SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Η αλήθεια είναι ότι όταν πατάω το στοπ, τότε πέφτει αυτομάτως η τάση. Ίσως το πρόβλημα φόρτισης να έγκειται σε αυτό.
thant Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μαζί με τα υπόλοιπα άλλαξε και το φίλτρο αερα. Ειναι εξίσου σημαντικό. 2
SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το είχα αλλάξει. Μια παρατήρηση που έκανα σήμερα - δεν ξέρω όμως αν είναι ορθή. Όταν ζεσταθεί μου φαίνεται κάνει τις διακοπές πολύ ποιο ορατές.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μπομπίνα πηνία. Αν είναι LIFAN είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το μαύρο πηνίο που δίνει στον πολλαπλασιαστή. Πας τα φτιάχνεις σε ηλεκτρολόγο που το κατέχει (το στέλνει σε μπομπινά-μοτερά με περιελίξεις και το φτιάχνει) στο τοποθετεί και σπάνιο να ξαναέχεις πρόβλημα. Να ξέρεις επίσης ότι αυτά τα μηχανακια με το CDI ακόμη κι αν είναι καρμπυρατεράτα παίρνουν τάση αναφοράς από τη μπαταρία για να χρονίζουν σωστά (όχι όλα) οπότε αν η μπαταρία δεν έχει τα 12.4-12.6 ονομαστική κάνει διάφορα κουλά το μηχανάκι. Γνώμη μου είναι να το πας σε κάποιον γνώστη μάστορα και να στο συμμαζέψει. 1
SpirosLouis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μόλις είπα και αυτό που ζεσταίνεται και κάνει τα κουλά του, αμέσως και ο μάστορας με είπε πηνία. Ένα κινέζικο είναι και έχει από όσο μου είπε πηνία ίδια με το Astra. (έχει 6 τυλίγματα) Πανοραμικά φαινόντουσαν να είναι κομπλέ. Σαν καινούργια. Τώρα τι μπορεί να έχουν πάθει...δεν ξέρω. Να έχει λιώσει σε κάποιο σημείο η μόνωση μεταξύ των τυλιγμάτων; Δεν μπορώ να έχω άποψη.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Άλλαξα πηνία και φαίνεται να το κάνει πάλι το πρόβλημα. Δεν είμαι και σίγουρος τώρα μιας και βρέχει και δεν μπορώ να το τεστάρω.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μπουζί φαντάζομαι δεν θα έπαιρνε μπρος εύκολα.(πρέπει να είναι και σχετικά καινούργιο - μερικών μηνών) Τώρα κάνω μια πεταλιά και αρπάζει. Πολλαπλασιαστή όχι. Φαντάζομαι το ευκολότερο είναι να κοιτάξεις αν τα πηνία έχουν σωστή αντίσταση. Μετά είναι η αντικατάσταση του για να δεις αν έφτιαξε. Το περίεργο όμως συνεχίζει να παραμένει, με την τάση φόρτισης να μην ανεβαίνει πάνω από τα 12,6V.
alexJS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Εχω κι εγω ενα κινεζικο παπι πηγαινε στον μαστορα κι πες του να σου βγαλει το τρομπακι κι να σου κανει συνεχομενη ροη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα