voltmod Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ένα νέο smartphone με μεταλλική κατασκευή, Nougat, καλή αυτονομία μπαταρίας και προσιτή τιμή ανακοίνωσε η Huawei. Πρόκειται για το Honor 6A, που με τον βασικό εξοπλισμό θα κοστίζει στην Κίνα ¥800, δηλαδή περίπου €105. Οι προπαραγγελίες στα Vmall και JD θα ξεκινήσουν από τις 25 Μαΐου ενώ η διάθεση του ξεκινάει από τη 1η Ιουνίου. Το οικονομικότερο μοντέλο διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, και διαθέτει hybrid card slot. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM ή για μία SIM και μία microSD. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, και θα κοστίζει ¥1000, δηλαδή €130. Και οι δύο εκδόσεις του θα κυκλοφορήσουν σε απόχρωση Silver ή Gold. Το Honor 6A διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 430 SoC. Η μπαταρία του, χωρητικότητας 3020mAh, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει αυτονομία 12 ωρών (αναπαραγωγή βίντεο). Στο πίσω μέρος του, το κινητό διαθέτει κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 1080p ενώ η κάμερα που υπάρχει στην πρόσοψη είναι ανάλυσης 5,0 Megapixels. Κάτω από την κύρια κάμερα υπάρχει και αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις σε μισό δευτερόλεπτο. Από άποψη συνδεσιμότητας, ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει 4G LTE, VoLTE και WiFi 802.11b/g/n ενώ διαθέτει και GPS. Site: GSMArena
Neg Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Έχει καταντήσει βαρετός ο χώρος των Smartphone. Κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν ίδια ή παρόμοια low speced μοντέλα με ίδιο ή παρόμοιο σχεδιασμό με τους υπόλοιπους. Πρωτοτυπία μηδέν. 4
JimGer Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Xiaomi Redmi 3 Prime με μικρότερη μπαταρία που θα βγάζει μεγαλύτερη αυτονομία, 1.5 χρόνο μετά. Δεν ξέρω πως θα πετύχουν 12 ώρες Video ή κάποιος στα ίδια χρήματα να μην πάρει xiaomi Redmi 4 prime πλέον
jozef Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Οι φτηνές σειρές των Xiaomi έχουν πολύ μέτριες κάμερες (κάτοχος Xiaomi Redmi Note 4). Τα Honor έχουν λίγο καλύτερες κάμερες από τις απλές σειρές οπότε αν το 6Α εστιάσει σε αυτό το κομμάτι μπορεί να έχει κάποια επιτυχία.
Hatsos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σχεδόν όλα τα smartphone είναι πλέον το ίδιο πράγμα. Πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό? Ευτυχώς που υπάρχει Sony / Samsung και κάνανε κάτι διαφορετικό. Αντε να δούμε τι θα κάνει και η Apple 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μην ψαχνετε πρωτοτυπια στον σχεδιασμο, περασαν αυτες οι εποχες
Black Demis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 @JimGer 1. Δεν εισάγεται επίσημα = όχι εγγύηση 2. Αγορά από έξω = τημη χωρίς φπα εισαγωγικά κλπ κλπ(τα περισσότερα huawei έρχονται εδώ) 3. Θέλει να ασχοληθεί κάποιος να του βάλει = όχι out of the box take and play 4. Φτηνές επιλογές της xiaomi έχουν άθλια Camera 5. Δεν υπάρχει band 800 Κοινός σαν να συγκρίνουμε μήλα με πατάτες
keysmith Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ωραία συσκευή με σύγχρονη όμορφη εμφάνιση που θα επιτρέψει στους μη έχοντες να κάνουν την φιγούρα τους. Αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά και αν τελικά η τιμή ραφιού θα είναι στα περίπου και μέχρι 150€ (με φόρους κτλ) θα είναι και εμπορική επιτυχία.
georgepppo Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σχεδόν όλα τα smartphone είναι πλέον το ίδιο πράγμα. Πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό? Ευτυχώς που υπάρχει Sony / Samsung και κάνανε κάτι διαφορετικό. Αντε να δούμε τι θα κάνει και η Apple στα 100 ευρώ κινεζιάς που θες να παίξεις μπαλίτσα ρε φίλε τι περιμένεις ? να κάτσει η εταιρεία να ρίξει και development στην σχεδίαση,πάρε την κινεζιά σου(και εγώ την άλλη βδομάδα αυτό θα κάνω) η δώσε κάτι παραπάνω και πάρε sony,samsung. δεν μπορείς να τα έχεις όλα και τρελο vfm , και πρωτοτυπία και τα πάντα. 1
Hatsos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 στα 100 ευρώ κινεζιάς που θες να παίξεις μπαλίτσα ρε φίλε τι περιμένεις ? να κάτσει η εταιρεία να ρίξει και development στην σχεδίαση,πάρε την κινεζιά σου(και εγώ την άλλη βδομάδα αυτό θα κάνω) η δώσε κάτι παραπάνω και πάρε sony,samsung. δεν μπορείς να τα έχεις όλα και τρελο vfm , και πρωτοτυπία και τα πάντα. Εγώ προτιμώ είτε να βγάλει κάτι διαφορετικό είτε να μην βγάλει τίποτα. Κάθε μέρα βγαίνουν καινούργια smartphone. Όλα τα smartphone είναι ίδια. Δλδ αλήθεια τώρα, αν θέλανε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο? Εσένα σου αρέσει αυτό που γίνεται?
freegr Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αρκετά οικονομικό και ταιριάζει με την φιλοσοφία των κινέζικων κινητών...
georgepppo Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγώ προτιμώ είτε να βγάλει κάτι διαφορετικό είτε να μην βγάλει τίποτα. Κάθε μέρα βγαίνουν καινούργια smartphone. Όλα τα smartphone είναι ίδια. Δλδ αλήθεια τώρα, αν θέλανε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο? Εσένα σου αρέσει αυτό που γίνεται? ρε φίλε ο πολύς ο κόσμος στα παπούτσια του , οι εταιερείες δεν πουλάνε κινητά για το 5-10% που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω αλλά για το πολύ κοινό, όταν όλοι πάνε στα σκρουτζομάγαζα και στα eshop και παίρνουν τούμπανα κινητά(για τα λεφτά τους) στα 100-150 ευρώ δεν νοιάζονται,ούτε εγώ νοιάζομαι. όπως είπες υπάρχει και η sammy και η sony,γιατί δεν παίρνεις αυτά και να μην δίνεις σημασία στα πολλά κινητά ε? τι σε εννοχλούν ? η θα πρέπει όλοι να συμβιβαστούν με τις δικές σου απόψεις και στυλιστικές επιθυμίες ? οι εταιρείες πάνε να βγάλουνε φράγκα και εμείς να πάρουμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο, προσωπικά έχω δει ένα σωρό αδιάφορα κινητά αλλά δεν κάθομαι να κράζω γιατί δεν μου ταιριάζουν,γιατί για να βγαίνουν κάποιοι τα παίρνουν. θες να σου θυμίσω τι γινόταν παλιά που ο καθένας έφτιαχνε κάτι διαφορετικό ? είχαμε μια sony ericsson και μια nokia + τις λύσεις pro όπως mobile windows κινητά , κάτι blackberry και τέτοια και όλες τις άλλες μάρκες μετρημένες με τις sony-nokia να πουλάνε κινητά που τους κόστιζαν 50 ευρώ για 500-600 και να βγάζουν τα κέρατα τους ενώ δεν πρόσφεραν τίποτα , ενώ τώρα όποιος "εσχροκερδεί" απλά δεν μπορεί να πουλήσει με εξαίρεση τους μεγάλους που πουλάνε με το όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα