Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντωμεταξυ το δοκίμασα σε ps4 αυτο το ντεμο που έχουν δώσει σε όλους και οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ meh...

παίζει ακριβώς όπως τα προηγούμενα με εξαίρεση το σκύλο που δεν ειναι τίποτα το groundbreaking και το co op που δεν ήταν διαθέσιμο για ευνόητους λόγους

και για να αναφερθώ και στα γραφικα που συζητουσατε πιο πάνω, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο για να μην τρέχει 60αρι σε καλές ρυθμίσεις σε μια 580/1060. (ναι ξερω, άλφα μπιλντ, δεν ειναι αντιπροσωπευτικο μπλα μπλα μπλα)

χωρια τη θολούρα και το εμετικο frame rate που στο τέταρτο ζαλιζόσουν

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Despotas είπε

Αν είναι στυλ Ghost Recon Wildlands (που θα είναι, Ubi είναι αυτή) να το βράσω το coop προσωπικά..

γιατι δεν ηταν καλο;

Δημοσ.
7 hours ago, logistoulis said:

Έχει demo στο PS4? Θα το δοκιμάσω..

Πάντως τι βλακεία είναι αυτό να έχουν τα παιχνίδια demo στις κονσόλες και όχι στα pc..

Δεν έχουν γιατί είδες τι έγινε με το FF XV στο PC. Πήραν το .exe του Demo που δεν είχε Denuvo και έσπασε το παιχνίδι πριν καν βγει..

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι για το συγκεκριμένο τουλάχιστον (fc5) ούτε στο ps4 το βρήκα.. δεν ξέρω τι κάνω λάθος, γενικά όμως έχω παίξει αρκετά demo στο ps4 σε αντίθεση με το pc, πράγμα που είναι πολύ χρήσιμο θα έπρεπε να είχαμε περισσότερα και ας υπάρχουν τέτοια φαινόμενα όπως αυτό που λες. από τη στιγμή που το demo υπάρχει σε κάποια πλατφόρμα θα μπορούσε να υπάρχει και στο pc. δεν είναι μόνο το θέμα της πειρατείας το πρόβλημα αλλά και το ότι δεν θέλουν να ξεβρακώνονται όταν τα παιχνίδια τους δεν είναι καλά port..

τουλάχιστον στο steam υπάρχει refund χωρίς θέματα, σε αντίθεση με το ps store 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα λίγα Games που περιμένω πως και πως. Το Primal προσωπικά δεν μου άρεσε αλλά πρί ορέξεος. Από όσα έχω δει μέχρι τώρα φαίνεται το 5 ότι έχει προοπτικές. Έχουμε γράψει ανάλογο preview για το Far Cry 5

Επεξ/σία από GioTech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lazy ass port προβλέπω, low-ultra 17 frames διαφορα χωρίς τους τελευταίους drivers. Το shooting solid όπως πάντα, το pvp typical same old same old, το βαρέθηκα στο 10 λεπτό. Από εκεί και πέρα looks nice και μου άρεσε που έχει char customization επιτέλους. Το arcade/custom maps είναι καλή ιδέα απλά όχι για μένα. Γενικά φαίνεται καλύτερο από τα δυο προηγούμενα, τώρα story main game θα δείξει.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Το 3 και το 4 ήταν απολαυστικά πάντως. Αν είναι καλύτερο ακόμα και από το 3 πάμε για κορυφαίο far cry. Αν έχει και ένα καλό story. 

Δημοσ.

Πάντως η μπετα τεστ του είναι ελαφριά, βέβαια τα γραφικά τα έχουν πολύ κάτω ποιοτικά και το pvp του είναι συνοπτικές διαδικασίες 10λεπτο μαξ, πίστες μικρές και γρήγορες, πορώθηκα ακόμα και έτσι όπως είναι! Αυτό το σκ θα το λιώσω μέχρι να βγεί το κανονικό!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι BETA αλλα server stress, το game άμα το βρήκες ελαφρύ είναι γιατί τα βάζει όλα low default και για αυτό τα graphs look μούφα, βασικά τα textures γιατί τα υπόλοιπα έχουν μικρές διαφορες. Υπάρχουν πολύ καλύτερα pvp fps να παίξεις.

p.s. Επίσης το να σχολιάζεις performance χωρίς specs its pointless.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν είναι BETA αλλα server stress, το game άμα το βρήκες ελαφρύ είναι γιατί τα βάζει όλα low default και για αυτό τα graphs look μούφα, βασικά τα textures γιατί τα υπόλοιπα έχουν μικρές διαφορες. Υπάρχουν πολύ καλύτερα pvp fps να παίξεις.

p.s. Επίσης το να σχολιάζεις performance χωρίς specs its pointless.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που είπα???  βέβαια τα γραφικά τα έχουν πολύ κάτω ποιοτικά και λες οτι το βρήκα ελαφρύ γιατί τα έχουν όλα low? Απλώς να πείς κάτι?

Να σε βοηθήσω το λέω και κατα δεύτερον αν ήταν να το πω ακριβώς τι είναι ενώ έχω αποδεκτεί NDA τότε μπορεί και να είχα πρόβλημα!

Για πες κανά pvp fps να παίξουμε, εδώ στο τόπικ που αφορά  το FAR CRY 5 και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, είμαι όλος αυτιά!!!!!!

Και άμα θές spec ορίστε

i7 6700Q, 16gb DDR4, 1060 6gb, 256gb m2ssd

Καλημέρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες beta ενώ δεν είναι. Λες δεν έχει ποιοτικά graphs ενώ έχει και σου λέω ότι βάζει default το game τα setting στο low οποτε ίσως ήταν αυτό που σου έδωσε αυτή την εντύπωση. Το NDA τι σχέση έχει, τράβηξες και έκανες post video?! Επειδή είμαστε στο FC thread σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα pvp fps? Επίσης μας κανεις χάρη που post τα specs ώστε να έχει νόημα η εντύπωση σου?! Whatever buddy άμα κανεις post για την πάρτι σου σε forum καλύτερα κανε status update στο facebook για αυτούς που already "care". Μάθε να συζητάς σε forum dude. ;) no offense as always. :)

p.s. FYI τα caps είναι λες και φωνάζεις.

You should expect the story to take around 25 hours to finish

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...