ZisisRock Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ρε παιδά μήπως μπορεί κανείς να μου πεί το πάχος των thermal pads για την παραπάνω κάρτα γραφικών; Ορίστε και μια φωτογραφία που θα σας βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γιατί να τα πειράξεις; Εγγύηση δεν έχει; Εσύ πρέπει να τα μετρήσεις με παχυμετρο στις άκρες που δεν έχουν πατηθεί από ηλεκτρονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZisisRock Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν θέλω ακόμα να τα πειράξω προφανώς. Εγγύηση έχει παρόλα αυτά δεν χάνεται αν την ανοίξεις. Απλώς ρωτάω ακαδημαϊκα και για το μέλλον. Κάποια εκτοίμιση με βάση την εικόνα για να μην μπαίνω στον κόπο να την ανοίγω και να μετράω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Από πάνω δεν φαίνεται. Ίσως είναι 1mm ίσως όμως είναι και 1,5mm ή 0,5mm. Θελει μέτρημα αν στο μέλλον χρειαστεί αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZisisRock Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Έγω έτσι όπως το μέτρησα απ'τα πλάγια του cooler, βρήκα ότι το παχύ είναι 2mm και όλα τα άλλα 0,5mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ε τότε τόσο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κάποιες ψύκτρες στην βίδα τους έχουν αυτοκόλλητο όποτε αν φυγειωή σκιστει παει η εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Λίγο πιο παχύ να πάρεις δεν πειράζει. Εναλλακτικά παίρνεις τη Κ5 Pro και ξενοιάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Λίγο πιο παχύ να πάρεις δεν πειράζει. Εναλλακτικά παίρνεις τη Κ5 Pro και ξενοιάζεις. Φυσικά πειράζει το πιο παχύ. Δεν θα κουμπώνει σωστά στο όλο cooler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZisisRock Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στην συγκεκριμένη κάρτα δεν υπάρχει αυτοκόλλητο άρα δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση. Δεν έχω θέματα με την ψύξη απλά έκανα την ερώτηση έτσι ώστε αν ποτέ χρειαστεί να ξέρω τι να αγοράσω. Έχει δίκιο ο GeorgeSmirlis πρέπει να είναι το σωστό μέγεθος ούτε πιο παχύ ούτε πιο λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φυσικά πειράζει το πιο παχύ. Δεν θα κουμπώνει σωστά στο όλο cooler. Αν είναι 1mm πάχος και πάρει 1,2mm μια χαρά κουμπώνει. Δε μιλάμε για διπλάσιο παραπάνω. Λίγο είπα. Δεν είναι έλασμα, πορώδες υλικό είναι. Αν μπορείς να δεις 0.2mm διαφορά σε τέτοιο υλικό... γράψε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν είναι 1mm πάχος και πάρει 1,2mm μια χαρά κουμπώνει. Δε μιλάμε για διπλάσιο παραπάνω. Λίγο είπα. Δεν είναι έλασμα, πορώδες υλικό είναι. Αν μπορείς να δεις 0.2mm διαφορά σε τέτοιο υλικό... γράψε μου. Καλά φυσικά για τέτοιες διαφορές είναι μια χαρά. Νόμιζα από μισό σε ένα και εναμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα