kostas1127 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας ειμαι 18 χρονων γραφω πανελληνιες και ξερω οτι θα πατωσω οποτε σκεφτομουν να μπω στο ΙΕΚ της αναβυσσου δημοσιο ιεκ το οποιο εχει διοικηση επιχειρησεων και μοναδων φιλοξενιας/μαγειρικη/ζαχαρωπλαστικη ειναι δωρεαν η εκπαιδευση και θελει ομως λιγα ατομα να μπουν στην σχολη 75 για τα τουριστικα αν μπω πιστευετε ειναι καλη σχολη και σαν ειδικοτητα? ξερω ειναι ιεκ αλλα απο απολυτηριο λυκειου καλυτερο δεν ειναι? και επισης ειναι αναγνωρισμενα τα ιεκ στην ευρωπη? γιατι μπορει να φυγω γερμανια πιστευετε αναγνωριζονται τα ιεκ? 1
kostas1127 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 οσο και να διαβασω δεν κανω τιποτα δυστυχως μαθηματικα δεν μπορω να τα καταλαβω καθολου και να τα ξαναπιασω απο τωρα ειναι πολυ αργα δεν εχω επιλογη ετσι κ αλλιως γνωριζω 3 διαφορετικες γλωσσες ρωσσικα,αγγλικα(αριστα),γερμανικα οποτε εχω καπια επιλογη με τα τουριστικα απλα θελω να μαθω αν αναγνωριζονται στο εξωτερικο
zianna Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 οσο και να διαβασω δεν κανω τιποτα δυστυχως μαθηματικα δεν μπορω να τα καταλαβω καθολου και να τα ξαναπιασω απο τωρα ειναι πολυ αργα δεν εχω επιλογη ετσι κ αλλιως γνωριζω 3 διαφορετικες γλωσσες ρωσσικα,αγγλικα(αριστα),γερμανικα οποτε εχω καπια επιλογη με τα τουριστικα απλα θελω να μαθω αν αναγνωριζονται στο εξωτερικο Όχι δεν αναγνωρίζονται, παρόλες τις λαλακίες που λένε για δήθεν αναγνώριση στο εξωτερικό.Για να αναγνωριστεί κάτι θα πρέπει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην εκπαιδευτική κλίμακα της ξένης χώρας. Αν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του ΙΕΚ, κι ακόμα αν υπάρχει τέτοια βαθμίδα αλλά δεν υπάρχει η συγκεκριμένη ειδικότητα, θα σου αναγνωριστεί μία τρύπα στο νερό. Εξάλλου στο εξωτερικό η εμπειρία μετράει κι όχι τα πόσα κwλόχαρτα έχει κάποιος, γιατί το χαρτί των ΙΕΚ κwλόχαρτο είναι. Και στον τουριστικό κλάδο η εμπειρία μετράει πάνω απ'όλα, το σέρβις, μπαρ και οι κουζίνες είναι φίσκα από άτομα με απολυτήρια γυμνασίου και λυκείου. 1
panosno1com Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 δωσε του χρονου και περνα σε καποιο τμημα διοικησης τουριστικων επιχειρησεων (της Πατρας ξανανοιγει απ το νεο ακαδημαικο ετος by the way )
Loto2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Στις 23/5/2017 στις 8:26 ΜΜ, kostas1127 είπε Καλησπερα σας ειμαι 18 χρονων γραφω πανελληνιες και ξερω οτι θα πατωσω οποτε σκεφτομουν να μπω στο ΙΕΚ της αναβυσσου δημοσιο ιεκ το οποιο εχει διοικηση επιχειρησεων και μοναδων φιλοξενιας/μαγειρικη/ζαχαρωπλαστικη ειναι δωρεαν η εκπαιδευση και θελει ομως λιγα ατομα να μπουν στην σχολη 75 για τα τουριστικα αν μπω πιστευετε ειναι καλη σχολη και σαν ειδικοτητα? ξερω ειναι ιεκ αλλα απο απολυτηριο λυκειου καλυτερο δεν ειναι? και επισης ειναι αναγνωρισμενα τα ιεκ στην ευρωπη? γιατι μπορει να φυγω γερμανια πιστευετε αναγνωριζονται τα ιεκ? Καλησπέρα φίλε απαντάω μετά από πολλά χρόνια, τελικά τι έκανες πηγές σε ΙΕΚ πως είναι ο εργασιακός κλάδος του τουρισμού γιατί θέλω και εγώ να ασχοληθώ
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Loto2021 είπε Καλησπέρα φίλε απαντάω μετά από πολλά χρόνια, τελικά τι έκανες πηγές σε ΙΕΚ πως είναι ο εργασιακός κλάδος του τουρισμού γιατί θέλω και εγώ να ασχοληθώ Τυχερός είσαι. Μπαίνει ακόμα ο χρήστης οπότε θα το δει και θα σου απαντήσει. 1
Loto2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τυχερός είσαι. Μπαίνει ακόμα ο χρήστης οπότε θα το δει και θα σου απαντήσει. Για να δούμε 😃
kostas1127 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σπούδασα τουριστικά σε κολέγιο αλλά δεν ασχολήθηκα και τώρα δουλεύω customer support. Πολύ εκμετάλλευση φίλε μου. Ειδικά σεζόν Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από kostas1127 1
Gingerbread Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Υποτίθεται ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας αλλά αντί να προστατευτεί το εργατικό δυναμικό από την κυβέρνηση αντιμετωπίζονται σαν τεμπέληδες επειδή δεν θέλουν να κοιμούνται στο σπιτάκι του σκύλου. 1
Loto2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, kostas1127 είπε Σπούδασα τουριστικά σε κολέγιο αλλά δεν ασχολήθηκα και τώρα δουλεύω customer support. Πολύ εκμετάλλευση φίλε μου. Ειδικά σεζόν Ξανά σπούδασες κάτι άλλο ή απλώς άλλαξες κλάδο;
kostas1127 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Άλλαξα κλάδο. Δεν θέλω να σου αλλάξω την γνώμη. Υπάρχουν άτομα που τους αρέσουν τα ταξίδια κλπ. Απλά ετοιμάσου να φας καλά στην αρχή. Εμπειρία είναι, δοκίμασε το. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα