MikeMenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Εχω το macbook pro retina "13 Late '13 με την τελευταια ενημερωση κανονικα. Ολα καλα ηταν μεχρι που προσφατα πεφτει πολυ αποτομα η μπαταρια. Λετε να ειναι bug και να δειχνει λαθος? Δεν κανω τιποτα σπουδαιο, ο,τι εκανα πριν δηλαδη browsing, word, excel κτλ και λιγο autocad. Μιλαμε για απο 100% σε 45 λεπτα να πηγαινει στο 55%. Μεχρι πριν μια βδομαδα το πολυ να ειχε πεσει στο 85%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Για το αν ειναι bug, απλα αστο να πεσει στο 1 και δες αν θα κλεισει ή αν θα μεινει εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 δες στο activity monitor τι παιζει και τι σε τρωει τη μπαταρια, bug δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ποσους κυκλους εχει η μπαταρια σου; Επιπεδο φθορας; Αν δεν το έχεις, κατέβασε αυτό και δες http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/#idDownload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 190 κύκλους έχει. Νομίζω είναι καλα, εξάλλου και να ήταν πολλοί δε νομίζω να έπεφτε τόσο απότομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παιδια για δειτε λιγο επειδη δεν τα ξερω καλα. Μιλαμε να πεφτει καθε λεπτο 1%. Το ανοιξα κυριολεκτικα πριν 15 λεπτα, ηταν στο 34% και τωρα ειναι στο 26%. Επισης πρεπει οταν το εκλεισα τελειως να ηταν στο 43%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δοκίμασε να κανείς nvram reset και SMc reset. YΓ. Πάντως έχεις μεγάλη χρήση της CPU , άρα κάτι τρέχει με το software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δοκίμασε να κανείς nvram reset και SMc reset. YΓ. Πάντως έχεις μεγάλη χρήση της CPU , άρα κάτι τρέχει με το software. Ναι κι εγω αυτο μαλλον υποψιαζομαι ενω δεν εχω ανοιχτο τιποτα σπουδαιο (chrome και word/excel). Καταλαβαινεις εσυ μηπως ειναι τιποτα ανοιχτο στο backround? Και το nvram reset και SMc reset πώς το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ναι κι εγω αυτο μαλλον υποψιαζομαι ενω δεν εχω ανοιχτο τιποτα σπουδαιο (chrome και word/excel). Καταλαβαινεις εσυ μηπως ειναι τιποτα ανοιχτο στο backround? Και το nvram reset και SMc reset πώς το κανω? https://support.apple.com/en-us/HT204063Πέρα από το google chrome και το pages? Δεν ξέρω αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα νέο χρήστη και να κανείς εκεί login να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα. Φυσικά κάνοντας logout από τον user που χρησιμοποιείς τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ωραια, θα το δοκιμάσω όπως και το λινκ. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 https://support.apple.com/en-us/HT204063 Πέρα από το google chrome και το pages? Δεν ξέρω αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα νέο χρήστη και να κανείς εκεί login να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα. Φυσικά κάνοντας logout από τον user που χρησιμοποιείς τώρα Το αλλαξα σε user και ειναι αυτο το activity monitor. Nομιζω ειναι αρκετα καλυτερο, τι λες? Και εχουν περασει 10 λεπτα και δεν εχει πεσει ακομα ουτε 1% η μπαταρια. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εχω ανοιχτο και δε φαινεται τρωγοντας τοσο πολυ την μπαταρια και κανοντας τον επεξεργαστη να δουλευει τοσο πολυ. Με το που αλλαξα στο κανονικο, επεσε 2% σε 1 λεπτο. Αυτα πανω πανω βλεπω τραβανε πολυ ενεργεια και δεν ξερω καν τι ειναι. Λες να κανω κανα factory reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μπορεί να στήσεις τον καινούργιο user που έφτιαξες και να σβήσεις τον παλιό. Να κανείς reinstal το macOS είναι μια λύση αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα έχεις προβλήματα. Το format ( erase με disk utility) είναι η καλύτερη λύση αλλά θα χάσεις τα αρχεία σου, εκτός και τα σώσεις με time machine και τα επαναφερεις με το migration assistant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeMenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μπαα ο,τι ειναι το εχω στο Cloud. Οποτε παιζει να κανω ενα format. Εγινε, σε ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msett Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παίδες.είμαι χρήστης mac εδώ και 7 χρόνια και πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο προβλημα!βάζω το macbookpro (2010) για φόρτιση φορτίζει κανονικά μα όταν πηγαίνω να το ανοίξω ακούγεται ένας παρατεταμένος θόρυβος( μπιπ μπιπ ) λειτουργεί το ανεμιστηρακι κανονικά αλλά δεν λειτουργεί τίποτα άλλο !Επισης άλλαξα μπαταρία και κάνει το ίδιο ..ο φορτιστής δεν έχει πρόβλημα και έκανα και reset smc!Αν μπορείτε να βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα