s_patrik Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Έχω αγοράσει την UBIQUITI NANOSTATION LOCO M2 όταν κάνω search για να βρω δίκτυα μου τα εμφανίζει ( π.χ. 20) αλλα με αφήνει να επιλέξω (π.χ.7) απο αυτά που εχει βρει. Εχει γίνει firmware update χωρίς καμία διαφορά. Επίσης όταν συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο δουλευει κανονικά. Εβαλα την παλαιά μου κεραία UBUQUITI NANOSTATION 2 όπου με αφήνει να επιλέξω όλα τα δίκτυα που βρίσκει (π.χ. 20 στα 20) Εχει τύχη σε κάποιον αυτό το πρόβλημα
jkoukos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Στις Airmax συσκευές (όπως το Μ2), από το V.5.6.1 (2015) και μετά δεν υποστηρίζεται ασφάλεια TKIP και WEP, παρά μόνο WPA ή WPA2 με AES. To WEP μόνο σε repeater mode.
chios Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αυτό που λέει ο κούκος ισχύει, πρέπει να του περάσεις ποιο παλιά έκδοση firmware.
s_patrik Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Είχε την πρώτη έκδοση του 2013 αλλά έκανε τα ίδια. Ξέρετε κάποια συγκεκριμένη έκδοση πού να δουλεύει χωρίς αυτό το πρόβλημα ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα