Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με διαφορα ο καλυτερος Bond .

Ενσαρκωνε στον μεγιστο βαθμο το Βρετανικο στυλ και πνευμα  ο Kονερι  δεν πιανεται καν ειναι Σκωτσεζος .

Καλα για ρωσους οικοδομους οπως ο τελευταιος  δεν το συζηταμε καν η ντροπη των Βond ...

• Like 5
Δημοσ.

κριμα, RIP

Αν και σαν Μποντ ηταν για μενα χειροτερος ολων πλην Λαζεμπη -μαλλον και λογω του οτι τις ταινιες που πρωταγωνιστησε δε μπορουσα να τις δω ποτε, not my thing-, τον θυμαμα περισσοτερο πιτσιρικας απο τον Saint που εβλεπα με πατερα μου μανιωδως και σκαλωνα, τρομερη σειρα! 

Γενικοτερα ομως, μου εδινε παντα την αισθηση του ωραιου τυπα στις ταινιες, συνεντευξεις, συμπεριφορες κτλ, πολυ ευχαριστος...

Λιγο στα πολιτικα τα χαλαγε :P με την υποστηριξη σε Καμερον και τις φοροδιαφυγες, αλλα κλαιν, σαν ανθρωπο δε τον ηξερα :P (και το 90% αυτου του συναφιου ουτως ή αλλως δεν ειναι για πολλα πολλα), αλλα σαν pop culture icon σιγουρα ηταν σπουδαιος και σπουδαια μορφη της αγγλικης τηλεοπτικης και κινηματογραφικης κουλτουρας του προηγουμενου αιωνα...

υγ. thumps up και για Quest με Βαν-νταμ ε :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάει και αυτός. Κρίμα. Πιτσιρικάς είδα πρώτα τα δικά του James Bond και μετά των υπολοίπων. For your eyes only, Octopussy, The man with the Golden Gun, αναμνήσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Κομψοτητα και βρετανικο φλεγμα  .Δεν ηταν ο αγαπημενος μου Τζεημς Μποντ αλλα ηταν σιγουρα ο πιο ατσαλακωτος  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

RIP εμβληματικη μορφη του Βρεττανικου κινηματογραφου,πολυ σημαντικος και συμπαθητικος ηθοποιος. Επαιξε επισης και σε μια πολυ επιτυχημενη αστυνομικη σειρα '' The persuaders'' με τον Tony Curtis που προβληθηκε παλια στην Ελληνικη τηλεοραση με τον τιτλο '' Οι Αντιζηλοι'' οπως και στην γνωστη πολεμικη ταινια ''The Wild Geese'' 

Και το ωραιο μουσικο κομματι απο την ταινια του Μποντ για να θυμηθουμε  :)

https://www.youtube.com/watch?v=fN1WBgS9u_E

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...