hd1515 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γεια σας πρόσφατα αγόρασα τη 49ks7500 και μου φαίνεται ότι έχει άσπρα στίγματα όταν το φόντο είναι μαύρο σαν να είναι ο εσωτερικός φωτισμός της τηλεόρασης. Τι να κάνω; καθώς η τηλεόραση είναι αντικατάσταση της ku6000 που είχε πρόβλημα και ks7500 δεν υπάρχει σε απόθεμα αλλά ούτε κάτι άλλο για παράδειγμα ks7000 ή Κs 8000 για αυτό επέλεξα αυτό το μοντέλο. http://imgur.com/Jd6FD4L Ευχαριστώ
heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ειναι στα ορια του επιτρεπτου θα σου πουν στο σερβις.
hd1515 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με ποιον να επικοινωνήσω με Κωτσόβολο ή samsung ?
bsp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Φιλε μου καλεσε πρωτα τον κωτσοβολο, με την samsung δεν θα βγαλεις ακρη. 6 μηνες περασαν με καταγγελιες και πολλα αλλα για να ξεμπερδεψω εγω....μακραν το χειροτερο service
hd1515 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 το ξέρω την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ με την samsung μέχρι να αντικαταστήσω τη ku6000 Aυτο που παρουσιάζει η τηλεόραση φτιάχνετε ή έτσι πρέπει να είναι γιατί είναι κάπως ενοχλητικό ?
heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν φτιαχνεται, ουτε θεωρειται "προβλημα" για να αλλαχθει (τουλαχιστον σε lg και sony που χω προσωπικη εμπειρια). Το μονο που μπορει να γινει ειναι, αν ειναι στις καλες τους/ του πιασεις με το καλο να στην αλλαξουν με αλλη αλλα παλι δεν ξερεις τι θα τυχεις.
bsp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν δεν εχουν περασει 14 ημερες απο τη μερα αγορας, πηγαινε να την αλλαξεις απο το καταστημα που την αγορασες.
dfokas21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εχε υπ οψην σου οτι μπορει να πεσεις σε χειροτερο panel απο αυτο που εχεις .
bsp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το οτι πρεπει να αποδεχτουμε οτι εχουμε δωσει ενα π.χ ποσο που μας ζητανε και πρεπει να συμβιβαστουμε με το καθε σκουπιδι που μας δινουν, ε αυτο με ξεπερναει....και με ξεπερναει γιατι βλεπω πολλους να ειναι συμβιβασμενη με αυτη την νοοτροπια. Αν το παρω μεταχειρισμενο και την πατησω, ισως και να πω δεν γ@μιετ@ι, οταν μου πουλας κατι καινουργιο εχω απαιτηση να ειναι σωστο, χωρις να παρουσιαζει κανενα προβλημα και αν τυχη, να εχω την αμεση και ουσιαστικη υποστηριξη της αντιπροσωπειας χωρις να μου κανει την ζωη περισσοτερο δυσκολη. Δεν πρεπει να καθομαι να αναρωτιεμαι αν την αλλαξω μηπως η επομενη ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη.... Το εχω γραψει ξανα, οσο θα κραταμε αυτη την νωχελικη σταση, αλλο τοσο αυτοι θα μας παιζουν... Αφου οι αλλοι δεν σεβονται τα χρηματα μας, τουλαχιστον εχουμε υποχρεωση να σεβαστουμε εμεις τα χρηματα που με κοπο εχουμε βγαλει. 1
syban Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Με συγχωρείς, Τα προβλήματα ήταν γνωστά, εγώ όταν έκανα αγορά οθόνης αποφάσισα ότι δεν θέλω Bleed οπότε πήρα oled. Άλλοι αποφασίζουν να ρισκάρουν για λιγότερο η περισσότερο και παίρνουν LED. 1
bsp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Με συγχωρείς, Τα προβλήματα ήταν γνωστά, εγώ όταν έκανα αγορά οθόνης αποφάσισα ότι δεν θέλω Bleed οπότε πήρα oled. Άλλοι αποφασίζουν να ρισκάρουν για λιγότερο η περισσότερο και παίρνουν LED. Ειδημονων δεν ειμαι, υπαρχουν εδω παιδια που πραγματικα ειναι γνωστες και θα δωσουν τεκμηριωμενες απαντησεις, απο αυτα που εχω διαβασει ομως για της oled, ειναι οτι τουλαχιστον ακομα δεν αξιζει να αγορασεις.
heavyrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το light bleed φαινεται υπο ορισμενες συνθηκες και σε συγκεκρινενες σκηνες/περιεχομενο τυπου 5% η και λιγοτερο της χρησης που κανει ο μεσος κατοχος και θεωρειται φυσιολογικο (απο τον κατασκευαστη), δεν εχει καμια σχεση με τη συνολικη εικονα που σου δινει η τηλεοραση ωστε να ειναι "σκουπιδι". Ηξερες τι να περιμενεις σε μια led τηλεοραση, και εχω συμπερανει, απο προσωπικης πειρας, οτι οσο το ψαχνεις τοσα περισσοτερα μαθαινεις, θα εντοπιζεις και θα σε χαλανε σ αυτο που βλεπεις.
ioannis78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγω το θεωρώ πρόβλημα απο την στιγμή που η ιδια τηλεόραση που είχαν στο κατάστημα δεν έκανε light bleeding. Ετσι οταν πριν λιγες μερες πηρα την eu55ku6000 και ειχε αυτο το προβλημα την πηγα πισω ως DOA. Μου εδωσαν αλλη η οποια δεν εχει κανενα θεμα πλεον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα