Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πατάω το στοπ, τότε πέφτει αυτομάτως η τάση. Ίσως το πρόβλημα φόρτισης να έγκειται σε αυτό.

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μαζί με τα υπόλοιπα άλλαξε και το φίλτρο αερα. Ειναι εξίσου σημαντικό.

• Like 2
Δημοσ.

Το είχα αλλάξει.

Μια παρατήρηση που έκανα σήμερα - δεν ξέρω όμως αν είναι ορθή.  Όταν ζεσταθεί μου φαίνεται κάνει τις διακοπές πολύ ποιο ορατές.

Δημοσ.

Μπομπίνα πηνία. Αν είναι LIFAN είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το μαύρο πηνίο που δίνει στον πολλαπλασιαστή. Πας τα φτιάχνεις σε ηλεκτρολόγο που το κατέχει (το στέλνει σε μπομπινά-μοτερά με περιελίξεις και το φτιάχνει) στο τοποθετεί και σπάνιο να ξαναέχεις πρόβλημα. Να ξέρεις επίσης ότι αυτά τα μηχανακια με το CDI ακόμη κι αν είναι καρμπυρατεράτα παίρνουν τάση αναφοράς από τη μπαταρία για να χρονίζουν σωστά (όχι όλα) οπότε αν η μπαταρία δεν έχει τα 12.4-12.6 ονομαστική κάνει διάφορα κουλά το μηχανάκι. Γνώμη μου είναι να το πας σε κάποιον γνώστη μάστορα και να στο συμμαζέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είπα και αυτό που ζεσταίνεται και κάνει τα κουλά του, αμέσως και ο μάστορας με είπε πηνία.

Ένα κινέζικο είναι και έχει από όσο μου είπε πηνία ίδια με το Astra. (έχει 6 τυλίγματα) Πανοραμικά φαινόντουσαν να είναι κομπλέ. Σαν καινούργια. Τώρα τι μπορεί να έχουν πάθει...δεν ξέρω. Να έχει λιώσει σε κάποιο σημείο η μόνωση μεταξύ των τυλιγμάτων; Δεν μπορώ να έχω άποψη.

Δημοσ.

Άλλαξα πηνία και φαίνεται να το κάνει πάλι το πρόβλημα. Δεν είμαι και σίγουρος τώρα μιας και βρέχει και δεν μπορώ να το τεστάρω.

Δημοσ.

Μπουζί φαντάζομαι δεν θα έπαιρνε μπρος εύκολα.(πρέπει να είναι και σχετικά καινούργιο - μερικών μηνών) Τώρα κάνω μια πεταλιά και αρπάζει.

Πολλαπλασιαστή όχι. Φαντάζομαι το ευκολότερο είναι να κοιτάξεις αν τα πηνία έχουν σωστή αντίσταση. Μετά είναι η αντικατάσταση του για να δεις αν έφτιαξε.

Το περίεργο όμως συνεχίζει να παραμένει, με την τάση φόρτισης να μην ανεβαίνει πάνω από τα 12,6V.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω κι εγω ενα κινεζικο παπι πηγαινε στον μαστορα κι πες του να σου βγαλει το τρομπακι κι να σου κανει συνεχομενη ροη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...