Aris Sp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γεια σε ολους, Παιζω καποια online παιχνιδια στο steam και εχω μονιμα lag spikes. To προβλημα ειναι πως οταν δεν παιζω η συνδεση μου ειναι νορμαλ παραδειγμα κατεβαζω με 2.5mb/s, αλλα με το που ανοιγω καποιο παιχνιδι ξεκινανε τα lag spikes και απο ping 20 παει σε 800. Να σημειωσω πως ειμαι με wi-fi καθως ειμαι στην Αγγλια για σπουδες και στην εστια δεν μπορω να βαλω ethernet. Το λαπτοπ μου ειναι Lenovo Y70 με win10. Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει και πως μπορω να το φτιαξω. Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη Ευχαριστω.
Aris Sp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Απάντησες μόνος. ναι αλλα streaming, downloads κλπ ειναι αψογα. μονο στο gaming κανει νουμερα
SouLSLayeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν είναι όλα θέμα ταχύτητας. Άλλο streaming και downloads και άλλο το παιχνίδι που νιώθεις και τα 30-40ms. Άμα βλέπεις stream και να ντροπάρεις μερικά packets είτε λόγω του wifi είτε λόγω ρούτερ δεν χάθηκε και ο κόσμος, μάλλον δεν θα το πάρεις καν χαμπάρι, ειδικά αν δεν είναι 60fps. Αν συνδεθούν 15 άτομα σε ρούτερ της πλάκας θα το ζορίσουν, και να σερφάρουν απλά χωρίς να τρώνε μεγάλο bandwidth, θα δεις αυτά τα αποτελέσματα επειδή μπουκώνει το ρούτερ.
Aris Sp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν είναι όλα θέμα ταχύτητας. Άλλο streaming και downloads και άλλο το παιχνίδι που νιώθεις και τα 30-40ms. Άμα βλέπεις stream και να ντροπάρεις μερικά packets είτε λόγω του wifi είτε λόγω ρούτερ δεν χάθηκε και ο κόσμος, μάλλον δεν θα το πάρεις καν χαμπάρι, ειδικά αν δεν είναι 60fps. Αν συνδεθούν 15 άτομα σε ρούτερ της πλάκας θα το ζορίσουν, και να σερφάρουν απλά χωρίς να τρώνε μεγάλο bandwidth, θα δεις αυτά τα αποτελέσματα επειδή μπουκώνει το ρούτερ. χμ καταλαβα. μου το κανε σε 2 παιχνιδια ενω σε 1 αλλο δεν το εκανε οτι να ναι. υπαρχει καποια λυση? καπου διαβασα πως η καρτα γραφικων τρωει πολυ ρευμα και ετσι δεν παει στη καρτα ιντερνετ.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 καπου διαβασα πως η καρτα γραφικων τρωει πολυ ρευμα και ετσι δεν παει στη καρτα ιντερνετ. να αλλάξεις τα site απο τα οποία διαβάζεις αυτές τις μπαρούφες.
Aris Sp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 να αλλάξεις τα site απο τα οποία διαβάζεις αυτές τις μπαρούφες. στο στεαμ μου το ειπαν. υπαρχει καποια λυση?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ακριβώς,στο steam μπορεί και γράφει ο κάθε άσχετος. 1002 πράγματα μπορεί να ειναι αυτά τα lag spikes,πέρα απο αυτά που αναφέρθηκαν,μπορει κάτι να καθυστερεί το σύστημα σου εκείνη την ώρα,μπορεί λόγω κακού σήματος να χάνεις πακέτα,μπορεί να υπάρχει παρεμβολή στο κανάλι απο γειτονικό δίκτυο,να έχουν συνδεθεί πολλά άτομα και ο ρουτερ να μην αντέχει τις ενεργές συνδέσεις και αλλα πόσα. εκ μέρους σου περα απο το να δεις αν υπάρχει ο τελευταιος wifi card driver για το λαπτοπ σου δεν νομίζω οτι μπορεις να κάνεις κάτι άλλο (χωρίς να μπει το χέρι στην τσέπη για καλύτερη ασύρματη κάρτα δικτύου, όπου και εκεί κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί καλύτερο αποτέλεσμα)
SouLSLayeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Α ναι, τσέκαρε και τα power settings και βάλ' τα σε maximum performance, ειδικά αν είσαι σε λάπτοπ. Πολλές φορές οι κάρτες δικτύου, ιδίως για wifi, έχουν κάποια low power modes που κάνουν κάτι τέτοιες βλακειούλες. μου το κανε σε 2 παιχνιδια ενω σε 1 αλλο δεν το εκανε οτι να ναι. Ανάλογα το παιχνίδι. Κάποια έχουν πολύ καλό lag compensation. Αλλά όπως και να το κάνεις, δεν είναι μαγεία αυτό. Σε παιχνίδι όπως το CSGO που το κάθε ms μετράει δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
tyf Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 με τι συνδεεσαι στο wifi ? καποια powerline που δινουν wifi μεσω ηλεκτρικου καλωδιου συνηθως κανουν κατι παρομοιο. ,
Aris Sp Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 τα drivers μου για το ιντερνετ ηταν παλια. κατεβασα τα νεα drivers αλλα και τωρα εχω lag spikes αλλα απο 20 ping σε 90-100 ping παραμενει game breaking
rfc Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εκτος απο το wifi απο τη στιγμη που εισαι σε εστια, αν καποιος τη στιγμη που παιζεις ξεκινησει ενα download, θα δεις lag πως και ναχει και ενσυρματα να ησουν. Μη περιμενεις σε ενα περιβαλλον που δεν ειναι ελεγχομενο (δικα σου ρουτερ - ξερεις ποιος ειναι μεσα εκεινη τη στιγμη, κ.λ.π.) να μην εχεις προβλημα στο πιο ευπαθες σημειο του ιντερνετ (lag). Σαφως θα εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα