dimkalogiros Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πηδηξε πανω μου ο σκυλος καθως κρατουσα το κινητο και αφησε μια μικρη πολυ ανεπαισθητη γρατζουνια στην οθονη με το νυχι του. Δε φαινεται παρα μονο αν το παρατηρησεις, αλλα εγω που το ξερω παει συνεχεια το ματι μου και εχω τρελαθει.. Εχω διαβασει για οδοντοκρεμες και Glass Polishing αλλα φοβαμαι να δοκιμασω κατι τετοιο. Υπαρχει τροπος να απαλλαγουμε απο μικρες γρατζουνιες η να μαθω να ζω με αυτη;
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πηδηξε πανω μου ο σκυλος καθως κρατουσα το κινητο και αφησε μια μικρη πολυ ανεπαισθητη γρατζουνια στην οθονη με το νυχι του. Δε φαινεται παρα μονο αν το παρατηρησεις, αλλα εγω που το ξερω παει συνεχεια το ματι μου και εχω τρελαθει.. Εχω διαβασει για οδοντοκρεμες και Glass Polishing αλλα φοβαμαι να δοκιμασω κατι τετοιο. Υπαρχει τροπος να απαλλαγουμε απο μικρες γρατζουνιες η να μαθω να ζω με αυτη; http://www.doctorandroid.gr/2016/06/screen-repair-toothpaste.html?m=1Ή μάθε να ζεις με αυτή....
dimkalogiros Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Easy φαινεται αυτο, θα το δοκιμασω και αν φυγει εφυγε.. Νομιζω ομως οτι στα περισσοτερα το camera lens ειναι απο πλαστικο και οχι γυαλι, γι αυτο αλλωστε 'δουλευει' η οδοντοκρεμα.
ougxar Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δε θα εβαζα οδοντοκρεμα με τιποτα,θα χασεις το coating που εχει επανω και ισως σου βγαλει και θαμπαδα,το εχω κανει σε οθονη παλια και ξερω.Βαλε ενα protector απο πανω και δε θα φαινεται.
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Απλά ξέχνα το απόλαυσε την συσκευή σου και την επόμενη φορά ζελατίνα
dimkalogiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δε θα εβαζα οδοντοκρεμα με τιποτα,θα χασεις το coating που εχει επανω και ισως σου βγαλει και θαμπαδα,το εχω κανει σε οθονη παλια και ξερω.Βαλε ενα protector απο πανω και δε θα φαινεται. Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια, το δοκίμασα σε ένα παλιό iPhone 4 και άφησε μια ελαφριά θαμπαδα. Στο δικό μου S7 Edge έβαλα πολύ λίγο μπας και άλλα δεν έκανε δουλειά. Αγόρασε ένα καλό protector Απλά ξέχνα το απόλαυσε την συσκευή σου και την επόμενη φορά ζελατίναΈχω δοκιμάσει κάνα δυο αλλά το touch γίνεται εκνευριστικό. Έτσι κατέληξα στη νανοτεχνολογία της Media αλλά από ότι φάνηκε, δεν έκανε δουλειά! Anyway, ευχαριστώ πάντως!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια, το δοκίμασα σε ένα παλιό iPhone 4 και άφησε μια ελαφριά θαμπαδα. Στο δικό μου S7 Edge έβαλα πολύ λίγο μπας και άλλα δεν έκανε δουλειά. Έχω δοκιμάσει κάνα δυο αλλά το touch γίνεται εκνευριστικό. Έτσι κατέληξα στη νανοτεχνολογία της Media αλλά από ότι φάνηκε, δεν έκανε δουλειά! Anyway, ευχαριστώ πάντως! Αμα είχες νάνο τεχνολογία έδιναν και 1 χρόνο εγγύηση για γρατζουνιες πας με τι χαρτί που σου έδωσαν και απαιτείς να σου αλλάξουν οθόνη (θα αρχίσουν ότι και καλά έγινε με αιχμηρό αντικείμενο που δεν σε καλύπτει αλλά πάντα λένε τα ίδια για να αποφύγουν την ευθύνη)
dimkalogiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αμα είχες νάνο τεχνολογία έδιναν και 1 χρόνο εγγύηση για γρατζουνιες πας με τι χαρτί που σου έδωσαν και απαιτείς να σου αλλάξουν οθόνη (θα αρχίσουν ότι και καλά έγινε με αιχμηρό αντικείμενο που δεν σε καλύπτει αλλά πάντα λένε τα ίδια για να αποφύγουν την ευθύνη) Το συγκεκριμένο χαρτί το έχω και σίγουρα δεν έχει περάσει ούτε μίσος χρόνος. Είχα διαβάσει σε ένα thread σχετικά με τη νανοτεχνολογία, περί απάτης κλπ και όλα αυτά που λες. Να το κάνω, σκέφτομαι όμως. Αξίζει ρε γαμωτο να ανοιχτεί το τηλέφωνο για μια γρατζουνιά;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το συγκεκριμένο χαρτί το έχω και σίγουρα δεν έχει περάσει ούτε μίσος χρόνος. Είχα διαβάσει σε ένα thread σχετικά με τη νανοτεχνολογία, περί απάτης κλπ και όλα αυτά που λες. Να το κάνω, σκέφτομαι όμως. Αξίζει ρε γαμωτο να ανοιχτεί το τηλέφωνο για μια γρατζουνιά; Εσυ θα το κρίνεις αυτό πάντως αν πας εκεί και επιμένεις θα αναγκαστούν να στην αλλάξουν
dimkalogiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εσυ θα το κρίνεις αυτό πάντως αν πας εκεί και επιμένεις θα αναγκαστούν να στην αλλάξουν Θα περιμένω να παλιώσει λίγο το τηλέφωνο και ίσως πάω τοτε. Ευχαριστώ πάντως!
anagnostaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ρε παιδια απολαυστε τα κινητα σας χωρίς θηκες μεμβρανες και αλλες @@ιες που κανουν το κινητό ενα χάλι! απλα να ειστε πιο προσεκτικοι. αγοραζει ο αλλος κινηταρα και το. πλακωνει σε μεμβρανες και θηκες και το. μαμαει το τηλεφωνο. ελεος!
AggelosTz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ρε παιδια απολαυστε τα κινητα σας χωρίς θηκες μεμβρανες και αλλες @@ιες που κανουν το κινητό ενα χάλι! απλα να ειστε πιο προσεκτικοι. αγοραζει ο αλλος κινηταρα και το. πλακωνει σε μεμβρανες και θηκες και το. μαμαει το τηλεφωνο. ελεος! Την μοναδική φορά που έβγαλα την θήκη από το iPhone ήταν και η φορά που έπεσε το άτιμο σε επιφάνεια τσιμέντου όπως πήγα να το βγάλει από την τσέπη ! ΑΕΙ σιχτιρ κωλο μεταλλική κατασκευή άφησε κάτι ωραία βαθουλώματα !
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αν τα αφήσουμε χωρίς θήκες και προστασιες,πρέπει να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας μην πάθει κατι, και αν σου πέσει η πάθει μια καλή γρατζουνιά άντε γεια το κινητό. Δεν νομίζω να αξίζει το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα