετ θα πρεπει να συνδεομαι σε offline mode στο uplay για να μπορω να παιξω.

Η ερωτηση ειναι αν μεσα σε αυτες τις μερες που δε θα εχω ιντερνετ ερθει καποιο μεγαλο update και δε μπορω να συνδεθω online για να το κανω, θα με αφησει να συνεχισω να παιζω offline ή θα μου ζηταει το update? Και αν ναι υπαρχει καποιος τροπος να παιζω χωρις το update?

Μα αν δεν έχεις ιντερνετ πως θα καταλάβει αυτό ότι βγήκε νέο update;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Μα αν δεν έχεις ιντερνετ πως θα καταλάβει αυτό ότι βγήκε νέο update;

Μακαρι να ηξερα, στο assassins creed origins οταν καποια στιγμη το ειχα αγορασει και απλως επαιζα offline mode (ενω ειχα ιντερνετ) σε καποια φαση δε με αφηνε να παιξω και μου εβγαζε ειδοποιηση, μπηκα online mode και εκανε το update κανονικα γιατι αλλιως δε θα επαιζα, γι αυτο ρωταω επειδη και τοτε σε offline mode ημουν που υποτιθεται πως δεν το επηρεαζε το οτι ειχα ιντερνετ ασχετως αν ειχα ή οχι εφοσον ημουν offline.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Μακαρι να ηξερα, στο assassins creed origins οταν καποια στιγμη το ειχα αγορασει και απλως επαιζα offline mode (ενω ειχα ιντερνετ) σε καποια φαση δε με αφηνε να παιξω και μου εβγαζε ειδοποιηση, μπηκα online mode και εκανε το update κανονικα γιατι αλλιως δε θα επαιζα, γι αυτο ρωταω επειδη και τοτε σε offline mode ημουν που υποτιθεται πως δεν το επηρεαζε το οτι ειχα ιντερνετ ασχετως αν ειχα ή οχι εφοσον ημουν offline.

Λογικά ήσουν σε offline mode αλλά το uplay ήταν Online και έπαιρνε πληροφορίες αν βγήκε κάποιο update.

Υπάρχει μια περίπτωση (σπάνια πιστεύω όμως) να  έχουν κάνει προ-προγραμματισμό ημερομηνίας ενός update. Πχ στις 10 Απριλίου Να ζητηθεί απο τον χρήστη να κάνει το update

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Παίδες το ξεκλείδωσα και το παίζω μέσω vpn 

Πως? Αφου 27 δεν ειναι η επισημη κυκλοφορια? Λογικα 12 η ωρα το βραδυ σημερα θα ειναι διαθεσιμο για download στο uplay.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πως? Αφου 27 δεν ειναι η επισημη κυκλοφορια? Λογικα 12 η ωρα το βραδυ σημερα θα ειναι διαθεσιμο για download στο uplay.

Vpn σύνδεση μέσω Μελβούρνης 

Πωπω δεν το περίμενα αυτό. Νομίζω βρήκα τον τέλειο συνδιασμο για να το παίζω 4k/60fps. 

2160p/Ultra/no antialiasing/0.9scale

Benchmark low 62fps!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...