amplaxoublis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια Πηρα σημερα απο ενα παλικαρι το huawei p9 . Εγινε εργοστασιακη ρυθμιση και παω να μπω με την σειρα μου στο google account... Βαζω λαθος τον κωδικο 3-4 φορες και μετα παταω να τον αλλαξω γιατι τον ξεχασα προφανως. Αφοτου τον αλλαζω μου βγαζει το μηνυμα στον τιλο και ο,τι πρεπει να περιμενω 24 ωρες για να ξαναδοκιμασω να μπω. Καποια λυση ? Eιδα αρκετα βιντεο "bypass" αλλα δεν.
saruman123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Νομίζω 72 ώρες είναι . Πολιτική και προστασία τις Google σε περίπτωση που χαθεί και δεν δηλωθεί.
amplaxoublis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Νομίζω 72 ώρες είναι . Πολιτική και προστασία τις Google σε περίπτωση που χαθεί και δεν δηλωθεί. 24 γραφει. θα αυτοκτονησω χαχαχαχαχα
amplaxoublis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δοκίμασε σε 24 αλλά εγώ ξέρω παραπάνω. Θα δοκιμασω σε κανα 2 ωρο να δουμε.. 72 μπορει να ειναι σε αλλη κατασταση οχι στην δικη μου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Περίμενε 24 όσο κανείς αποτυχημένες προσπάθειες πολύ πιθανό να μεγαλώσει ο χρόνος
amplaxoublis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Περίμενε 24 όσο κανείς αποτυχημένες προσπάθειες πολύ πιθανό να μεγαλώσει ο χρόνος Α τελεια χαχαχαχα γιαυτο δεν μπαινει ακομα..
amplaxoublis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγώ κάτι ξέρω και λέω 72 ώρες Γιατι γραφει 24 ομως η βλακεια... Το χειροτερο ειναι οτι δεν σου γραφει και ποσο απομενει εστω.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Διαβαζω,διαβαζω,και τιποτα ουσιωδες δεν βλεπω... Και θα κανω την χαζη ερωτηση φιλε μου:"Το παλικαρι που σου πουλησε το p9" ,ειχε αφαιρεσει λογαριασμο google και μοτιβο,πριν γινει η "εργοστασιακη ρυθμιση" ;;;. Διακρινω λιγη αγνοια,γι'αυτο κανω την ερωτηση
amplaxoublis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jOAnqqMKNYs Ενα μεγαλο μπραβο στο παλικαρι που το εφτιξε. Εψαχνα να βρω βιντεακι για nougat και βρηκα . Διαβαζω,διαβαζω,και τιποτα ουσιωδες δεν βλεπω... Και θα κανω την χαζη ερωτηση φιλε μου:"Το παλικαρι που σου πουλησε το p9" ,ειχε αφαιρεσει λογαριασμο google και μοτιβο,πριν γινει η "εργοστασιακη ρυθμιση" ;;;. Διακρινω λιγη αγνοια,γι'αυτο κανω την ερωτηση Ναι κανονικα. Στην ουσια εγω φταιω που πατησα λαθος κωδικο 4 φορες περιπου και μετα τον αλλαξα γιατι τον ειχα ξεχασει ή θα τα εκανα χειροτερα
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν ειχες βαλει σωστο κωδικο εστω και μετα απο απανωτες φορες(ισως σου εβγαζε μνμ για χρονοκαθυστερηση μετα απο καποιες λανθασμενες) και δεν ειχες προβει σε αλλαγη κωδικου,θα το ειχες ξεκλειδωσει απο χτες. Το βιντεο δεν το ειδα ολο. Βαρεθηκα. Υποθετω οτι ισως ετυχε το timing βιντεο με google ,και νομιζεις οτι οφειλεται στο βιντεο. Επαναλαμβανω οτι δεν το ειδα ολο
amplaxoublis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν ειχες βαλει σωστο κωδικο εστω και μετα απο απανωτες φορες(ισως σου εβγαζε μνμ για χρονοκαθυστερηση μετα απο καποιες λανθασμενες) και δεν ειχες προβει σε αλλαγη κωδικου,θα το ειχες ξεκλειδωσει απο χτες. Το βιντεο δεν το ειδα ολο. Βαρεθηκα. Υποθετω οτι ισως ετυχε το timing βιντεο με google ,και νομιζεις οτι οφειλεται στο βιντεο. Επαναλαμβανω οτι δεν το ειδα ολο Μπορει και συμφωνω και για τα 2 . χαχαχα παλι καλα το ανοιξα χωρις κανενα προβλημα.. Υπεροχο κινητο το p9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα