staman Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πρόβλημα σε Android κινητό (LG g4)android 6.0 no root. Αυτόν τον μήνα κατανάλωσε mobile data 1.5gb το λειτουργικό σύστημα Android.Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για απενεργοποίηση.Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί γίνεται?
CyberKid Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τα δεδομενα που σου καταναλωσε ειναι φυσιολογικα μιας και η δικια μου συσκευη κυμαινεται στα ιδια πλαισια. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι φραγη φτανοντας το οριο των 500mb ή να απενεργοποιησεις τελειως τα δεδομενα και να κανεις χρηση μονο του wifi. Ρυθμισεις --> Χρηση δεδομενων --> Δεδομενα κινητης τηλεφωνιας (το ξετικαρεις) Για απενεργοποιηση δεδομενων *2 Ρυθμισεις --> Χρηση δεδομενων --> Ορισ. Οριου Δεδ. Κιν. Τηλ. Για να ορισεις το μηνιαιο οριο καταναλωσης *1. *1 Αυτο γινετε και με δωρεαν εφαρμογη απο το Play Store, αλλα δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνεις το κινητο σου με προσθετα. *2 Αυτο γινετε και απευθειας απο το συρταρι ειδοποιησεων,κατεβαζοντας το με το δαχτυλο σου, σερνοντας το απο πανω προς τα κατω και πατωντας επανω στο εικονιδιο του παροχου σου. Αν δεν υπαρχει αυτο το εικονιδιο, το προσθετεις εσυ χειροκινητα απο την διαδρομη: Ρυθμισεις --> Συρταρι ειδοποιησεων --> Πινακας γρηγορων ρυθμισεων --> Επιλεξτε και ταξινομηστε τα πλακιδια
staman Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εχω βαλει οριο Dada δεν έχω χρεωθεί έξτρα το 1.5 gb το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι Dada εφαρμογών συνολικά αλλά μόνο από το λειτουργικό δες παρακατω Το κινητό δεν κάνει update λειτουργικού ούτε εφαρμογών από Dada μόνο από wifi.άλλωστε λειτουργικού έχει να κάνει πολύ καιρό το 1.5gb για το Android είναι τραγικό πρώτη φορά το κάνει μετά από όσα χρόνια έχω data Οι φωτογραφίες επίσης και τα βίντεο μόνο από wifi κάνουν backup
CyberKid Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Κάνε και ένα καθαρισμό την μνήμη cache και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα