takisffff Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αναζήτησα αυτό το τηλέφωνο για φίλο κι έπεσα σε αυτό το μαγαζί που το έχει 47 € κάτω από skroutz και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. http://itpc.gr/Apple%20iPhone%206s%20Plus%20(32GB)%20Space%20Gray_11113094 http://www.skroutz.gr/s/9905507/Apple-iPhone-6s-Plus-32GB.html
Chief90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ποιος αγοράζει περσινό κινητό 650 ευ? θα συμπλήρωνα ποιος αγοράζει γενικά κινητό 650 ευ?(αλλα δυστυχώς ξέρω την απάντηση γιατι και η κουτσή Mαρία έχει iphone) 4
athanaso77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 To 64άρι είναι πιο φτηνό... http://skyfon.gr/Apple-iPhone-6S-Plus-64GB 1
thetruth Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 με 710e περνει καποιος το 7plus 32αρι οποτε η τιμη του σκρουτζ για το 6s plus δεν ειναι ενδεικτικη, δειτε και το ιστορικο τιμης του που εχει παιξει αρκετα χαμηλωτερα 1
Neg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ποιος αγοράζει περσινό κινητό 650 ευ? θα συμπλήρωνα ποιος αγοράζει γενικά κινητό 650 ευ?(αλλα δυστυχώς ξέρω την απάντηση γιατι και η κουτσή Mαρία έχει iphone) Ενώ η κουτσή μαρία που αγοράζει περσινά και προπερσινά Galaxy δεν σε πείραξε. Τουλάχιστον αυτός με το 6S θα έχει κινητό δίχως προβλήματα και ενημερωμένο για τουλάχιστον 3-4 χρόνια. 3
m32s Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 200 ευρώ κάτω είχαν μέρες τώρα σε μεγάλες αλυσίδες τα 7άρια iPhone. Θα πάρει κανείς το 6άρι;
Chief90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ενώ η κουτσή μαρία που αγοράζει περσινά και προπερσινά Galaxy δεν σε πείραξε. Τουλάχιστον αυτός με το 6S θα έχει κινητό δίχως προβλήματα και ενημερωμένο για τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Μα δεν με πείραξε ολα τα flagship πάνω κάτω εκεί είναι.. ( πιο πολύ κράζω αυτούς με τα samsung edge ,που αν σπάσει η οθόνη θέλει κανένα 350αρι η αλλαγή !γενικά επειδή επισκευάζω κινητά τα samsung έχουν πολύ ακριβά ανταλλακτικά ) Αυτό που με πειράζει είναι ότι οι πιο πολλοί παίρνουν χωρίς να ξέρουν τι αγοράζουν. μόνο και μόνο επειδή είναι στην μόδα σαν brand !! Αυτή η κουτσή Μαρία πχ ξέρει οτι θα είναι ενημερωμένο για τουλάχιστον 3-4 χρόνια.? (θέλω να πω ότι δεν είναι ο λόγος που θα το διαλέξει αυτός) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από Chief90 4
p8denu Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μα δεν με πείραξε ολα τα flagship πάνω κάτω εκεί είναι.. ( πιο πολύ κράζω αυτούς με τα samsung edge .που αν σπάσει η οθόνη θέλει κανένα 350αρι η αλλαγή !γενικά επειδή επισκευάζω κινητά τα samsung έχουν πολύ ακριβά ανταλλακτικά ) Αυτό που με πειράζει είναι ότι οι πιο πολλοί παίρνουν χωρίς να ξέρουν τι αγοράζουν. μόνο και μόνο επειδή είναι στην μόδα σαν brand !! Αυτή η κουτσή Μαρία πχ ξέρει οτι θα είναι ενημερωμένο για τουλάχιστον 3-4 χρόνια.? (θέλω να πω ότι δεν είναι ο λόγος που θα το διαλέξει αυτός) Άλλος φτιάχνει σπίτι 200τ.μ. Και μένει αυτός και η γυναίκα του. Άλλος αγοράζει hummer και παει μεχρι τη δουλεια του στο κέντρο της πόλης. Άλλος παίρνει supersport μηχανή 1000c.c. και παει μεχρι την καφετέρια. Άλλος πίνει κάθε βράδυ ένα μπουκάλι ουίσκι. Άλλος δίνει 1000€ το χρονο σε τσιγάρα. Άλλος αγοράζει 180€ αθλητικό παπούτσι και δεν ξέρει τι συμβαίνει περπατάω. ΕΣΕΝΑ τι σε νοιάζει; το φαι σου τρώει; τα λεφτά σου σπαταλάει; Ο κάθε ένας κανει οτι θέλει τα λεφτά του και εσυ θα επρεπε να κοιτάς τι κανεις εσυ αντί να σχολιαζεις τους άλλους. Το να σχολιάσεις τον άλλο αρνητικά δεν σε κανει καλυτερο. Συγνώμη για το ξέσπασμα αυτο αλλα βαρέθηκα να διαβάζω τέτοια σχόλια 2
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 με 60ευρω παραπανω παιρνεις το Iphone 7 plus το οποιο ειναι τεραστια αλλαγη απο το 6s plus(περαν της θυρας ακουστικων). 3
Chief90 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Άλλος αγοράζει 180€ αθλητικό παπούτσι και δεν ξέρει τι συμβαίνει περπατάω. ΕΣΕΝΑ τι σε νοιάζει; το φαι σου τρώει; τα λεφτά σου σπαταλάει; Ο κάθε ένας κανει οτι θέλει τα λεφτά του και εσυ θα επρεπε να κοιτάς τι κανεις εσυ αντί να σχολιαζεις τους άλλους. Το να σχολιάσεις τον άλλο αρνητικά δεν σε κανει καλυτερο. Συγνώμη για το ξέσπασμα αυτο αλλα βαρέθηκα να διαβάζω τέτοια σχόλια Προφανώς ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει . Αλλά απαγορεύεται να πω την γνώμη μου?? άμα δεν σου αρέσει μην μπαίνεις στον κόπο να την διαβάσεις. ontopic και εγω δεν το θεωρώ προσφορά το να δωσει καποιος τοσα λεφτα για το περσινο μοντελο. καλύτερα ας πάρει με 60 ευρώ παραπάνω το 7αρι plus http://www.skroutz.gr/s/9783214/Apple-iPhone-7-Plus-32GB.html Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από Chief90
Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ποιος αγοράζει περσινό κινητό 650 ευ? θα συμπλήρωνα ποιος αγοράζει γενικά κινητό 650 ευ?(αλλα δυστυχώς ξέρω την απάντηση γιατι και η κουτσή Mαρία έχει iphone) Ποιος αγοράζει iphone βασικά όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα και φθηνότερα κινητά εκεί έξω. 4
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποιος αγοράζει iphone βασικά όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα και φθηνότερα κινητά εκεί έξω. Μαλλον παρα πολλοι αν κρινουμε απο τις πωλησεις αλλα αυτο ειναι τελειως ασχετο με το παρον θεμα. Θα πω μονο ενα μικρο off topic πανω σε αυτο. Το galaxy s8 κινητο σχεδον 1.5μηνα και κοστιζει ηδη φθηνοτερα απο το 7plus κινητο ουτε χρονου.Πληρης απαξιωση στα android κινητα,γιαυτο και δεν αξιζει να δωσεις μια περιουσια να τα παρεις day one. 2
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποιος αγοράζει iphone βασικά όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα και φθηνότερα κινητά εκεί έξω. Καλυτερα ως προς τι ? Λογισμικο ? Ας γελασω Πληρωνεις λογισμικο οπως και στα Mac, και μετα τα υπολοιπα
takisffff Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλά όσα λέτε παιδιά αλλά ο φίλος μου θέλει αυτό τελεία και παύλα. Κι εγώ του είπα τόσα και τόσα αλλά δεν ακούει. Ούτε καν για το S8 που πάει περίπου στα ίδια χρήματα δεν το συζητάει. Ως γνωστόν περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλά όσα λέτε παιδιά αλλά ο φίλος μου θέλει αυτό τελεία και παύλα. Κι εγώ του είπα τόσα και τόσα αλλά δεν ακούει. Ούτε καν για το S8 που πάει περίπου στα ίδια χρήματα δεν το συζητάει. Ως γνωστόν περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καταρχας να ξεκαθαρισουμε δυο πραγματα. 1)Δεν υπαρχει προσφορα στο παρον θεμα οταν η επομενη τιμη αλλου μαγαζιου δεν ειναι καν 10% πανω. 2)Αν ο φιλος σου ειναι αγυριστο κεφαλι ας χρυσοπληρωσει ενα κατωτερο προιον και ας κλαιει μετα για την επιλογη του εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι σε αυτο. Το θεμα ανοιχτηκε στο τμημα των προσφορων και εμεις σχολιαζουμε αναλογα για ολους τους υποψηφιους αγοραστες/ενδιαφερομενους. Και επειδη μπορει να ρωταει καποιος τι παραπανω προσφερει το Iphone 7 plus προς πληροφοριση ας τα αναφερω μαζεμενα. +2 stereo ηχεια +αδιαβροχοποιηση water resistance ip67 +διπλη καλυτερη καμερα +force touch δακτυλικο +μεγαλυτερη μπαταρια +3gb ram(το 6s εχει 2) +4πυρηνο επεξεργαστη(το 6s plus εχει 2πυρηνο) +λιγο πιο φωτεινη οθονη +παραπανω υποστηριξη μεσω updates λογω καλυτερων specs Το μονο πραγματικα αρνητικο για αρκετους ειναι οτι δεν εχει θυρα ακουστικων και θελει ή ανταπτορα(που ειναι μεσα στην συσκευασια)ή ασυρματα ακουστικα ή να χρησιμοποιεις ακουστικα(που περιλαμβανονται μεσα στο κουτι)lightning υποδοχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις