giannis2156 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 τα δεματα πανε πρωτα τσεχια μετα ελλαδα εμενα ολα απο εκει μου εχουν ερθει 5 φορες κινητα εχω παρει κανενα προβλημα δεν ειχα κανει 14 με 18 μερες
orck Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Νομιζω οτι το τελωνειο δεν κοιταζει τον προηγουμενο σταθμο που εκανε hop το δεματακι αλλα την χωρα προελευσης. Δεν περνω και ορκο ομως.
frap73 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει κανένα κόλπο. Προφανώς δε το έχεις δει άλλη φορά και τώρα το πρόσεξες και παρεξήγησες. Στα κινεζομάγαζα οι προσφορές δεν αθροίζονται. Πάντα μόνο μία υπολογίζεται, με βάση την αρχική τιμή. Αν το είδος που θέλεις πχ είναι σε flash sale εκείνη τη στιγμή και έχει ένα -30% αλλά παράλληλα για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ή ομάδα καταναλωτών (πχ το topic) υπάρχει μια έκπτωση με ένα κωδικό, λέμε 20% και τη βάλεις, τότε ναι, θα δεις την τιμή να ανεβαίνει, γιατί "χάνεις" το promotion του flash sale που τυχαίνει να είναι μεγαλύτερο. Στις 25/5/2017 στις 3:11 ΠΜ, orck είπε Το κολπο με τον κωδικο να αυξανει την τιμη ειναι επικο, μεγαλειωδες, ευφιεστατο.
nikolakakos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ρε παιδια για να καταλαβω , αν παρω εγω px το Xiaomi red mi note 4 απο Hong kong οταν ερθει ελλαδα θα πρεπει να πληρώσω τελωνειο ;
samsunglife Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Οχι απαραίτητα, απλά οι πιθανότητες είναι αυξημένες σε σχέση με το παρελθόν!
orck Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Στις 28/5/2017 στις 9:24 ΠΜ, frap73 είπε Δεν υπάρχει κανένα κόλπο. Προφανώς δε το έχεις δει άλλη φορά και τώρα το πρόσεξες και παρεξήγησες. Στα κινεζομάγαζα οι προσφορές δεν αθροίζονται. Πάντα μόνο μία υπολογίζεται, με βάση την αρχική τιμή. Αν το είδος που θέλεις πχ είναι σε flash sale εκείνη τη στιγμή και έχει ένα -30% αλλά παράλληλα για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ή ομάδα καταναλωτών (πχ το topic) υπάρχει μια έκπτωση με ένα κωδικό, λέμε 20% και τη βάλεις, τότε ναι, θα δεις την τιμή να ανεβαίνει, γιατί "χάνεις" το promotion του flash sale που τυχαίνει να είναι μεγαλύτερο. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι δικο μου το λαθος που παρεξηγησα και οχι της εταιριας που βαζει εμμεση διαφημιση και δεν φροντιζουν να ετοιμασουν το καταστημα οπως πρεπει για να υποδεχθει τα πελατακια Ξερω αυτο που λες, αλλα εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο κωδικο που εαν τον περναγες θα επρεπε να σου βγαλει την τιμη προσφορας, σου εμφανιζε την και καλα αρχικη ομως. Τελως παντων να ειναι καλα οι ελληνες εκπροσωποι τους 2
polaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στις 26/5/2017 στις 1:35 ΜΜ, AntiCambeR είπε Τα Κινεζομάγαζα έχουν καλύτερες τιμές απο την Ελλάδα που αισχροκερδούν αλλά υπάρχουν και τα γνωστά μειονεκτήματα(Χρόνος παραλαβής,να χαθεί η να κλαπεί το δέμα κλπ).Συν οι πιθανότητες να περάσει απο τελωνείο. Δυστυχώς το αριστερό ακουστικό η το μαξιλαράκι είναι ελάχιστα πιο μικρό σε διάμετρο(Ετσι φαίνεται στο μάτι) με αποτέλεσμα να πιέζει περισσότερο το αριστερό αυτί. Δεν μπήκα στην διαδικασία να τα επιστρέψω,δεν ξέρω αν πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής,αν το δεχθούν ως πρόβλημα,αν υπάρχει εγγύηση και πόσο και γενικά αν αξίζει η διαδικασία. Αν τα έπαιρνα απο Ελλάδα λογικά θα τα αντικαταστούσαν. Δεν πειράζει. Στην Ελλάδα αισχροκερδούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις