g.smernos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπέρα!! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το αν μπορώ να απενεργοποιήσω το ups όταν τα μηχανήματα είναι κλειστά, το δεύτερο σκέλος είναι , αν μπορώ να το βγάλω τελείως από την πρίζα του ρεύματος. Αυτό έχει κάποια επίπτωση? Είτε στα μηχανήματα του είναι συνδεδεμένα πάνω στο ups είτε στο ίδιο το ups. Δηλαδή αυτό το βάλε βγάλε κάνει κάποια ζημιά τελικά…
accipio Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Φυσικά μπορείς να το απενεργοποιείς, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Και από την πρίζα μπορείς να το βγάλεις, αλλά και πάλι γιατί να το κάνεις; Δε νομίζω ότι θα συμβάλει αυτό σε κάτι. Ίσως και να του κάνει ζημιά η συνεχής ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, δεν είμαι ωστόσο σίγουρος πάνω σ' αυτό. Το δικό μου το έχω κάπου 14 χρόνια και δεν το έχω κλείσει σχεδόν ποτέ (μόνο δυο-τρεις φορές που θα έλειπα για αρκετές μέρες από το σπίτι). Δεν έχει πάθει κάτι τόσον καιρό, πέρα από τη φυσιολογική και αναπόφευκτη φθορά των μπαταριών (τις άλλαξα μία φορά). 1
g.smernos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν και λίγο καθυστερημένα σ ευχαριστώ. Φυσικά μπορείς να το απενεργοποιείς, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Και από την πρίζα μπορείς να το βγάλεις, αλλά και πάλι γιατί να το κάνεις; Δε νομίζω ότι θα συμβάλει αυτό σε κάτι. Ίσως και να του κάνει ζημιά η συνεχής ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, δεν είμαι ωστόσο σίγουρος πάνω σ' αυτό. Το δικό μου το έχω κάπου 14 χρόνια και δεν το έχω κλείσει σχεδόν ποτέ (μόνο δυο-τρεις φορές που θα έλειπα για αρκετές μέρες από το σπίτι). Δεν έχει πάθει κάτι τόσον καιρό, πέρα από τη φυσιολογική και αναπόφευκτη φθορά των μπαταριών (τις άλλαξα μία φορά). Αν και λίγο καθυστερημένα σ ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα