Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επόμενο της drone είναι έτοιμη να παρουσιάσει η DJI σε ειδική παρουσίαση στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 24 Μαΐου, κυκλοφορώντας μάλιστα σήμερα και ένα μικρό βίντεο.

Στο teaser video βλέπουμε αρχικά τις αντιδράσεις ατόμων που έχουν την πρώτη τους επαφή με το νέο drone ενώ εκτός από εντυπωσιακά εναέρια πλάνα, το βίντεο περιλαμβάνει και πολλά εσωτερικά πλάνα κάτι που θα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Αν και τον περασμένο μήνα υπήρξε μια σχετική αν και ανεπιβεβαίωτη διαρροή, αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που δίνει η DJI για ένα drone που θα διακρίνεται για το μέγεθος του. Αυτό σύμφωνα και με το βίντεο που έχει διαρρεύσει, θα έχει την ονομασία Spark και θα είναι μικρότερο ακόμα και από αυτό του Mavic Pro το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το μικρότερο drone της DJI.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο βίντεο είναι η δυνατότητα πτήσης ακόμα και σε περιορισμένο χώρο για το drone όπως μια βιβλιοθήκη ή σε κτίρια υπό κατασκευή, κάτι που πιθανόν δηλώνει την παρουσία συστήματος αποφυγής εμποδίων. Περισσότερα θα μάθουμε στις 6.30μμ ώρα Ελλάδος την προσεχή Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένου και της τιμής που θα πρέπει να είναι μικρότερη από αυτή των $999 που κοστίζει το Mavic Pro.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

Απο αυτή την εταιρία που σου λεει που θα πεταξεις αυτο που πληρωσες με τα λεφτά σου.... τιποτα. Κριμα αλλα τιποτα. 

Δημοσ.

Bλέπω δικηγόρους για μηνύσεις σε drones να βγάζουν τρελό χρήμα....

Όσο μικρό και να είναι το drone είναι ένα μη επανδρωμένο όχημα και όχι cool  gadgetακι  όπως θέλει να το περάσει ο καθένας... και άρα παράνομο να το πετάς σε κατοικημένες περιοχές, μέσα/επάνω από ξένη ιδιοκτησία και μέχρι τα 50 μέτρα ύψος & πλάτος με οπτική επαφή. 

Δημοσ.

Οκ πρέπει να υπάρχουν κανόνες που να αφορούν τα Drones όμως άλλο τα "κανονικά" Drones τα μη επανδρωμένα όπως αναφέρθηκε οχήματα,που ενδέχεται με αλόγιστη χρήση να προκαλέσουν πρόβλημα με εναέριες συγκοινωνίες κλπ και άλλο τα μινι άκακα"gadjets" όπως παιχνίδια,μικρά ελικοπτεράκια που ελένχεις με κινητό κλπ μην αρχίσουμε να τα δαιμονοποιούμε τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ολοι αυτοι που δεν εχουν drones τους αρεσουν ολες αυτες οι ηλιθιες νομοθεσιες που

ταχα μου φροντιζουν για την ασφαλεια μας?

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί είναι ωραίο την ώρα που κάθεσαι στο σαλόνι σου με ανοικτές τις κουρτίνες να πετάει ο άλλος το drone και να σε βιντεοσκοπεί .

• Like 1
Δημοσ.

Και άλλη όρεξη δεν έχω να κάθομαι να πετάω το drone για να δω τι κάνει ο άλλος στο σαλόνι του. Αιντε Αιντε

Δημοσ.

Ρε ξεκολληστε με τα κακιασμενα drone που θελουν να δουν το καλλιγραμμο κορμι σας ή της γκομενας σας γυμνο....

Αν ποτε ειχατε πεταξει drone θα ξερατε πως η καμερα ειναι ευρυγωνια και δεν ειναι φτιαγμενη να τραβα την αρχοντομουτσουναρα σας αλλα τοπια. Δεν ξεχωριζεις καν ποιος ειναι στα 20 μετρα.

Επισης ειναι αδυνατον να χρησιμοποιηθει κατασκοπευτικα παλι λογω της φασαριας που κανει.... αλλα ειπαμε ο σκοπος ειναι να πουμε την π@π@ρι@ μας εδω μεσα.

Αν θελω να κατασκοπευσω καποιον παιρνω τηλεφακο και στηνομαι σε καταλληλο σημειο και ξερω μεχρι και που εχει μπιμπικια....

Το μονο που στεκει και μαλιστα πολυ ειναι πολυ σοβαρο ειναι το θεμα της ασφαλειας - πτωσης. Εκει θα ηθελα ακομα και αυτα τα μικρα να ασφαλιζονται. Μπορει πολυ ευκολα, να γινει πολυ μεγαλη ζημια, πχ απηρια πτησης χαμηλα και να μου το φερει στη μουρη με ολη την ταχυτητα του καποιος...

• Like 3
Δημοσ.

Οκ πρέπει να υπάρχουν κανόνες που να αφορούν τα Drones όμως άλλο τα "κανονικά" Drones τα μη επανδρωμένα όπως αναφέρθηκε οχήματα,που ενδέχεται με αλόγιστη χρήση να προκαλέσουν πρόβλημα με εναέριες συγκοινωνίες κλπ και άλλο τα μινι άκακα"gadjets" όπως παιχνίδια,μικρά ελικοπτεράκια που ελένχεις με κινητό κλπ μην αρχίσουμε να τα δαιμονοποιούμε τα πράγματα.

Χα χα άκακα "gadgets".. Θέλω να δω να το λες αυτό σαν δικαιολογία στο δικαστήριο... Δεν εχεις ιδεα για τον νομο που πλεον ειναι σε ισχυ απο 1/1/2017.... ρίξτου μια ματιά για το καλό σου...

Γιατι ολοι αυτοι που δεν εχουν drones τους αρεσουν ολες αυτες οι ηλιθιες νομοθεσιες που ταχα μου φροντιζουν για την ασφαλεια μας?

Για τον ίδιο λόγο που όλοι αυτοί που δεν έχουν αυτοκίνητο τους αρέσει ο ΚΟΚ!

...αλλά τι λέω σύμφωνα με τις διαφημίσεις της DJI του Γερμανού και κάθε τεχνολογικού site τα drones είναι ένα ακόμα cool gadget που θα δώσει περισσότερα like και προσοχή στον κάτοχό του! Αυτόν τον κάτοχο που πριν από 2-3 χρόνια, όταν δεν ήταν στην μόδα τα drones ... δεν ήθελε να ακούσει για αερομοντελισμό... δεν μπορούσε να βγάζει selfie βλέπεις με αυτά!

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες κατανοώ το πλαίσιο που θα πρέπει να μπει ώστε να υπάρχει μια ασφάλεια ,δηλαδή να μην μπορείς να το πετάς σε πλατειές κλπ

Αλλά σε βουνά και λαγκάδια δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί κανένας

Σχετικά με το θέμα του σαλονιού όμως με νομιμοποιούν έτσι ώστε να την στήσω με το αεροβόλο επάνω από το σπίτι μου και όποιο πάρει ο χάροςμ,

Τι θα μου κάνουν ?μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας επάνω από το σπίτι μου?

Υπάρχουν και μικρά drones με κάμερα που είναι και σχετικά αθόρυβα οπότε το επιχείρημα για τον ευρυγωνιο φακό δεν στέκει 

Δημοσ.

Η αντιdrone υστερια παει συννεφο μ αρεσει που μερικοι θυμηθηκαν οτι

υπαρχουν νομοι,κριμα που δεν υπαρχουν νομοι γι αυτους που γραφουν ασχετες βλακειες.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες κατανοώ το πλαίσιο που θα πρέπει να μπει ώστε να υπάρχει μια ασφάλεια ,δηλαδή να μην μπορείς να το πετάς σε πλατειές κλπ

Αλλά σε βουνά και λαγκάδια δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί κανένας

Σχετικά με το θέμα του σαλονιού όμως με νομιμοποιούν έτσι ώστε να την στήσω με το αεροβόλο επάνω από το σπίτι μου και όποιο πάρει ο χάροςμ,

Τι θα μου κάνουν ?μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας επάνω από το σπίτι μου?

Υπάρχουν και μικρά drones με κάμερα που είναι και σχετικά αθόρυβα οπότε το επιχείρημα για τον ευρυγωνιο φακό δεν στέκει 

Φέρνω το drone και ποπ κορν, στησε το αεροβόλο εσύ και όταν έρθουν οι μπάτσοι πες τους αυτά που λές και εδω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...