Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, βοήθεια. Σε Pc φίλου μου, το ανοίξαμε να το καθαρισουμε. Τα βγάλαμε όλα. Και μόλις τα ξαναβάλαμε, δεν ανοίγει. Ενώ η μητρική ποσταρει, στο qled δίνει A2. Στο manual το αναφέρει ως IDE Detect. Δοκίμασα, διαφορετικά SATA καλώδια, διαφορετικές θύρες SATA πάνω στην μητρική. Τίποτα. Δεν μπαίνει bios, η οθόνη δεν ανοίγει καν. Μήπως φταίει το ότι όταν βγάλαμε όλες τις SATA συνδέσεις (έχει πολλές, του front I/O, ενός ssd και ενός hdd, και από ένα card reader, και ένα Blu-ray) δεν τις ξαναβάλαμε εκεί ακριβώς που ήταν;

Τα ακριβή specs:

Intel Core i7 2700K

Asus Maximus V Formula

Asus Gtx 650ti 1gb

4gb ddr3 ram, Ocz

Stock cooler

Ssd ocz 120

Hdd Seagate Barracuda 500gb

PSU OCZ ZS SERIES 650watt

Δημοσ.

βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου , βγαλε την μπαταρια του μπιος αφησε την εξω 5 λεπτα κ ξαναβαλτην πανω κ δοκιμασε 

Δημοσ.

βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου , βγαλε την μπαταρια του μπιος αφησε την εξω 5 λεπτα κ ξαναβαλτην πανω κ δοκιμασε

Φίλε μου, τα δοκίμασα αυτά, και δεν δούλευε. Αλλά το έλυσα. Δεν θα πιστευψεις τι ηταν. Ο μλκς ο φίλος μου δεν είχε συνδέσει σωστά το hdmi στην οθόνη, και κρεμοταν. Το pc τόση ώρα άνοιγε κανονικά, και εγώ παλευα, χωρίς λόγο.
Δημοσ.

Φίλε μου, τα δοκίμασα αυτά, και δεν δούλευε. Αλλά το έλυσα. Δεν θα πιστευψεις τι ηταν. Ο μλκς ο φίλος μου δεν είχε συνδέσει σωστά το hdmi στην οθόνη, και κρεμοταν. Το pc τόση ώρα άνοιγε κανονικά, και εγώ παλευα, χωρίς λόγο.

αχαχαχαχαχαχ αποκλειεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...