d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εγω δεν ξερω τι λετε μια ζωη τα απολαμβανα τα Far Cry εστω και αν εχει αλλαξει εντελως το style του παιχνιδιου. Νομιζω οτι ουτε στο 5 θα αλλαξει αυτο 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Τότε i guess είσαι τυχερός που δεν σε κουράζει η επανάληψη, το 4 το τελειωσα με το ζόρι tbh και το Primal το παράτησα πριν την μέση. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να μην παίρνει σοβαρά τον εαυτό του και looks πιο sandbox σε σχέση με τα προηγούμενα. Anyways σύντομα θα βγούν reviews και θα μάθουμε τι και πως, στην τελική Ubisoft είναι αυτή.
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Το 3 και το 4 τα έχω πλατινες στο ps3. Mindless παιχνίδια φουλ διασκεδαστικα. Το 2 μου την έσπασε που spawnare παντού εχθρούς. Το primal το τερματίζω σιγά σιγά σε υπολογιστή το όλο 10000 bc μου άρεσε. Το μόνο που δεν έχει μέσο και πάω παντού με τα πόδια.
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα αν το παρω απο την οπτική αυτή επειδή ολα τα έχω δει και τα έχω παιξει τοσα χρονια που ασχολουμαι, δεν θα έπρεπε να παιζω τιποτα πλεον.. Θεωρω οτι η Ubisoft τον τελευταιο χρονο εχει δωσει μερικα πολυ ωραια παιχνιδια και γενικα δεν δυιλιζω και τον κωνωπα πλεον.. Παιζω για να περναω καλα και οχι για να γινω game reviewer βασικα, far cry ειναι με οτι αυτο συνεπαγεται σαν genre, οχι fallout ή κανα turn based strategy ας πουμε που εχω καποιες απαιτησεις. Τα 3 και τα 4 τα ευχαριστηθηκα δεοντως το primal ετσι και ετσι, το 2 ηταν μετριο για τα δεδομενα μου και το 1 ηταν αλλο παιχνιδι βασικα και απο αλλη εταιρεια. Γενικα δεν συνηθιζω να κρινω τα παιχνιδια με μοναδικο γνωμονα τους προκατοχους τους, αλλα στο συνολο τους σαν αυτονομες μοναδες. Σαφεστατα με επηρεαζουν οι προηγουμενοι τιτλοι της σειρας αλλα δεν αποτελουν μονοδρομο στο πως κρινω ενα παιχνιδι. Γιατι για εμενα ρολο παιζει το ποτε βγαινει, τι αλλα παιχνιδια εχουν βγει εκεινο το χρονο, αν μου αρεσει και το διασκεδαζω και οχι τι θα πει ο καθενας και τι "κληρονομια" κουβαλαει στις πλατες του. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από d4ydr33m3r 1
just getting started Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 εγω ας πούμε θεωρώ πολύ ωραίο το 2 ειναι από τα λίγα fps που η ai δεν ειναι brain dead. Ακομα και out flank προσπαθούσαν να σε κάνουν + τα χαπάκια που έπρεπε να παίρνεις και τα όπλα που κολλούσαν και διαλύονταν. Λίγα παιχνίδια έχουν τα balls να βάλουν τέτοια mechanics
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Τέρμα βαρετό όμως, σε είχε όλη την ώρα πέρα-δώθε στις αποστολές.
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Το fun που εχουν τα 2 3 που πήγαινες έπερνες outpost η τους πύργους δεν το εχει κανένα άλλο. Το 3 είχε και πολύ καλή ιστορία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Το 3 είναι το καλύτερο Far Cry. Το πως ξεκινάς σαν ένα χαϊβάνι και σιγά σιγά εξελίσσεσαι σε πολεμιστή σε συνδυασμό με τον υπερ-villain Vaas το έκανε παιχνιδάρα. 4
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το 3 είναι το καλύτερο Far Cry. Το πως ξεκινάς σαν ένα χαϊβάνι και σιγά σιγά εξελίσσεσαι σε πολεμιστή σε συνδυασμό με τον υπερ-villain Vaas το έκανε παιχνιδάρα. Όντως το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα. Παιχνιδαρα από τις λίγες.
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Το 3 οντως εκανε την ευχαριστη διαφορα και ηταν ισως το καλυτερο της σειρας. Το 1 βεβαια ηταν ενα απο τα πιο wtf graphic leaps που εχω δει ποτε στην ζωη μου σε παιχνιδι.. Το εχω ξαναγραψει και οσοι το εζησαν live θα με καταλαβουν.. Ακομη θυμαμαι την isdn?? μου να κατεβαζω ποση ωρα ενα demo 500mb για ενα παιχνιδι που ειχε ερθει απο το πουθενα και με το που βγαινεις στην βαρκα μεσα στην θαλασσα εμενες με το στομα ανοιχτο σαν χανος για μιση ωρα, μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι αυτα ηταν in game γραφικα.. 2
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 On 3/17/2018 at 8:48 AM, {TDi}Dj2k..infc said: Δεν είναι BETA αλλα server stress, το game άμα το βρήκες ελαφρύ είναι γιατί τα βάζει όλα low default και για αυτό τα graphs look μούφα, βασικά τα textures γιατί τα υπόλοιπα έχουν μικρές διαφορες. Υπάρχουν πολύ καλύτερα pvp fps να παίξεις. p.s. Επίσης το να σχολιάζεις performance χωρίς specs its pointless. Very late to the party.. Στο σύστημά μου το έβαλε αυτομάτως 1080p όλα high και είχα καρφωμένο 60αρι.
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Το 3 οντως εκανε την ευχαριστη διαφορα και ηταν ισως το καλυτερο της σειρας. Το 1 βεβαια ηταν ενα απο τα πιο wtf graphic leaps που εχω δει ποτε στην ζωη μου σε παιχνιδι.. Το εχω ξαναγραψει και οσοι το εζησαν live θα με καταλαβουν.. Ακομη θυμαμαι την isdn?? μου να κατεβαζω ποση ωρα ενα demo 500mb για ενα παιχνιδι που ειχε ερθει απο το πουθενα και με το που βγαινεις στην βαρκα μεσα στην θαλασσα εμενες με το στομα ανοιχτο σαν χανος για μιση ωρα, μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι αυτα ηταν in game γραφικα.. Αν δεν είχε τα τέρατα το 1 θα ήταν τέλειο. Εκεί με τα τέρατα με χάλασε λίγο. Για τότε που βγήκε εξαιρετικά γραφικά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στα τέρατα το παράτησα εγώ το FC1..Την ίδια ξενέρα έφαγα και στο Crysis όταν βγήκαν τα Aliens. 1
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Απλά έχετε χάσει. Κι εγώ δεν είχα ενθουσιαστεί, αλλά το game delivers.
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Τέρατα είχε και το πρώτο uncharted. Δεν παράτησα το far cry όμως αλλά ούτε θυμάμαι τι έγινε στο τέλος. Στο crysis εντάξει το theme ήταν aliens τα περιμένεις έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα