dimis52 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα καρτοσυμβόλαιο Wind το οποίο σε 2 εβδομάδες λήγει και πήγα σήμερα να το διακόψω. Μου λένε ότι έπρεπε να έχω πάει 30 ημέρες πριν να κάνω αίτηση διακοπής και ότι τώρα θα πρέπει να πληρώσω ένα μήνα παραπάνω από την διάρκεια του συμβολαίου, η τιμή του οποίου βέβαια δεν είναι η τιμή της προσφοράς που έχω αλλά η κανονική τιμή του πακέτου που είναι διπλάσια. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα δεν λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής 30 ημέρες πριν. Γνωρίζετε εάν είναι νόμιμο αυτό και τι μπορώ να κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μαλακίες λένε. Τι δουλειά έχεις εσύ με το billing cycle τους; Αφού δε το λέει στους όρους του συμβολαίου, γράφτους στα @@ σου και ζήτα διακοπή γραπτώς αν σου κάνουν νερά. Κράτα και αντίγραφο της αίτησης διακοπής και μετά μπορείς να τους τρέξεις ακόμα και με καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
shreder Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μαλακίες λένε. Τι δουλειά έχεις εσύ με το billing cycle τους; Αφού δε το λέει στους όρους του συμβολαίου, γράφτους στα @@ σου και ζήτα διακοπή γραπτώς αν σου κάνουν νερά. Κράτα και αντίγραφο της αίτησης διακοπής και μετά μπορείς να τους τρέξεις ακόμα και με καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Συμφωνω εφοσον το συμβολαιο δεν λεει μεσα του κατι τετοιο τοτε σαφως και τους εχεις στο χερι.
doctorkostis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία, καρτοκινητό εννοείται. Πραγματοποιείται σε 3-5 ημέρες.
dimis52 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ηθελα να το κανω καρτοκινητο στην ιδια εταιρεια αλλα δεν το βλεπω. μαλιστα τους ειπα οτι δεν θελω και δεν θα κανω χρηση των υπηρεσιων τους μεσα στον μηνα περαν του συμβολαιου και λεει θα με χρεωσουν ουτως η αλλως!οι τυποι ειναι απατεωνες
shreder Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καταγγελια συνηγορο καταναλωτη κατευθειαν φιλε μου και στειλε στον συνηγορο και αντιγραφο του συμβολαιου που υποστηριζει τα λεγομενα σου.Αλλιως δεν θα βρεις ακρη φιλε μου ειναι τρελη απατεωνια αυτο που κανουν διοτι δεν χρειαζεται ενας μηνας για να γινει η διακοπη και να στο κανουν καρτοκινητο γινεται κατευθειαν κανονικα απλα αυτοι το καθυστερουνε για να πληρωσεις εσυ τον εναν μηνα παραπανω και μαλιστα σε τιμη διπλασια του πακετου σου καθοτι ειναι εκτος προσφορας ο μηνας αυτος.
EvilEyes Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία και θα σε παρακαλάνε με αντιπροσφορά.
shreder Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παιδιά ότι και να λέμε η wind είναι μακράν η χειρότερη από όλες εγώ άλλαξα πάροχο και σώθηκα αυτό σας προτείνω να κάνετε και εσείς μπας και σωθούμε όλοι.Δεν έχει καθόλου καλή εξυπηρέτηση και ειδικά η σταθερή τηλεφωνία είναι απαράδεκτη το δικτυό της είναι χάλια το internet πέφτει συνέχεια δεν την συνιστώ σε κανέναν.Μακριά λοιπόν γιατί θα τραβήξετε τα πάνδυνα.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Παιδιά ότι και να λέμε η wind είναι μακράν η χειρότερη από όλες εγώ άλλαξα πάροχο και σώθηκα αυτό σας προτείνω να κάνετε και εσείς μπας και σωθούμε όλοι.Δεν έχει καθόλου καλή εξυπηρέτηση και ειδικά η σταθερή τηλεφωνία είναι απαράδεκτη το δικτυό της είναι χάλια το internet πέφτει συνέχεια δεν την συνιστώ σε κανέναν.Μακριά λοιπόν γιατί θα τραβήξετε τα πάνδυνα. Για σταθερο/ιντερνετ ειναι αναξιοπιστη.Στη κινητη παλι,αναλογα τη περιοχη που εισαι.Τωρα πλεον αναβαθμισε αρκετα,οπου εχει ριξει 4G σε καλυψη σκιζει.Απο ταχυτητες εχει απο 2-3Mbps οταν σερνεται αλλα και τα 100+.Αναλογα το σημειο παντα και την κινηση,οσο για ορισμενους που εχουν Cosmote και βγαζουν screenshots τα 150+ Mbps στο Speedtest(εχω δει και 270 με 300) τα σημεια ακομα ειναι λιγα και πρεπει να εχεις 4G+,Carrier Agreegation κλπ.Παντως και με 20-30Mbps που εβλεπα με Wind τη δουλεια την κανεις.Υπ οψην ειναι η μοναδικη η οποια εχει στησει τη καλυψη με βασικη συχνοτητα την B20 ή 800αρα.Οι αλλες παιζουν B3/1800mhz αν και η Cosmote ριχνει και B20 για να διορθωσει τα θεματα καλυψης που εχει η B3 και λογω VoLTE/VoWIFI.
colombiano747 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 παλευω εδω και εναν μηνα να κανω διακοπη συμβολαιου ιντερνετ wind (τωρινη NOVA). Eχω κανει αιτηση απο τα μεσα Ιανουαριου και με ενημερωσαν οτι θα πραγματοποιηθει η διακοπη αρχες Μαρτιου και ας εχω ζητησει αμεση διακοπη συμβολαιου. και το θεμα δεν ειναι τοσο που θα πληρωσω 1, 2 λογαριασμους παραπανω χωρις να κατοικω καν στο σπιτι αυτο που εχει γινει η διακοπη αλλα ειναι το γαμωτο της κοροιδιας με αυτους. Εχω μιλησει πολλακις μαζι τους με την εξυπηρετηση και ολο λενε να με καλεσουν. Μπορω να ζητησω με email την αιτηση διακοπης συμβολαιου που εχω κανει απο μεσα Ιανουαριου στο καταστημα τους και το στειλω στην ΕΕΤΤ; Γιατι τωρα δεν εχω κατι γραπτο για να τους τρεξω μονο για το γαμωτο της υποθεσης γιατι νομιζουν οτι ειμαστε ολοι χαζοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα