THD Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδιά, βοήθεια. Σε Pc φίλου μου, το ανοίξαμε να το καθαρισουμε. Τα βγάλαμε όλα. Και μόλις τα ξαναβάλαμε, δεν ανοίγει. Ενώ η μητρική ποσταρει, στο qled δίνει A2. Στο manual το αναφέρει ως IDE Detect. Δοκίμασα, διαφορετικά SATA καλώδια, διαφορετικές θύρες SATA πάνω στην μητρική. Τίποτα. Δεν μπαίνει bios, η οθόνη δεν ανοίγει καν. Μήπως φταίει το ότι όταν βγάλαμε όλες τις SATA συνδέσεις (έχει πολλές, του front I/O, ενός ssd και ενός hdd, και από ένα card reader, και ένα Blu-ray) δεν τις ξαναβάλαμε εκεί ακριβώς που ήταν; Τα ακριβή specs: Intel Core i7 2700K Asus Maximus V Formula Asus Gtx 650ti 1gb 4gb ddr3 ram, Ocz Stock cooler Ssd ocz 120 Hdd Seagate Barracuda 500gb PSU OCZ ZS SERIES 650watt
alex_ts Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου , βγαλε την μπαταρια του μπιος αφησε την εξω 5 λεπτα κ ξαναβαλτην πανω κ δοκιμασε
THD Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου , βγαλε την μπαταρια του μπιος αφησε την εξω 5 λεπτα κ ξαναβαλτην πανω κ δοκιμασεΦίλε μου, τα δοκίμασα αυτά, και δεν δούλευε. Αλλά το έλυσα. Δεν θα πιστευψεις τι ηταν. Ο μλκς ο φίλος μου δεν είχε συνδέσει σωστά το hdmi στην οθόνη, και κρεμοταν. Το pc τόση ώρα άνοιγε κανονικά, και εγώ παλευα, χωρίς λόγο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Φίλε μου, τα δοκίμασα αυτά, και δεν δούλευε. Αλλά το έλυσα. Δεν θα πιστευψεις τι ηταν. Ο μλκς ο φίλος μου δεν είχε συνδέσει σωστά το hdmi στην οθόνη, και κρεμοταν. Το pc τόση ώρα άνοιγε κανονικά, και εγώ παλευα, χωρίς λόγο. αχαχαχαχαχαχ αποκλειεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα