Προς το περιεχόμενο

Hp b110 προβλημα με κεφαλη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν hp b110 αρκετο καιρο ο οποιος δουλευε σωστα μεχρι προσφατα.Μια ωραια μερα λοιπον που ελειπα,πηγαν και εκτυπωσαν με κλειστο το καπακι τροφοδοσιας με αποτελεσμα να μασησει το χαρτι και να το βγαλει τσαλακωμενο και οχι σωστα εκτυπωμενο.

 

Απο εκεινη την στιγμη μου βγαζει μυνημα "Prinhead is missing or damaged".Εχω δοκιμασει να κανω καθαρισμο και επανατοποθετη κεφαλης,reset του εκτυπωτη με διαφορες παπατζες στο ιντερνετ που πατας σε σβηστη οθονη τυφλα τα touch κουμπια του και σε βαζει σε ενα factory mode.Μεχρι και την μπαταρια της πλακετας εβγαλα μπας και.Το μυνημα παραμενει.

 

Το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει να παρω καποια ανακατασκευασμενη κεφαλη απο ebay ή να τον στειλω για ανακυκλωση και τα λεφτα που θα δωσω για κεφαλη να τα προσθεσω ωστε να παρω εαν καλυτερο.

 

Η χρηση ειναι απλη οικιακη,απλα στον συγκεκριμενο γεμιζω τα μελανια μονος μου τσαμπα.Λετε να παιξει ή μπα;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Μέσα από το service menu θα έπρεπε να σου κάνει reset. Βγάζεις και ξαναβάζεις την κεφαλή και λογικά θα πρέπει να είσαι κομπλέ. Έχω ένα Hp D5460 όπου του έκανα αυτό ακριβώς. 

 Ψάξε λίγο τις επιλογές του service menu μήπως έχει επιλογή να διαγράψεις το σφάλμα (bad checksum ή κάτι τέτοιο ) - αλλά μιας και είναι διαφορετικό μοντέλο κάποια πράγματα πιθανόν να μην είναι ίδια.

 Ρίξε επίσης μια ματιά εδώ - http://inkjet411.com/?page_id=1813 στο pdf των διαγνωστικών , ίσως βρεις κάτι που θα σε βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κανει reset απο το service menu και επανατοποθετηση κεφαλης.Απλα φοβαμαι μην εχει προβλημα η πλακετα που επικοινωνει η κεφαλη και οχι η ιδια κεφαλη.Θα τσεκαρω και το link που εστειλες.

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...