Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστο συνεργείο για Fiat στην Δυτική Αττική

desertman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Fiat Punto 1200cc 16V του 2002. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση αλλά ο μηχανικός που το είχε τσεκαρει δεν είχε δει μια σπασμένη βάση μηχανής!! Το πρόβλημα το εντόπισε άλλος μηχανικός και αλλάχτηκε από τον πρώτο χωρίς να πληρώσω. Ένα δύο προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν και θα ήθελα να μου προτείνεται ένα αξιόπιστο συνεργείο για Fiat ωστε να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Σημειωτέον ότι το δικό μου έχει και αυτόματο κιβώτιο CVT.

Προφανώς και δεν μιλάω για εξουσιοδοτημένα εκτός και αν είναι σούπερ αξιόπιστο και ταυτοχρόνως (κάπως) οικονομικό.

Με άλλα λόγια δεν θέλω να με κοροϊδέψουν.

Εγώ μένω στο Ίλιον.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να πας σ'αυτούς εδώ:

http://www.poweritalyteam.gr/

Έχουν μεγάλη εμπειρία σε ιταλικά, πήγαινα εκεί ένα αυτόματο Fiat Panda για 2-3 χρόνια που το είχα.

Γενικά είχα μείνει ευχαριστημένος και ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με το κιβώτιο το έφτιαξαν άμεσα και οικονομικά.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα πάω και σε αυτους.

Πήγα και σε ένα άλλο στη Νίκαια που μου πρότειναν για ιταλικά κτλ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έδωσα 100 ευρώ (για να ισιωσουν 2 ζάντες) και το πρόβλημα παραμένει.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα πάω και σε αυτους.

Πήγα και σε ένα άλλο στη Νίκαια που μου πρότειναν για ιταλικά κτλ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έδωσα 100 ευρώ (για να ισιωσουν 2 ζάντες) και το πρόβλημα παραμένει.

100; με 10 ευρώ στο μηχανουργείο τις έφτιαχνες μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...