Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά πριν βδομάδες

ενημερωτικά

είχε παίξει το 6950 στα 69 ευρώ (στον Κωτσόβολο νομίζω)

και το 6970 αν θυμάμαι στα 79 ευρώ (σε εγκαίνια στο MM Πάτρας).

Μπορεί να είναι προσφορά ίσως αυτό εδώ

αλλά οπωσδήποτε μπορούν και πολύ καλύτερα.

Κατά ...συνήθεια

οι γερές προσφορές σε καλά HP πολυμηχανήματα παίζουν γύρω στα 65-69 ευρώ.

(Και δε μιλάμε για HP πολυμηχανήματα χαμηλών σιερών που και αυτά έχουν παίξει στα 35-45 ευρώ.)

Ενημερωτικά το λέω για τη γενικότερη αίσθηση από την εμπειρία των προσφορών.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά, δεν παίρνει generic μελάνια. Το έχω.

Δημοσ.

Παρομοίως το είχα ψάξει κι εγώ όταν είχε βγει στα 69 ευρώ το παραπλήσιο HP OfficeJet 6950

και ούτε κι εγώ βρήκα διαθεσιμότητα σε generic μελάνια.

Βασικός λόγος για να αποφύγεις ένα μηχάνημα.

Δημοσ.

ναι με τον καιρό θα βγουν

δεν ήταν κάτι το μη αναμενόμενο

αλλά αν είναι να κρέμεσαι από την εμπορικότητα και τη διαθεσιμότητα

καταλαβαίνεις ότι έχεις περιορισμένες επιλογές ακόμα τουλάχιστον

και οπωσδήποτε πιο περιορισμένες από άλλα ΗΡ...

Δημοσ.

Το παρόν ξαναβγήκε σε διαθεσιμότητα στο public και έκανε και price match το πλαίσιο.

Στα 79 ευρώ νομίζω είναι φοβερή ευκαιρία και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Το πήρα από Public πριν από μερικές μέρες με 79€. Πολύ καλό φαίνεται για τα λεφτά του, αν και ξενέρωσα λίγο με το γεγονός ότι δεν μπορείς να σκαναρεις/αντιγράψεις αυτόματα έγγραφα δύο πλευρών. Το dual side του, στην πράξη σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις δύο διαφορετικές σελίδες μιας όψης και να σου τα αντιγράψει σε ένα φύλλο μπροστά-πισω.

Τα αυθεντικά μελάνια του είναι επίσης σε αρκετά τσιμπημενες τιμές, αν και πρόλαβα τα 903XL από Κωτσόβολο σε μισή τιμή.

Δημοσ.

Είναι μοντέλο του 2016 και ήδη άρχισαν να βγαίνουν συμβατά. Η κατάσταση μόνο προς το καλύτερο θα πάει στα μελάνια.Το πλαίσιο το δίνει με 3ετη εγγύηση HP αρκεί να κανείς register με το σειριακό μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά. Το feature που αναφέρεις δεν το έχουν πολύ ακριβότερα πολυμηχανήματα , όχι αυτό με τα 79 ευρώ. Το γεγονός ότι είναι full διαδικτυακό και ότι είναι και fax νομίζω είναι πολύ πιο σημαντικά. Και πάλι ξαναλέω για τα 79 ευρώ, όχι για τα 150 που είχε αρχική.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...