Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο μικρό και να είναι το drone είναι ένα μη επανδρωμένο όχημα και όχι cool  gadgetακι  όπως θέλει να το περάσει ο καθένας... και άρα παράνομο να το πετάς σε κατοικημένες περιοχές, μέσα/επάνω από ξένη ιδιοκτησία και μέχρι τα 50 μέτρα ύψος & πλάτος με οπτική επαφή. 

Πες τα... τις προαλλες πέρασε το globalhawk πάνω απο το σπίτι μου. Πηρα κατευθειαν τηλεφωνο τον Κουγια να τραβηξουμε ενα εξωδικο στο US AirForce.

Δεν μιλω καν βεβαια για την Aegean που καθε 2-3 εχει κανει σουρωτηρι το FIR του σπιτιου μου.

• Like 2
Δημοσ.

Φέρνω το drone και ποπ κορν, στησε το αεροβόλο εσύ και όταν έρθουν οι μπάτσοι πες τους αυτά που λές και εδω...

Γιατί θα με δεις ?

Ούτε που θα καταλάβεις από πού θα την φας ?

Άντε μετά βγάλε ένταλμα να μπεις σπίτι μου να το μαζέψεις το μπλιμλικι σου

Άσε που όταν θα φας την αγωγή και θα πας σε δικηγόρο ο οποίος με το καλημέρα θα σου ζητήσει 500 για να ξεκινήσει την υπόθεση θα σου κοπούν τα πόδια …

Δημοσ.

Γιατί θα με δεις ?

Άσε που όταν θα φας την αγωγή και θα πας σε δικηγόρο ο οποίος με το καλημέρα θα σου ζητήσει 500 για να ξεκινήσει την υπόθεση θα σου κοπούν τα πόδια …

Κάνεις ένα λάθος... εσύ δε θα τον δεις... αυτός θα σε γράφει και θα σε βλέπει. και αν εσύ με το φλωροβόλο σου μπορείς να πετύχεις drone θα είσαι και εσύ ένας από αυτούς τους κομάντο που παίζουν airsoft και νομίζουν ότι είναι καταδρομείς... και ναι αν  ρίξεις το drone ετοιμάσου... γιατί  αυτοί που έχουνε drone έχουν και το ρευστό να έχουν δικηγόρο. και υπόψιν, αν σε πάρει κάποιος χαμπάρι νομίζω ότι δε θα κινηθεί τόσο νομικά εναντίων σου όσο εκδικητικά, έτσι δλδ που κινείσαι εσύ εναντίων κάποιου που έχει drone. γιατί έτσι.   

Δημοσ.

Κάνεις ένα λάθος... εσύ δε θα τον δεις... αυτός θα σε γράφει και θα σε βλέπει. και αν εσύ με το φλωροβόλο σου μπορείς να πετύχεις drone θα είσαι και εσύ ένας από αυτούς τους κομάντο που παίζουν airsoft και νομίζουν ότι είναι καταδρομείς... και ναι αν  ρίξεις το drone ετοιμάσου... γιατί  αυτοί που έχουνε drone έχουν και το ρευστό να έχουν δικηγόρο. και υπόψιν, αν σε πάρει κάποιος χαμπάρι νομίζω ότι δε θα κινηθεί τόσο νομικά εναντίων σου όσο εκδικητικά, έτσι δλδ που κινείσαι εσύ εναντίων κάποιου που έχει drone. γιατί έτσι.   

Φίλε μου βρίσκεσαι σε σύγχυση ,διάβασες το post μου ?

Και εγώ έχω drone αλλά το πετώ σε βουνά κλπ ,

Θέλω να τονίσω την ανάγκη να υπάρχει κοινή λογική και να μην γίνει ο κακός χαμός που βλέπω να γίνετε

Το αν θα το πετυχω η όχι είναι θέμα τύχης ικανότητας ,βέβαια αν δεν με ενοχλεί δεν θα του ρίξω .

Αλλά γιαti  τέτοιο πάθος από μέρους σου ?σου έριξαν drone ?

Δημοσ.

Φίλε μου βρίσκεσαι σε σύγχυση ,διάβασες το post μου ?

Και εγώ έχω drone αλλά το πετώ σε βουνά κλπ ,

Θέλω να τονίσω την ανάγκη να υπάρχει κοινή λογική και να μην γίνει ο κακός χαμός που βλέπω να γίνετε

Το αν θα το πετυχω η όχι είναι θέμα τύχης ικανότητας ,βέβαια αν δεν με ενοχλεί δεν θα του ρίξω .

Αλλά γιαti  τέτοιο πάθος από μέρους σου ?σου έριξαν drone ?

Είμαι επαγγελματίας και πετούσα Drone για χαρτογραφική χρήση πολύ πριν ξυπνήσει γενικά το θέμα με τα Drone. Τώρα με τον πιο ηλίθιο και αυστηρό νόμο ανά τον κόσμο, εγώ πλέον για να μπορώ να δουλέψω ΠΡΕΠΕΙ να είμαι παράνομος. και έρχομαι και ρωτάω εγώ να το κλείσω το γραφείο? είναι επικίνδυνα λένε τα drone... Θα πέσουν σε κεφάλια... θα σκοτωθεί κόσμος... 0 περιστατικά παγκοσμίος. όταν λες ο κακός χαμός τι εννοείς? από τα πολλά drone που πετάνε στην Ελλάδα? 5 χρόνια ακόμα δεν έχω δει ακόμα να πετάει κάποιο (στην Ελλάδα).

Το πρόβλημα μου είναι όταν βγάζω εγώ το δικό μου για την δουλειά, το οποίο δεν έχει καν τηλεκατευθυνση με χειριστήριο, αλλά είναι μέσο λάπτοπ ή ipad ο χειρισμός του, και έχει κοντά 60.000 ευρώ σε κόστος απόκτησης ε δε γουστάρω να μου πυροβολάνε την περουσία μου. πως να το κάνουμε δλδ. βγάζω σπυράκια όταν ο καθένας λέει για όπλα και σκοποβολή κτλ... και έχει συμβεί... και δε το πέτυχε... και ευτυχώς έγινε αντιληπτός... και το μόνο που θα πω ότι δε θα ξανα τολμήσει να ακουμπήσει όχι drone αλλά όπλο γενικότερα. 

Δημοσ.

Είμαι επαγγελματίας και πετούσα Drone για χαρτογραφική χρήση πολύ πριν ξυπνήσει γενικά το θέμα με τα Drone. Τώρα με τον πιο ηλίθιο και αυστηρό νόμο ανά τον κόσμο, εγώ πλέον για να μπορώ να δουλέψω ΠΡΕΠΕΙ να είμαι παράνομος. και έρχομαι και ρωτάω εγώ να το κλείσω το γραφείο? είναι επικίνδυνα λένε τα drone... Θα πέσουν σε κεφάλια... θα σκοτωθεί κόσμος... 0 περιστατικά παγκοσμίος. όταν λες ο κακός χαμός τι εννοείς? από τα πολλά drone που πετάνε στην Ελλάδα? 5 χρόνια ακόμα δεν έχω δει ακόμα να πετάει κάποιο (στην Ελλάδα).

Το πρόβλημα μου είναι όταν βγάζω εγώ το δικό μου για την δουλειά, το οποίο δεν έχει καν τηλεκατευθυνση με χειριστήριο, αλλά είναι μέσο λάπτοπ ή ipad ο χειρισμός του, και έχει κοντά 60.000 ευρώ σε κόστος απόκτησης ε δε γουστάρω να μου πυροβολάνε την περουσία μου. πως να το κάνουμε δλδ. βγάζω σπυράκια όταν ο καθένας λέει για όπλα και σκοποβολή κτλ... και έχει συμβεί... και δε το πέτυχε... και ευτυχώς έγινε αντιληπτός... και το μόνο που θα πω ότι δε θα ξανα τολμήσει να ακουμπήσει όχι drone αλλά όπλο γενικότερα. 

Φιλέ καταλαβαίνω ότι έχεις θέμα και το κατανοώ

Όμως όταν λέω ο κακός χαμός εννοώ ότι το Πάσχα στο χωριό μου στην ανάσταση πετάγανε 5 στον αέρα και το κυριότερο τα πετάγανε παιδάκια 12 χρονών

Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα το θέμα απαιτεί ευθηνή που οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν.

Τώρα για το παράδειγμα που ανέφερες πιστεύω ότι στάθηκες τυχερός γιατί θα μπορούσες να πέσεις σε κανένα τρελό η μεθυσμενο η μπραβο η μαφιοζο  και να πυροβολούσε και >>εσένα>>

Βεβαία ισχύει και το αντίθετο γιαυτο θα πρεπειι να αποφεύγονται οι εντάσεις

Δημοσ.

Τι στρεσάρεστε οι αντίθετοι ρε παιδιά. Μοδα είναι θα περάσει.

Είναι και προσιτό και έχει πλάκα. Τι κράζετε τον κόσμο...

Εγώ είχα αεροπλανάκι και με την τρίτη πτήση μου έμεινε μόνο το μοτεράκι και η Futaba από την σύγκρουση. Άλλοι έκλαιγαν με τα ελικοπτεράκια που όταν έσκαγαν κάτω χτυπιόντουσαν μέχρι το μεγαλύτερο κομμάτι να είναι ένα πόντο...

Το μόνο που δεν μου αρέσει με τα drones είναι ότι δεν έχει καμία μαγεία το θέμα. Το πήρες, το πετάς, βλέπεις από την κάμερα, μπράβο... βάλτο τώρα στο ντουλάπι γιατί δεν έχει καμία διαφορά είτε πετάς drone είτε δένεις κάμερα σε μπαλόνι.

Να μου πείς ότι κάνουν αυτά που κάνουν αυτοί εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=hyGJBV1xnJI

Δημοσ.

Γιατί θα με δεις ?

οκ μάλλον έχουμε να κάνουμε με τον american sniper.Απλά φίλε μου αυτό που λες δεν έχει λογική.Και εγώ θα σε βρω με το νόμο της ζούγκλας που ακολουθείς και εσύ κλπ κλπ κλπ...Υπάρχει νόμος καλώς ή κακώς (αν όντως πετάς quadcopterπρεπει να τον ξέρεις) που απαγορεύει την πτήση πάνω απο κατοικημένες περιοχές άρα δεν έχεις ιδέα απο αυτόν και απλά λες κάτι για να πείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...