Glouidas Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλήσπερα φίλοι μου ,θα ήθελα να ρωτήσω αμα πάρω την Palit Geforce GTX 1050Ti θα λειτούργει με μια παλιά motheboard την fujitsou D218-12.Γενικά δεν κατέχω και τόσο πολύ απο hardware και δεν ξέρω .Το pc μου είναι cpu: Intel Core 2 Duo E8400 motheboard Fujitsu d218-12 ram:ddr2 4gb 333 mhz gpu Msi r7 240 2 gb
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι κανονικα θα λειτουργει δεν θα εχεις κανενα προβλημα βεβαια αν θες να δεις διαφορα καλη πρεπει να αναβαθμισεις και τα υπολοιπα μνημες μητρικη καμια καινουρια, γενικα καλο θα ηταν ενα μηχανημα καινουριο να κανεις η καρτα μονη της δεν κανει και πολλα 2
grab Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 μήπως απαιτούν UEFI οι νέες κάρτες της Nvidia; επίσης τι οθόνη έχεις, μήπως παίρνει μόνο VGA analog; αν ναι, θα χρειαστείς μετατροπέα 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το τροφοδοτικό να σε ενδιαφέρει και το κουτί. Αν έχεις 240άρι/280άρι τροφοδοτικό, πας σε 1050ti με μονό ανεμιστήρα που δεν χρειάζεται εξτρά ρεύμα από το τροφοδοτικό και αρκεί το ρεύμα του Pci. Επίσης αν έχεις μικρό κουτί/sff πας μόνο σε 1050ti Low Profile με μονό ανεμιστήρα επίσης. 2
Glouidas Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ναι κανονικα θα λειτουργει δεν θα εχεις κανενα προβλημα βεβαια αν θες να δεις διαφορα καλη πρεπει να αναβαθμισεις και τα υπολοιπα μνημες μητρικη καμια καινουρια, γενικα καλο θα ηταν ενα μηχανημα καινουριο να κανεις η καρτα μονη της δεν κανει και πολλα Γενικά το ξέρω οτι θέλει αναβαθμιση επειδη ειναι ενα pc 5 ετιας .Μαζεύω λεφτά για νέο build .Ευχαριστώ για το build θα το τσεκάρω οταν βρω χρονο Προς το παρόν παίζω το ovewatch οπότε αργοτερα σιγουρα θα κανω φτιαξω καινουργιο
pita_kontosouvli Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πισι 10ετιας είναι βασικά. Μόνο η κάρτα γραφικών σου είναι νεότερη.
Glouidas Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 μήπως απαιτούν UEFI οι νέες κάρτες της Nvidia; επίσης τι οθόνη έχεις, μήπως παίρνει μόνο VGA analog; αν ναι, θα χρειαστείς μετατροπέα Τα UEFI δεν ξερω τι είναι. Η οθόνη μου ειναι σχετικα καινουργια ειναι μια asus vs247h και εχει και vga και το αλλο το γκρι(δν ξερω πως λεγεται) που εχει η gtx 1050 ti Το τροφοδοτικό να σε ενδιαφέρει και το κουτί. Αν έχεις 240άρι/280άρι τροφοδοτικό, πας σε 1050ti με μονό ανεμιστήρα που δεν χρειάζεται εξτρά ρεύμα από το τροφοδοτικό και αρκεί το ρεύμα του Pci. Επίσης αν έχεις μικρό κουτί/sff πας μόνο σε 1050ti Low Profile με μονό ανεμιστήρα επίσης. Το μόνο πραγμα που δεν ξερω τι ειναι στο pc ειναι το τροφοδοτικο .Και γι αυτο να σου πω φοβαμαι λιγο οποτε μπορει να χρειαστει και τροφοδοτικο.Η palit gtx 1050 ti ειναι μικρή και χωράει και επίσης εχει μονό ανεμιστήρα οπότε μαλον δν θελει ρεύμα απο το τροφοδοτικό
grab Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ναι δε ρωτούσα εσένα για το UEFI (είναι ο αντικαταστάτης του BIOS) επίσημα από την Nvidia αυτές οι κάρτες απαιτούν UEFI αλλά είναι πιθανό και να μην έχει πρόβλημα Επεξ/σία 27 Μαΐου 2017 από grab
Glouidas Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πισι 10ετιας είναι βασικά. Μόνο η κάρτα γραφικών σου είναι νεότερη. Όντως , το πήρα πριν τρία χρόνια για 100 ευρώ ,Αλλα πριν τρία χρόνια που το πηρα δν σκεφτόμουν να παίζω games εκτός απο lol
Hnepes Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Βλέπωντας την συζήτηση, αναφέρεστε ότι γενικά υπάρχει θέμα συμβατότητας των νέων καρτών της nvidia με παλαιές μητρικές λόγω του BIOS? Αν ναι, πώς το εξακριβώνουμε πριν την αγορά της κάρτας; Τα site των κατασκευαστών για τις υλοποιήσεις μιας 1050ti πχ δεν αναφέρει κάτι για UEFI στις προδιαγραφές.Αγοράζουμε και δοκιμάζουμε ρισκάροντας;
grab Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 λάθος μου, το είχα ψάξει για παλιότερες κάρτες και υπέθεσα πως ισχύει και για όλες τις επόμενες αλλά το ξαναέψαξα τώρα και δεν μπορώ να βρω κάποια 10xx κάρτα που να μην έχει hybrid bios δηλαδή που να μην υποστηρίζει κλασσικό legacy bios αν είναι όμως 9xx ή 7xx υπάρχει πιθανότητα να χει κάποιο θέμα επειδή ψάχνοντας για το uefi διάβασα και για άλλα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν με παλιότερες μητρικές, το καλύτερο είναι email στην εταιρεία της κάρτας (asus, msi, evga, zotac, palit κτλ) η αλήθεια είναι ότι δεν τεστάρουν τις κάρτες με παλιές μητρικές αλλά νομίζω πως θα είναι ενήμεροι για προβλήματα από τους χρήστες
Dr_73 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 επίσημα από την Nvidia αυτές οι κάρτες απαιτούν UEFI αλλά είναι πιθανό και να μην έχει πρόβλημα Μόνο οι 1050ti ; Γιατί έχω 1060 σε socket 1156 mobo (χωρίς uefi φυσικά, ούτε update δεν έχει , bios εκδοση του 2009) και παίζει κανονικα. Στο ίδιο είχα πριν 960 4gb και επίσης έπαιζε μια χαρά.
grab Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μόνο οι 1050ti ; Γιατί έχω 1060 σε socket 1156 mobo (χωρίς uefi φυσικά, ούτε update δεν έχει , bios εκδοση του 2009) και παίζει κανονικα. Στο ίδιο είχα πριν 960 4gb και επίσης έπαιζε μια χαρά. όχι, το διόρθωσα, από όσο έψαξα δεν πρέπει να αφορά κάρτες της σειράς 10 καθόλου σε προηγούμενες σειρές εξαρτάται από το αν η κάθε εταιρεία είχε βάλει hybrid bios από μόνη της οπότε άλλες κάρτες έπαιζαν κι άλλες όχι αλλά στη σειρά 10 μάλλον όλες οι κάρτες είναι συμβατές και με bios και uefi
dimitrismt09 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα.. περνώ αφορμή Κ στέλνω εδώ που έχω κάποιες απορίες.. είχα να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου μια 10ετια. Πήρα λοιπόν ryzen 3 1200 μητρική asrock a320 pro 4,κάρτα Nvidia 1050ti 4gb oc windforce,μνήμη ram ddr4 2400 crusial..Τροφοδοτικό κράτησα το παλιό λόγο χρημάτων ένα 500w windmil pro .Θέλω να ρωτήσω το pc μετά από 5 με 10 λεπτά φριζαρι Κ θέλει επανεκκίνηση...Τι φταίει;;τροφοδοτικό παλιό η η ραμ ισως;;;παιχνίδι δεν έχω βάλει ακόμα γτ φοβάμαι λογο τροφοδοτικό ...όποιος μπορεί ας βοηθήσει
gregory22 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αφού άλλαξες ολόκληρο σύστημα.....καλά να πάθεις! λοιπον ένα,ένα θα τα κάνεις όλα. βγάλε μνήμες και κάνε εναλλαγές αν έχεις σε 2 σλοτ και δοκίμασε αν το ξανακάνει. για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι από την κάρτα γραφικών αποσύνδεσέ την και δοκίμασε με την onboard. αν συνεχίζει, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό κι αν το ξανακάνει τότε είναι η cpu.....τσεκάρεις θερμοκρασίες Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από gregory22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα