Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος.

Όταν πατάω play σε ορισμένα video στο laptop, είτε είναι από youtube, είτε είναι από video που μου στέλνουν φίλοι στο facebook, τα video ανοίγουν και η ανάλυση είναι εντελώς αλλοιωμένη. Βασικά φαίνεται σαν να έχει κάνει υπερβολικά μεγάλο ζουμ και δεν έχω πλήρη εικόνα. Δεν συμβαίνει σε όλα τα βιντεάκια, αλλά έχω επισυνάψει μερικά παραδείγματα να δείτε.

Δοκίμασα να τα ανοίξω και με διαφορετικό brοwser, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Έχει συμβεί σε κάποιον από εσας ή μήπως έχετε καμία ιδ'εα τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω?

post-249934-0-70979000-1495575048_thumb.png

post-249934-0-33762500-1495575058_thumb.png

post-249934-0-92921200-1495575856_thumb.png

post-249934-0-11669000-1495575866_thumb.png

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχει το λάπτοπ ή ποιο μοντέλο είναι;

Κανένα update για drivers είδες;

Σε firefox δοκίμασες; Σε edge;

Αν πατήσεις για full screen πάλι είναι ζουμαρισμένο;

Στο τελευταίο screen πάτησες το τρίτο κουμπάκι από δεξιά;

EDIT:

Σε ένα άλλο φόρουμ κάποιος είπε ότι απενεργοποίησε το peperflash (PPAPI) στον chrome και έστρωσε.

Παραθέτω το μήνυμα...

Not that anyone's interested, but I solved this so I'll post the solution for the sake of anyone Googling this issue in the future.

The answer involved plugins. To see the plugins in Chrome type

chrome://plugins/

in the address bar.

You have to click on "Details" on the upper right of the plugins page to see the separate Flash plugins. I had 3 Flash plugins. One of them was called "Pepperflash". The name isn't obvious unless you look at the file path next to "Location:".

I disabled Pepperflash. This solved the problem. Don't ask me how or why.

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιώ chrome αλλά αυτό μοιάζει σαν την επιλογή zoom in (μεγένθυνση) που βγαίνει με δεξί κλικ σε flash αντικείμενα

αν ήταν κάτι τέτοιο τότε με δεξί κλικ θα πρεπε τώρα να δίνει την αντίστροφη επιλογή zoom out (σμίκρυνση) ή reset (επαναφορά) κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...