Neg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και σήμερα, ενδιαφέρομαι για ένα Bluetooth ηχείο μουσικής, γνωρίζω ότι υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές στην αγορά που φυσικά έχουν το ανάλογο κόστος, επειδή το θέλω κυρίως για το σπίτι, θα ήθελα κάτι φτηνό αλλά και καλό, δεν περιμένω να φτάσει τα ηχεία της υψηλής κατηγορίας. Budget 30€ περίπου, αυτό που περιμένω είναι ο δυνατός καθαρός μπασάτος ήχος και η μεγάλη εμβέλεια Bluetooth. τι μου προτείνετε; Θα προτιμούσα προτάσεις για προϊόντα που έχετε στην κατοχή σας και εξυπηρετούν τις παραπάνω ανάγκες. Edit: η αγορά θα γίνει το πιθανότερο από το Γερμανικό Amazon Επεξ/σία 23 Μαΐου 2017 από Neg
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Το xiaomi γ αυτό που ζητάς είναι άριστη επιλογή.
Neg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Το xiaomi γ αυτό που ζητάς είναι άριστη επιλογή. Αυτό εδώ έβλεπα.. https://www.amazon.de/Xiaomi-Tragbare-Drahtlose-Bluetooth-Lautsprecher/dp/B017IN3R6K/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1495536777&sr=8-2&keywords=xiaomi+speaker Η αγορά θα γίνει όπως είπα από το Amazon λόγω Prime (Παράδοση την ίδια μέρα) και λόγω εγγύησης. Αξίζει το παραπάνω;
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αξίζει 100% Και καλή ποιότητα κατασκευής,και ωραίος ήχος και χαμηλή τιμή Προχωρά άνετα.
Neg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αξίζει 100% Και καλή ποιότητα κατασκευής,και ωραίος ήχος και χαμηλή τιμή Προχωρά άνετα. Ωραία, ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν αξιζει το συγκεκριμενο ηχειο, υπαρχουν καλυτερα σε παρομοια τιμη. Πχ το κλασσικο anker: https://www.amazon.de/Anker-SoundCore-Lautsprecher-unglaublicher-24-Stunden-Akkulaufzeit/dp/B016MO90GW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1495548748&sr=8-1&keywords=anker+speaker Ειναι 20% δυνατοτερο(3Watt x 2 εναντι 2,5Watt x 2 του xiaomi), εχει ξεχωριστό bass port, πιο απροσκοπτη λειτουργια(πχ μπορει να παιζει μουσικη και οταν ειναι στο ρευμα σε αντιθεση με το xiaomi), εχει αισθητα μεγαλυτερη(3.5 φορες) μπαταρια, περισσοτερα κουμπια ελεγχου(πχ αλλαζεις τραγουδι απο το ηχειο. To xiaomi δεν εχει καν πληκτρα εντασης ηχου), δυνατοτητα να συνδεθει με 3,5mm jack, έχει μικρόφωνο για να απαντάς κλήσεις του τηλεφωνου, μπορείς με καποιο απο τα κουμπια να κανεις trigger τον assistant(siri/google now/cortana) του κινητου, εχει ενδειξη υπολοιπομενης μπαταρίας, μεγαλυτερη εγγυηση κλπ. Δεν ειναι τυχαιο το ποσες αγορες και αριστες κριτικες εχει στο amazon. Y.Γ.: Ειμαι κάτοχος του μεταγενεστερου xiaomi speaker και υστερει σε ηχο σε σχεση με το anker γνωστου μου. Οποτε μην παρασυρεσαι απο το hype περι xiaomi. Υ.Γ.2: Το "αντιστοιχο" xiaomi speaker με το anker(δηλαδη ιδιας εντασης, με κουμπια ελεγχου και εντασης, εισοδο jack, μικροφωνο) ειναι το xiaomi speaker v2 και κάνει 65€, παρολο που εξακουλουθει να εχει μικροτερη μπαταρια. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2017 από haHa
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ναι αλλά το συγκεκριμένο έχει 40€ Μέχρι 30€ είπε ο ts
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά το συγκεκριμένο έχει 40€ Μέχρι 30€ είπε ο ts 40€(που η xiaomi το παρομοιο της το κοστολογει 65€, δηλαδη 63% παραπάνω) εναντι 33€ για ενα αισθητα καλυτερο, δυνατοτερο και πιο πληρες ηχειο, δειχνουν οτι δεν ειναι αριστη επιλογη το αδυνατο xiaomi στα 33€. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2017 από haHa
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 40€(που η xiaomi το παρομοιο της το κοστολογει 65€) εναντι 33€ για ενα αισθητα καλυτερο, δυνατοτερο και πιο πληρες ηχειο, δειχνουν οτι δεν ειναι αριστη επιλογη το αδυνατο xiaomi στα 33€. Αν μπορεί να βάλει τα έξτρα €€€ ο ts σαφώς να πάρει αυτό που προτείνεις
Neg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν αξιζει το συγκεκριμενο ηχειο, υπαρχουν καλυτερα σε παρομοια τιμη. Πχ το κλασσικο anker: https://www.amazon.de/Anker-SoundCore-Lautsprecher-unglaublicher-24-Stunden-Akkulaufzeit/dp/B016MO90GW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1495548748&sr=8-1&keywords=anker+speaker Ειναι 20% δυνατοτερο(3Watt x 2 εναντι 2,5Watt x 2 του xiaomi), εχει ξεχωριστό bass port, πιο απροσκοπτη λειτουργια(πχ μπορει να παιζει μουσικη και οταν ειναι στο ρευμα σε αντιθεση με το xiaomi), εχει αισθητα μεγαλυτερη(3.5 φορες) μπαταρια, περισσοτερα κουμπια ελεγχου(πχ αλλαζεις τραγουδι απο το ηχειο. To xiaomi δεν εχει καν πληκτρα εντασης ηχου), δυνατοτητα να συνδεθει με 3,5mm jack, έχει μικρόφωνο για να απαντάς κλήσεις του τηλεφωνου, μπορείς με καποιο απο τα κουμπια να κανεις trigger τον assistant(siri/google now/cortana) του κινητου, εχει ενδειξη υπολοιπομενης μπαταρίας, μεγαλυτερη εγγυηση κλπ. Δεν ειναι τυχαιο το ποσες αγορες και αριστες κριτικες εχει στο amazon. Y.Γ.: Ειμαι κάτοχος του μεταγενεστερου xiaomi speaker και υστερει σε ηχο σε σχεση με το anker γνωστου μου. Οποτε μην παρασυρεσαι απο το hype περι xiaomi. Υ.Γ.2: Το "αντιστοιχο" xiaomi speaker με το anker(δηλαδη ιδιας εντασης, με κουμπια ελεγχου και εντασης, εισοδο jack, μικροφωνο) ειναι το xiaomi speaker v2 και κάνει 65€, παρολο που εξακουλουθει να εχει μικροτερη μπαταρια. Ενδιαφέρον, μάλιστα διαβάζοντας τις κριτικές μάλλον αυτό θα προτιμήσω αν είναι τώρα για 7€ παραπάνω να πάρω κάτι το καλύτερο.
nas91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το xiaomi ειναι μαπα παντως.Εγω το εδωσα κατευθειαν μολις παρελαβα.. Πολυ promotion για το τιποτα.. 1
trayban Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ωραία, ευχαριστώ! το εχω παρει σε προσφορα απο γκιαρ μπεστ 16€ περυσιδεν λεει και τπτ. καλουλι ειναι αλλα μεχρι εκει.
Neg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τελικά παράγγειλα το Anker 2 το καινούργιο στα 49,99€. Αύριο θα μου έρθει και θα σας γράψω εντυπώσεις. 1
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τελικά παράγγειλα το Anker 2 το καινούργιο στα 49,99€. Αύριο θα μου έρθει και θα σας γράψω εντυπώσεις. Για πες εντυπωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα