Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τι σχεση εχει αυτο που σε ρωταω με το vpn με αυτο που απαντας? Σε εχω χασει λιγο μου φαινεται. Σε εχω ρωτησει σε τι χρησιμευει το vpn και δε μου απαντας.

Για τις static και dynamic που αναφερεις μιλας για wan ή για lan? πρεπει να γινεις λιγο πιο επεξηγηματικος επειδη δε σε πολυπιανω.

Δημοσ.

Καλημερα , ισως να μην το εχω εξηγισει σωστα , 

Το δικτυο Β ( 192.168.10.χχ ) "εχει πανω του" ενα VPN Router που "βλεπει" ενα άλλο δικτυο που ειναι καπου μακρυα (192.168.1.xx ) για να δουλεψει ο VPN router ο ISP (ADSL) μας εχει bridge routing και περνουμε WAN απο τον ADSL Router στον VPN Router , ετσι ολα τα PC/Συσκευες που Βρισκονται στο δικτυο Β βλεπουν ολα τα PC/Συσκευες που ειναι στο δικτυο καπου μακρυα και το αντιθετο.

Το δικτυο Α ( 192.168.100.χχ ) που βρισκετε στον ιδιο χωρο που βρισκετε το δικτυο Β ερχετε σε εναν router με οπτικη ινα. Ο router αυτος δεν εχει ελευθερες αρκετες ριθμίσεις για να κανουμε bridge routing ώστε να βαλουμε τον VPN router στο δικτυο Α και να παρουμε WAN απο τον router τις οπτικής.

Μπορουμε να κανουμε bridge routing μεσω του ISP τις οπτικης αλλα το παγιο κοστος που ζητανε ειναι αρκετα υψηλό.

Η ιδια λοιπων ηταν / ειναι να "παντρεψουμε" τα δυο δυκτια ώστε το δικτυο Β να "βλεπει" οτι "βλεπει" και το δικτυο Α και κατ'επεκταση και το VPN.

Για τις Static / Dynamic που εννοώ , αφορά WAN 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...