Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με τον υπολογιστή.Εχουν γίνει αρκετά φορματ αλλά δεν βλέπω να γίνεται δουλειά.Στα καλά καθούμενα κολλάει μου πετάει σκέτη μπλε,γαλαζια ή μαύρη οθόνη και μερικές φορές βγαίνει ένας ήχος από τα ηχεία σαν να έχει κολλήσει.Βλεπω ότι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν γίνεται κάποια εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο,είτε είναι κάποιο update είτε κάποιο προγραμμα.Τωρα μου κόλλησε και στο reboot μου πέταξε αυτό : one of your disks needs to be checked for consistency.Πιστευετε πως τα έχει παίξει τελείως και θέλει αντικατάσταση ο σκληρός;Να προσθέσω πως όσες φορές κόλλαγε γινόταν αυτόματα ανάκτηση windows όταν είχε γίνει κάποιο update και άμα είχα βάλει κάποιο προγραμμα εγώ και δεν άνοιγε ετρεχα σε safe mode και έκανα αποκατάσταση,μετά βέβαια γινόταν πάλι το ίδιο και πλέον μου βγάζει προβλήματα και χωρίς να γίνει κάποια εγκατάσταση όπως τώρα που γράφω χαχα μόλις κόλλησε έβγαλε έναν ήχο τρρρ και έκανε reboot μόνο του,στο YouTube ήμουν τώρα και επίσης έκανε update ένα παιχνίδι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και δες την κατάσταση του δίσκου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...