snow22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ξεχασα τον κωδικο της χρεωστικης μου,θελω να ρωτησω αμα επιχειρωντασ να τον βρω στο ΑΤΜ λογο πολλων προσπαθειων υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει
andreapaog328 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι θα κλειδωσει στις 3 φορες λαθος νομιζω και θα σου κρατήσει την κάρτα. 1
snow22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι θα κλειδωσει στις 3 φορες λαθος νομιζω και θα σου κρατήσει την κάρτα. 3ης??????????με σκοτωνεις τι εννοεις θα μου κρατησει την καρτα
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 θα τη κρατήσει μέσα το atm μετά θα πρέπει να πας σε υποκατάστημα να το λύσεις
andreapaog328 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 3ης??????????με σκοτωνεις τι εννοεις θα μου κρατησει την καρτα ή 3 ή 5 φορές είναι δε τοχω δοκιμάσει θα στην κρατήσει μέσα το atm. αν είναι της ίδιας τράπεζας πάς μετά απο κανα 2 μέρες και την παίρνεις πίσω. αν είναι άλλης τράπεζας την κλαίς και βγάζεις καινούρια αφού την ακυρώσεις.
dfokas21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αναλογως την καρτα . Συνηθως ειναι 3 προσπαθειες και μετα pick up η καρτα απο το ΑΤΜ. Αν το παθεις σε καταστημα που ειναι ανοικτο εκεινη την ωρα τοτε μπαινεις μεσα με την ταυτοτητα και στην δινουν επι τοπου συνηθως . Μπορεις να κανεις pin reminder σε ενα καταστημα και θα σου στειλουν το ιδιο pin (με το ταχυδρομειο ή οπως αλλιως κανει η καθε τραπεζα) ή Pin reissue και σου στελνουν αλλο Pin. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ή 3 ή 5 φορές είναι δε τοχω δοκιμάσει θα στην κρατήσει μέσα το atm. αν είναι της ίδιας τράπεζας πάς μετά απο κανα 2 μέρες και την παίρνεις πίσω. αν είναι άλλης τράπεζας την κλαίς και βγάζεις καινούρια αφού την ακυρώσεις. 3 φορές και θυμάται και τις προσπάθειες μέσα στη μέρα, οπότε μη σκεφτείς στις 2 να βγάλεις την κάρτα και να το ξαναδοκιμάσεις. Επίσης πλεον οι περισσότερες τράπεζες στην τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια, σου ακυρώνουν αυτόματα και την κάρτα... Πάντως οι χρεωστικές εκδίδονται πλεον επί τόπου, οπότε είναι πιο γρήγορα να την ακυρώσεις και να βγάλεις νέα, παρά να ζητήσεις νέο pin...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 3 φορές και θυμάται και τις προσπάθειες μέσα στη μέρα, οπότε μη σκεφτείς στις 2 να βγάλεις την κάρτα και να το ξαναδοκιμάσεις. Επίσης πλεον οι περισσότερες τράπεζες στην τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια, σου ακυρώνουν αυτόματα και την κάρτα... Πάντως οι χρεωστικές εκδίδονται πλεον επί τόπου, οπότε είναι πιο γρήγορα να την ακυρώσεις και να βγάλεις νέα, παρά να ζητήσεις νέο pin... Στην Εθνικη οχι, αρχικα θελουν ολη την χαρτουρα απο την αρχη(αν δεν τα εχεις παει πρόσφατα) και πρεπει να περιμενεις και καμια εβδομαδα για να την παρεις. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Στην Εθνικη οχι, αρχικα θελουν ολη την χαρτουρα απο την αρχη(αν δεν τα εχεις παει πρόσφατα) και πρεπει να περιμενεις και καμια εβδομαδα για να την παρεις. Στην Πειραιώς την άλλαξα μέσα σε 10 λεπτά και πήρα και το φάκελο με το pin μαζί. Μου ζήτησαν νέο εκκαθαριστικό αλλά το είχα έτοιμο (αφού τους "την είπα" πριν γιατί είναι εντελώς χαζό να ζητάνε εκκαθαριστικό από πελάτη με λογαριασμό εδώ και 20 χρόνια...) 1
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν το κάνουν από άποψη το κάνουν γιατί τους το επιβάλλει η τράπεζα της Ελλάδος Βέβαια κάποιες τράπεζες είναι πιο δυσκοιλιες από άλλες η εθνική είναι σίγουρα η πιο ενοχλητική, η eurobank από την άλλη αφού με ταυτοποίησε τελευταία φορά πριν κάνα 10μηνο πριν λίγες μέρες που πήγα να δηλώσω αλλαγή ταυτότητας και να ανοίξω ένα ταμιευτηριο τελείωσα σε λίγα λεπτά και δε μου ξαναζητησαν τίποτα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν το κάνουν από άποψη το κάνουν γιατί τους το επιβάλλει η τράπεζα της Ελλάδος Βέβαια κάποιες τράπεζες είναι πιο δυσκοιλιες από άλλες η εθνική είναι σίγουρα η πιο ενοχλητική, η eurobank από την άλλη αφού με ταυτοποίησε τελευταία φορά πριν κάνα 10μηνο πριν λίγες μέρες που πήγα να δηλώσω αλλαγή ταυτότητας και να ανοίξω ένα ταμιευτηριο τελείωσα σε λίγα λεπτά και δε μου ξαναζητησαν τίποτα Από τη στιγμή που το ίδιο το Taxis "βλέπει" τους λογαριασμούς μας και τους τόκους κλπ, θα μπορούσαν και οι τράπεζες να έχουν αυτόματη ενημέρωση για τα φορολογικά μας στοιχεία...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν το κάνουν από άποψη το κάνουν γιατί τους το επιβάλλει η τράπεζα της Ελλάδος Βέβαια κάποιες τράπεζες είναι πιο δυσκοιλιες από άλλες η εθνική είναι σίγουρα η πιο ενοχλητική, η eurobank από την άλλη αφού με ταυτοποίησε τελευταία φορά πριν κάνα 10μηνο πριν λίγες μέρες που πήγα να δηλώσω αλλαγή ταυτότητας και να ανοίξω ένα ταμιευτηριο τελείωσα σε λίγα λεπτά και δε μου ξαναζητησαν τίποτα Νομιζω οτι η εθνική το κάνει απο άποψη και μόνο, δεν μπορει να ζητα στοιχεια καθε τρεις και λιγο, πριν ενα μηνα μου ζητησε παλι τα ιδια για έκδοση επιταγής του ΕΦΚΑ, μου ειπε κιόλας ο υπάλληλος, θα σας δώσω τωρα την επιταγή άλλα αύριο θα μου φέρετε αυτα, τον έγραψα βέβαια και τέλος
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Από τη στιγμή που το ίδιο το Taxis "βλέπει" τους λογαριασμούς μας και τους τόκους κλπ, θα μπορούσαν και οι τράπεζες να έχουν αυτόματη ενημέρωση για τα φορολογικά μας στοιχεία... όχι βέβαια, οι τράπεζες για να πάρουν τα φορολογικά σου στοιχεία πρέπει να έχουν την άδειά σου δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να το κάνουν από μόνες τους, εδώ από υπηρεσία σε υπηρεσία κάνεις εξουσιοδοτήσεις πολλές φορές αυτά είναι προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα για να έχει η κάθε ανώνυμη εταιρεία πρόσβαση σε αυτά όποτε της καπνίσει αν θες βέβαια δε σε εμποδίζει κανείς να δώσεις στον υπάλληλο τους κωδικούς σου στο taxis να κάνει και να δει ο,τι γουστάρει. ειδικά σε κάτι γερόντια που δεν καταλαβαίνουν που πάνε τα 4 τα ζητάνε και τους τα δίνουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 όχι βέβαια, οι τράπεζες για να πάρουν τα φορολογικά σου στοιχεία πρέπει να έχουν την άδειά σου δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να το κάνουν από μόνες τους, εδώ από υπηρεσία σε υπηρεσία κάνεις εξουσιοδοτήσεις πολλές φορές αυτά είναι προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα για να έχει η κάθε ανώνυμη εταιρεία πρόσβαση σε αυτά όποτε της καπνίσει αν θες βέβαια δε σε εμποδίζει κανείς να δώσεις στον υπάλληλο τους κωδικούς σου στο taxis να κάνει και να δει ο,τι γουστάρει. ειδικά σε κάτι γερόντια που δεν καταλαβαίνουν που πάνε τα 4 τα ζητάνε και τους τα δίνουν Δεν με προσέχεις. Η τράπεζα για να με έχει πελάτη της, απαιτεί το εκκαθαριστικό μου. Άρα μιας και όλα είναι συνδεδεμένα ηλεκτρονικά, θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να το ζητήσει ηλεκτρονικά από το Taxis (προφανώς με επίσημο τρόπο και όχι όταν θέλει...). Η τράπεζα βλέπει όλο το αγοραστικό προφιλ μου και γνωρίζει από που πληρώνομαι, πόσο και πότε. Το να ενημερώνεται μια φορά το χρόνο με το τελευταίο εκκαθαριστικό μου (αν είναι υποχρεωτικό προφανώς) αυτόματα, είναι το λιγότερο που με απασχολεί.
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 από το δημόσιο χωρίς την εξουσιοδότησή σου δε νομίζω ότι μπορεί να πάρει κανένας κανένα στοιχείο που σε αφορά, εκτός αν μιλάμε για εισαγγελέα ή δικαστικό επιμελητή που πάει για κατάσχεση αν είχε τρόπο να το πάρει η τράπεζα θα το έπαιρνε το γιατί το ζητάει κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος είναι το ενοχλητικό και το παράξενο, επίσης δε θυμάμαι σε ποια τράπεζα μου το είχαν πει αυτό (πειραιώς ή άλφα ήταν) ότι έπρεπε να πάω να πιστοποιηθώ ξεχωριστά στο κάθε υποκατάστημα που είχε ανοιχτεί ο κάθε λογαριασμός μου γιατί δεν είχαν online σύστημα τρέλα με κορδέλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα