Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία εφόσον ακολουθήσει το σενάριο του παιχνιδιού θα έχει επιτυχία αλλά όλα κρίνονται από την ερμηνεία των ηθοποιών που θα ακολουθήσουν...

Δημοσ.

Να θυμίσω το resident evil που έχει ταινίες όσες και ο 007 (και να πεις πως μπορείς να τις δεις ... crime by sony pictures )

Μιας και αναφερεις και τον 007 ενα μεγαλο Rest In Peace για τον Ροτζερ Μουρ που "έφυγε" σήμερα...

• Like 2
Δημοσ.

Και πάλι θα ακυρωθεί όπως και τις άλλες φορές. Σιγά μην καταφέρουν να το κάνουν ταινία. Υποτίθεται ότι η naughty dog θα επιβλέπει την ταινία ώστε να γίνει όσο πιο πιστή γίνεται στα παιχνίδια. Αντε να δούμε τι θα δούμε. Αν και πιστεύω πως θα είναι μια βλακεια όπως και το assassins crap

Δημοσ.

Αίσχος σε λίγο θα βγάλουν ταινίες Minesweeper και FreeCell. Έχετε γεμίσει το χολουγουντ με σκουπίδια , μου φένεται θα το γυρίσω στον ευρωπαικό κινηματογράφο :P

Δημοσ.

Αίσχος σε λίγο θα βγάλουν ταινίες Minesweeper και FreeCell. Έχετε γεμίσει το χολουγουντ με σκουπίδια , μου φένεται θα το γυρίσω στον ευρωπαικό κινηματογράφο :P

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
Δημοσ.

Και η Lara Croft ειναι μια καλη περιπτωση. Βγαινει και νεα ταινια με super πρωταγωνιστρια... Alicia Vikander

Πολύ καλή η βικαντερ αλλά όχι για Λάρα, δε μου κολλάει
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...